Tatil rezervasyonu için hangi tur şirketi daha iyi ve güvenilir? Memnun kaldığınız tur şirketleri var mı? Tavsiye edilen tur şirketleri? En güvenilir tur şirketleri hangileri?

Tatil rezervasyonu için hangi tur şirketi daha iyi ve güvenilir? Memnun kaldığınız tur şirketleri var mı? Tavsiye edilen tur şirketleri? En güvenilir tur şirketleri hangileri?

Bu sıcak havaları en güzel değerlendirme yöntemi hiç kuşkusuz tatil yapmaktır. Çoğu kişinin buna katıldığını da biliyorum. Tatil zamanı geldiğinde hepimizin aklında aynı soru belirir: "Hangi tur şirketi ile gitmeli?" İşte burada işin eğlenceli kısmı başlıyor! Tatilinizi planlarken doğru tur şirketini seçmek tatilinizin unutulmaz bir serüvene dönüşmesi için ilk adımdır. Bu nedenle en güzel tur şirketlerine birlikte göz atalım.

Peki tatil planlarken doğru tur şirketini seçmek büyük önem taşır. Peki en iyi tur şirketi hangisi? Özellikle ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize göre değişebileceğini unutmayın. Ancak müşteri memnuniyeti hizmet kalitesi ve deneyim bakımından öne çıkan bazı tur şirketleri bulunmaktadır.
Öncelikle tur şirketleri hizmetlerine göre 3 gruba ayrılır.
Birincisi A grubu olarak anılan tur şirketleri tüm seyahat planlamasını yapar. İkincisi de
B grubu olarak anılan tur şirketleri hava, kara ve deniz ulaştırma araçlarındaki turların biletlerini de satıyor. Son olarak C grubu olarak anılan tur şirketleri ise sadece Türk vatandaşlarının yararlanacağı geziler düzenler.
Touristica, en çok tercih edilen tur şirketlerinden biridir. Hem yurtiçi hem de yurt dışı turlar düzenleyen bu şirket, ayrıca otel ve gemi rezervasyonları da yapmaktadır.

Jolly Tur, ülkemizde en popüler tur şirketlerinden biridir. "Tur gezisi" denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biridir. Otel ve uçak bileti rezervasyonlarının yanı sıra, kültür turları, yurt dışı turları ve gemi turları da sunmaktadır. Antalya bölgesinde en çok tercih edilen şirketlerden biridir.
Anı Tur, benim kişisel olarak sık kullanmadığım fakat Instagram ve web sitelerinde sıkça karşılaştığım bir tur şirketidir. Yaz tatili planlayanlar için popüler bir tercih.
ETS Tur, Jolly Tur gibi ülkemizde ilk akla gelen tur şirketlerinden biridir. Otel, uçak bileti ve balayı planlamaları için tercih edilebilir. Ayrıca gemi turları ve yurt dışı turları da bulunmaktadır. En iyi yurt dışı tur şirketlerinden biri olarak kabul edilir.
Kappa Tur, geniş seçenekleri ve popülerliği ile bilinir. Otel ve gemi rezervasyonları yapmanın yanı sıra, birçok ülkeye yurt dışı turu düzenler. Yurtiçi turlar da sunan Kappa Tur, Kapadokya, Gap ve Doğu Ekspresi turları ile öne çıkar. Özellikle İtalya turları için sıkça tercih edilir.
Tatilbudur, ülkemizde ve sosyal medyada sıkça reklamlarını gördüğümüz ve çok tercih edilen bir tur şirketidir. Otel ve uçak rezervasyonları yapmanın yanı sıra, Gap, Karadeniz, Ege ve Akdeniz, Likya ve Kapadokya turları sunuyor.
Pronto Tur, benim sevdiğim ve arada kullandığım bir başka tur şirketidir. Yurtiçi ve yurt dışı turları geniş bir yelpazede sunar. Uçak ve otel rezervasyonları da mümkündür. Ankara çıkışlı turlar arayanlar genelde bu şirketi tercih ediyor.
Setur Turizm, sıkça duyduğum bir isim olmasa da tavsiye edilen bir tur şirketidir. Yurtiçi ve yurt dışı turların yanı sıra, kültür turları düzenler. Otel rezervasyonu ve uçak bileti hizmetleri de sunuyor.
Tura Turizm, 54 yıllık geçmişi ile dikkat çeken bir şirkettir. Instagram'da aktif olan bu şirket, yurtiçi şehirlere düzenlediği turlarla biliniyor.
Hisar Turizm, sıkça tercih edilen tur şirketlerinden biridir. Hac ve umre turları, kültür turları düzenler. Ayrıca uçak bileti hizmeti de sunar. Umre turu için en çok tercih edilen şirketlerden biri olarak bilinir.
Tur şirketlerinin müşteri yorumlarını, şirketlerin resmi web sitelerinde, sosyal medya hesaplarında ve çeşitli tatil ve tur değerlendirme platformlarında bulabilirsiniz. Bu yorumlar, tur şirketi seçiminizde size yardımcı olabilir.

