Sevgilim kürtlerden nefret ediyor bende söylemedim memleketimi ankaralıyım dedim ama karslıyım. Zamanla ilişkimiz devam etti ummazken ve aşık olduk şimdi ise 3 yılımızdayız ve sözlenmek için adım atmaya karar verdik ama ben ne yapacağımı bilmiyorum. Sürekli ağlıyorum utanıyorum aileside beni ankaralı zannediyor ne yapacağım açıklarsam kıyamet kopar ama ben bugünlere geleceğimizi 3 yıl önce tahmin etmediğim için sakladım bilmesine gerek yok dedim. Ama evlenemeyiz bu şartlarda aşağılar beni değil mi dalga geçer gözünde düşerim? sarışınım hiç anlamadı ama sanırım bırakır veya hor görür çok korkuyorum
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. bırakırsa bile seni doğulu olduğun için bırakmaz yalancı olduğun için bırakır... kimsenin kürt diye birini aşağılaması söz konusu olamaz yani benim çok yakın tanıdığımda kürtleri sevmem der ama eşi kürt aslında o zamanda kürtler derken pkk yanlısı kürtleri sevmiyorum demiştir yoksa hiçbir insanın diğerinden bir fazlası yok olamazda ama keşke yalan söylemeseydin biterse yalandan biter
14 Yorumla
Soran+1 yılKüçüklen dışladılar bende hep gizledim.
En İyi Cevaplar
Ablacım sen deli misin? Biz kavimler göçü olurken cebeli tarıktan yüzerek mi geldik kars ığdır horasandan geldik. Söyle bir şey olmaz. Hem sen kürt değilsindir kürt sanıyorsundur. Çok şüphe ediyorsan yaptır testi görürsün %70 80 kafkasya çıkar. O da Türk işte.
00 Yorumla
seviyorsa hor görmez göremez yani çünkü aşk çok büyük bişey bazen insan aldatılmayı bile hazmediyor ne var ne olmuş yani kürtsen hepimiz insan değilmiyiz saçmalama anlat korktum seni kaybetmekten de ona o da insansa zaten anlayış gösterir ve tabii sevgi gerçekse :)
00 Yorumla
+1 yılSeni seviyorsa öylede kabullenir yarın öbür gün ailen ile tanıştığında ailen ona söyler tanışma faslında senden duyması iyi olur. Ve ayrılırsada ayrılsın
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmaz. Ama hoe görücek beni herkes gibi
- +1 yıl
Bu kürtlere terorist diyeni çok duydum ve tartıştığım zamanlar bile oldu kürt olmadığım halde sen nasıl o küfürleri işittin benim memleketime laf edeni sevgilim dahi olsa ayrılırdım.
Soran+1 yıl3 yılımı verip aşık olup bağladım olmayacak hayal işte kapıldım
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun ne diyim.
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
22Cevap
+1 yılBen olsam yalan söylediğin için bırakırım seni. Seni yargılamak onu haddine değil hem öyle ırkçı bir insanla nasıl oldun anlamıyorum sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin nasıl kürtsün anlamıyorum sen en başta bırakacaktın
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnemsemedim ileriye dönük düşünmedim bir anda aşık olduk baktım 3 yıl geçmiş
- +1 yıl
Aşıksa belki bırakmaz hem seni iyi olarak tanımışsa belki biz Kürtlere karşı ön yargısı da biter
Seni olduğun gibi sevmiyorsa zaten uzak dur bu adamdan. Sen gerçeği söyle ayrım yaptığı için kendisi utansın sen değil. Akıllı bir adamsa zaten yaptığı yanlışın farkına varır ve seni kucaklar yoksa zaten bırak gitsin...