Tura Turizm ve Anı Tur, Instagram'da aktif olarak tanıtım yapan ve takipçileriyle sürekli iletişimde olan tur şirketleridir. Sosyal medyada sıkça karşılaşabilirsiniz.
Yurt dışı tatili planlamak heyecan verici olduğu kadar stresli de olabilir. Doğru tur şirketini seçmek, tatilinizin unutulmaz ve sorunsuz geçmesi için kritik öneme sahiptir.
Öne Çıkan Özellikler:
Sonuç olarak tatil planınızı yaparken, doğru tur şirketini seçmek tatil deneyiminizi büyük ölçüde etkiler. Bu nedenle Setur, Jolly Tur ve ETS Tur gibi öne çıkan şirketler, müşteri memnuniyeti ve sundukları hizmetlerle tatilinizi unutulmaz kılabilir. Tur şirketi seçerken müşteri yorumlarına hizmet kalitesine ve fiyat-performans dengesine dikkat etmek önemlidir.
Unutmayın, iyi bir tur şirketi ile tatiliniz keyifli ve sorunsuz geçer!
Şu hayatta aşırı stres ve yorgunluktan kaçmanın en güzel yolu tatil yapmak veya gezmeye gitmektir. Buna aracı olarak da en fazla en iyi tur şirketleri tercih edilmektedir çünkü kendi aracınızla giderseniz maliyet çok daha fazla oluyor.

Tur şirketlerinin belli başlı amaçları vardır. Tatilciler için bilgi veren, ulaşımı sağlayan, gezi düzenleyen, konaklama gibi belli başlı ihtiyaçları sağlayan ticari kuruluşlardır.
Tur şirketleri hizmetlerine göre 3 gruba ayrılır;
Şimdi sizlere benim gözümde en iyi tatil turu şirketi ve en iyi tur şirketlerinden bahsedeceğim.
Touristica, en fazla tercih edilen tur şirketlerden. Yurt dışı turları, kültür turları, yurtiçi turlar düzenliyor. Bunun yanı sıra otel ve gemi rezervasyonu da yapabiliyorsunuz.
Jolly Tur, ülkemizde aynı şekilde en fazla tercih edilen tur şirketlerinden. Biri tur gezisi dediği zaman direk akla gelir. Otel rezervasyonu, uçak bileti rezervasyonu yaptırmak mümkün. Bunun yanı sıra kültür turları, yurt dışı turları ve gemi turları mevcut. Antalya en iyi tur şirketleri arasında en çok tercih edilen şirketlerden birisi.
Benim çok fazla kullanmadığım ancak Instagram ve web sitelerinden fazlaca da kullanılan bir tur şirketi de Anı Tur. Genellikle yaz tatili yapmak isteyenlerin tercihi.
ETS Tur, Jolly Tur gibi ülkemizde ilk akla gelen şirketlerden birisi. Otel, uçak, balayı planları için tercih edilebilir. Gemi turları, yurt dışı turları mevcut. Bunun yanı sıra en iyi yurt dışı tur şirketleri arasında.
Kappa Tur, seçenekleri bolca olan ve çok tercih edilen şirketlerden birisi. Otel, gemi rezervasyonları yapabiliyorsunuz. Birçok ülkeye yurt dışı turu mevcut, yurtiçi turlar da yapıyor. Kapadokya, Gap, doğu ekspresi turları mevcut. En iyi İtalya turu şirketi diyebiliriz. İtalya'ya gidenler bu tur şirketini çok sık tercih ediyor.
Tatilbudur, ülkemizde ve sosyal medyada çok sıkça reklamlarını gördüğümüz bir tur şirketi. Ayrıca çok fazla da tercih ediliyor. Otel, uçak rezervasyonu yaptırmak mümkün. Bunun yanı sıra Gap, Karadeniz, Ege ve Akdeniz, Likya, Kapadokya turları mevcut.
Benim bir başka sevdiğim ve arada kullandığım tur şirketi de Pronto Tur. Birçok yurtiçi ve yurt dışı turları mevcut. Uçak ve otel rezervasyonu da yaptırabiliyorsunuz. Ayrıca Ankara en iyi tur şirketi diye aratanlar genelde bu şirkete denk gelir. Ankara çıkışlı turları mevcut.
Setur Turizm, benim aslında çok duymadığım ama tavsiye edilen şirketlerden birisi. Yurt dışı turları, yurt içi turları ve kültür turları düzenliyorlar. Bunun yanı sıra otel rezervasyonu ve uçak bileti de alabiliyorsunuz.
Tura Turizm'de 54 yıllık bir şirket. Instagram üzerinden bol bol aktifliklerini görebiliyoruz. Yurt içi şehirlere bolca turları var.
Hisar Turizm'de bol bol tercih edilen şirketlerden. Hac, umre turları, kültür turları mevcut. Bunun yanı sıra uçak bileti de alabiliyorsunuz. En iyi umre tur şirketleri diye sorduğunuzda, umre turu için en fazla tercih edilen tur şirketi Hisar Turizm'i önerebilirim.

Yukarıda bahsettiğim tur şirketleri ve seyahat acentaları son zamanlarda ülkemizde oldukça popülerler. Hem uygun fiyatları, hem indirim veya kampanyaları ile önümüze çıkıyorlar. En iyi yurt dışı turu için yukarıdaki önerilerimi inceleyebilirsiniz.
Airbnb diye bir uygulama var, kalacak yer bulmak için. Dünyanın her yerinde hem çok ucuz, hem de güvenilir.
Türkiyenin her yerini gezmek için en mantıklısı turlara katılmak. Öğrenci turları olabilir. Geçen bir arkadaşımın düzenlediği turda, tüm karadeniz illerini 4 gün 3 gecede geezdiler mesela. Fiyatıda hatırlayamıyorum ama oyleydi bayada katılan olmuştu. Eskişehirden toplamışlardı.
Sende kend şehirdeki aktiviteleri araştır, iklimine göre güzel yerlere götürüyorlar zaten sende gezersin işte :)
World Travel Channel'daki reklamlara bak derim. Turlara göre daha ucuz oluyor. En ucuz üniversitelerin düzenlediği. Araya kaynayabilirsen hem daha eğlenceli hem de daha ekonomik olur.
ETS Turu daha önce Karadeniz gezisi için kullanmıştım. Sunduğu hizmet ve personel bakımından oldukça profesyoneller.
Bak bakalım.:)
Nereye gideceksin, aklında bir yer var mı?
Prag?
Hitler'in bile bombardıman yapmaya kıyamadığı Prag mı?
Elbette iyi :)
Yahu ne kötüsü:)
Gayet ideal bence. Fırsat varken git bence.
Evet ETS'de böyle bir şey var. Hatta diğer firmalarda da bu var. Çünkü, tek kişilik oda tutarı her zaman fazla oluyor. Ben 5 sene önce tek başıma bir tura katılmak istediğimde fiyat fazla çıkıyordu. Hatta firma yetkilileri de bir arkadaşınız veya akrabanız ile yolculuk etmeniz daha uygun fiyat sağlar demişlerdi.
Cevap
19Cevap
Birkaç senedir airbnb aracılığı ile konaklama yapıyoruz. Kendimiz planlıyoruz tatili. Gidilecek yerleri ayarlıyoruz. Memnunuz
2 yaz üst üste Pronto Tur ile gittim Avrupa'ya. Fiyat/perfomans açısından fena değil, ortalama üstü diyeyim.
Kuzu hep ailemle Gittik kendi imkanlarımız dahilinde, hiç tura gerek kalmadı o yüzden bilgim yok pek
Hadi hayırlısı bakalım :-)
Teşekkür ederim canım :-)
Böyle kuzu gibi hayvan isimleri kullanmanıza gerek yok ya
Kesinlikle turla git tatile yoksa tek başına olmaz ve masrafin çok. Tavsiyem
Tatilbudur ve etstur.
Al bi t2. Bir de kafa dengi arkadaşın oldu mu sizden iyisi olmaz.
Tabiki de iyi değil robot gibi gezmeyi tatile çıkmayı kim ister
Arkadaşım daha yeni dolandırıldı. Bilmediğiniz kurumsal olmayan kişi ya da şu tur firmasındanım daha ucuza tur planı yaparım diye dolandırılmayın
Ets den şaşmamak gerek
Hiç utandırmadılar.
nurten turizm tesıslerındeyız memnunuz:)=
ets yi tercih etmelisin bence
Tur şirketi tavsiye etmiyorum ☺
Tatilbudur memnun kaldığım bir tur sirketi
#qoloTur )))
Nereye gideceksiniz
ETS, Didim tur v. b.
ETS tur
Joly
ETS den asla sasmam