00 Yorumla
+1 yılVallah ne yapsa hakli adam sen çok basit bir insansın allah seni kurt olarak dünyaya getirdi bununla gurur duymak lazım bu senin elinde olan bir şey değil ama sen kendini çok küçük dusurmussun ya. ve be fark eder ne olduğun insan olmak önemli bence belki adam senden iyidir Dr anlayışlı davranir
02 Yorumla
Soran+1 yılÜlkücü ailecek. Ana bacı sövüyor kürtlere
- +1 yıl
İyi sende küfür yemek hoşuna gidiyor karaktesizsin diyeyim oda öyle insan olan kimseye küfür etmez
Diğer konusunda 634 cevap paylaştı. Ya varya. Niye seni sen olduğu gibi kabul etmesini istemedin? Karslı ol hakkarili ol istanbullu istersen fransız ol. O kadar seneyi sırf böyle bişeyden dolayı silemez. Nolcak ki? Biraz kızar ama geçer
04 Yorumla
Soran+1 yılKızmasında hiç değilim. Ama ana bacı sövüyoe kürtlere utanıyorum canım yanıyor söylersem hor görücek beni eminim
Soran+1 yılUtanıyorum tiksinecek
Bende Agriliyim size yakinim... benide Kurt saniyorlar... İstanbul'da. dogdugum. icin aksanda yok. Halbuki. Ama yinede Kurt saniyorlar.. Kars bize yakin hep merak etmisimdir.. Bazi Kars, lilar Mavi Gozlu ve. Sarisina yakin. Saclari var bunun nedenini biliyorum musun?( Dogubeyazit, tada var ama fazla degil. Kars, lilarda. biraz daha fazla bu durum?
00 YorumlaYalan söyleme bırakırsa da bıraksın aqq o onun alçaklığı
18 Yorumla
Soran+1 yılBırakmaz ama kürtlere sövüyor başıma vurucak kürt olduğumu
Soran+1 yıl3 yılımı verdim aşık oldum
Soran+1 yılÇok haklısın ama gözleri gülüşü naparım onsuz ben çok aşık oldum çok mahvettim kendimi
Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. neden hor görsün karslıysan karslıyım de özünü saklama kendine biraz saygın olsun.
14 Yorumla
Soran+1 yılKüçüklen söylwdiğimde ıy kürt diyip dışladılar o günden beri saklıyordum travma oldu. Sakladım hep oda hep kürtlere söver
Soran+1 yılKeşke. Küçükken bilmezdim kötü bişi olduğunu dalga geçince anladım kürt olmanın küfür edilen korkulan tiksinilen bişi olduğunu o günden beride hep sakladım korktum şimdi çok kötüyüm
- Diğer konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılIrkçı bir karaktersizle birlikte olduğun için suç sende, onda değil.
13 Yorumla
Soran+1 yılAma ben tahmit etmiyordum böyle olduğunu. Görüştük herkesten gizlediğim gibi gizledim sonra iş ciddiye bindi aşık olduk 3 yıl birlikte devam ettik ama kürdüm ve utanıyorum çok. Ana bacı sövüyor ağırıma gidiyor ben seçmedim ki bunu
- +1 yıl
Kendi hatanın cezasını çekiyorsun, Kürt olduğunu veya başka bir etnik kökenden olduğunu gizlemen için neden yok bir kere. İkincisi kendi ırkından olmayan birine küfür eden zeka seviyesi düşük bir canlıyla 3 yıl birlikte olduğun için hatalısın. Tavsiyem o tarz insanlarla bırak sevgili olmayı muhattap bile olma bırak nefretleri içinde yok olup gitsinler.
Soran+1 yılAma aşık oldum bilmiyordum ki kopamadım yoksa biliyodum bende onunla olamicağımı ailesi falan ful ülkücü
- Diğer konusunda 951 cevap paylaştı.
+1 yılsen tam bir utanç kaynağısın aslını gizleyerek geldiğin durumdan ve bu anlattıklarından ben bile bir kürt olarak senden utanç duyuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk okulda dalga geçiyorlardı sakladım bende hep
- +1 yıl
bu saklanacak bir durum değil ne okulda ne hayatın hiçbir evresinde bu bir günah veya ayıp değil bu bir yaradılış ırkın kimden olursa olsun onur duyulacak..
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni yalan soyledigin icin birakir dogulu oldugun icin degil bide ne utaniyosun yasadigin sehirden adam karsi turkiye sinirlarinda gormuyosa onun sorunu.
06 Yorumla
Soran+1 yılNefret ediyor kürtlerden. Ana bacı sövüyor hep dövmeye çalışıyor kavga çıkartmaya çalışıyor kürt görse utanıyorum hor görür beni
Cevap sahibi+1 yılsen nasil kaldirdin ya bunca kufuru ozunu koruyamiyosun sen bu adami nasil elinden tutucan sen onu hor gor insani dislamak onun ne haddine Allah yarattigi kulu boyle dislamiyor niye kurtlere karsi kuyruk acisi ne? yasi kucuk heralde beyni algilamiyodur simdi.
Soran+1 yıl21 yaşındayım oda 22 . Yutkundum yapma onlarda insan iyisi var kötüsü var dedim sustum. Bazen ağladım. İyileri vardır elbet ama teröristler defolsun gitsinler falan diyor. Çok utanıyorum aşık oldum böylw olacağını tahmin hiç etmiyordum
Cevap sahibi+1 yıl22 yasinda daha oturmamis kisiligi sen bunla evlenirsede belli zamanlarda yaptigin hareketlerle seni dislar iste bu yuzden kurt ve turk uyusamiyor iste kultur farki demek bu demek.
Soran+1 yılAileside ülkücü sülalecek. Heryerde bozkurt var evlerinde evet başıma kakacak ama aşık olduk 3 yılımı verdim
Cevap sahibi+1 yılvalla sekerim sen bilirsin fasist kesimine dek gelmissin aileler basina kakmaz bu adam sen aciklayinca seni istemicek zaten.
zararin neresinden donersen don kardir oyuzden hemen soyle
08 Yorumla
Soran+1 yılUtanıyorum ve kürtlere küfür ediyor nasıl söylicem
Soran+1 yılBursa
Soran+1 yılBilşyorum ama aileside ülkücü bozkurt. Ülkü ocağı başkanı kendiside. Hoe görür
Soran+1 yılEvet ama 3 yılımıverip aşık oldum
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkürt olabilirsin ama kendini Türk hissediyorsan sorun çıkarmayacaktır
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyim yetiştirdim kendimi ama utanıyorum kürtlere sövüyor nedret ediyor
- +1 yıl
merak etme sorun olmaz onun küfür ettiği kürtler vatanı bölmeye çalışan şerefsizler geç olmadan söyle bence başkasından öğrenirse daha kötü kızabilit
Soran+1 yılEvlendikten sonra yüzüme vurmaz mı?
- +1 yıl
evlendikten sonra söylersen vurur tabi
+1 yılGercekler acidir ama soyle ve kurtul, seni seviyorsa zaten olgunluk gosterir
04 Yorumla
Soran+1 yılUtanıyorum hep küfür ediyor kürtlere nasıl söylenir ki
- +1 yıl
Lutfen rica ediyorum sacmalama, işi siyasi degil insani yonden bakalim, bir kere insanlari inanci ve kokeni yonunden ayiriyorsa o kisi zaten "saglikli" degildir, her an hersey yapar... Dusun ki ikinizde Turk sunuz, yarin kurt komsun ya da arkadasin oldugunda gidip onunla kavga mi edecek...
Soran+1 yılSevmiyoe. Aileside sevmiyor. Evlenirsek hor görücek eminim
- +1 yıl
Sen kendini bile bile atese atiyorsun, simdi seviyorum diye ikinizinde gozu kordur fakat evlendiginde bir omur yas yasi dokecegine bu zihniyette birinden ayril 3-5 gun aglar "unutursun"...
Yarinini dusun, sevgi karın doyurmaz
- Diğer konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılneden bastan söylemedın senı seven öyle sever zaten bu ayrılık sebebi kürt olman değil belki ama sonradan soylemen felaket olabilir
00 Yorumla
+1 yılKurt oldugun icin degil yalan soyledigin icin umarım mutsuz olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ilk okulda dışlandıktan sonra sakladım bilmeden neden böyle bir dilek diliyosun
Sen nasil insansın yaw Ne olduğundan neden utaniyosun. Sırf o ülkücü olacak bozuntu senin hor görmesin diye onun yüzünden kürt olduğunu inkar ediyosun. İnsan aslını inkar ederse ışte o zaman insanlığını da bırakır
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ilk okulda hep dışladılar bende gizledim dışlanmamak için insanlardan
+1 yılEee neymiş büyük konuşmucan bence söyle birşey olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılAma kürtlere küfür ediyor yok etmek istiyoe utanıyorum çok
- +1 yıl
Ya karslısın o kadarda doğulu değilsin ki mardin sivas siirt olsan anlarım söyle bence
Soran+1 yılKeşke. Ana bacı sövüyor kars digor diyip dalgalar geöiyoe insanlarla
- +1 yıl
Bence doğruyu söyle şimdi
+1 yıldoğruyu söyle bence en başındanda herşeyi anlat gerçi sen onu bizden iyi tanıyosun ama olumsuz düşünme yinede belkide anlayışla karşılar
03 Yorumla
Soran+1 yılKarşılar aşık ama başıma kakacak
- +1 yıl
başa kakmayan erkek mi var ki
- +1 yıl
zaten el kapısı kolay bir yer değl ordan söylemese başka biyerden söylerler
+1 yılBende kürtleri sevmiyorum. Ama sana 3 yılını vermiş. Ayrılmaz sanırım.
00 Yorumlakendi aslını inkar edip utanıyosun yazık bu nasıl bir aşağılık kompleksidir böyle..
02 Yorumla
Soran+1 yılKüçüklen söylediğimde hep dalga geçip kürt kürt diye bağırınca travma olarak mecburen sakladım hep
Soran+1 yılBana deme yazığı. Yazığı kürtler kardeşimiz diyip ama görüşmek istemeyenlere küçücük çocuğu dışlayıp memleketinden utaranlara yazık de
+1 yılırkçı bir insansa vazgeç
10 Yorumla
+1 yılbirbirinizi sevdikten sonra şehir önemli mi?
00 Yorumla
+1 yılyalancilikta bir yere kadar
00 Yorumla
+1 yılNiye yalan söylersiniz ki anlamiyorum
00 Yorumla
+1 yılYine bir dogulu kiz vakasi daha
05 Yorumla
Soran+1 yılHor görmeyin İstanbul'da doğdum ettim ama söylendiği an direkt kötü etiket yapıştırıyor kardeştik hani
- +1 yıl
Hor görmek degil ama kurt oldugundan utanmiycan
Soran+1 yılNasıl? Herkes kötü görüyor dalga geçiyor herkes
- +1 yıl
Herkesin okudugu mektebi saapam
Dik durcan onurlu olcan
Bu ulke basti başına zaten sorunlu
Sadece kurtler sorun degil
Soran+1 yılKüçükken ezdiler kafamı malesef dışlandım
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlerde iş ciddiye binerse sıkıntı olabilir..
04 Yorumla
Soran+1 yılAma kimse doğuluları sevmiyor. İstanbul'da doğdum yetiştirdim kendimi ama söylediğim an insanların yüzü değişiyor bende hep sakladım küçüklüğümden beri çok üzülüyorum
- +1 yıl
haklısın ama önyargılı davranıyorlar. mesela evlenmek istedi senle düşünsen kımlıgıne baktıgında senı bır yalancı olarak dusunecek belkıde vaz gececek bu sana daha cok koymaz mı? yol yakınken soyle bence enazından istemese bile daha az üzülürsün...
Soran+1 yılİstemezse üzülmem sevinirim sorf ondan beni bırakabiliyorsa iyiki gitmiş. Ama ben utanıyorum hor görmesinden başıma kakmasından korkuyorum
- +1 yıl
bu derin bir mevzu...
+1 yılSevgilinle konuşmalısın
00 Yorumlayanlış yapmisin kesin ayrılır senden
00 Yorumla
+1 yılAyril
01 Yorumla
Soran+1 yılAşığım
+1 yılSöylemeliydin
00 Yorumla
+1 yılBölücü müsün?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır vatanımı milletimi severim. Ama ülkücüleri sevmem çünkü benden nefret ediyorlar
- +1 yıl
Ülkücüler Bölücüleri sevmez kürtleri değil
- +1 yıl
Ama bu söylevinle dediğine yaklaştın
Soran+1 yılNefret ediyorlar. Dalga geçtiler dışladlar ilk okulda oyun oynamadılar bende gizledim hep
+1 yılbence ayrıılın
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden 3 yıl verdik birbirimize aşığız
+1 yılahaha
00 Yorumla
+1 yılSoyle soyle
00 YorumlaSöyle
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı