SİYAH GÖLGELER GÖRMEK?

Arkadaşlar merhaba. Sorun şu ki tarih kaç hatırlamıyorum ama 4 yaşındayken bu tür şeyler görmeye başladım. 4 yaşımda iken misafir odasina gittim neden gittigimi hatırlamıyorum ışık yanmıyordu karanlıktı oda ve odaya gittiğimde 2 tane yüzleri belirsiz sim siyah gölge gibi birileri vardı tıpkı insan gibiydiler ve erkek görünümündeydiler sanki biri kısa boylu (büyük ihtimalle küçük) diğeri normal boyluydu ve onlara baktigimda bana baktıklarını fark ettim ve çığlığı bastım teyzemler odaya gelip ışığı açana kadar bana öyle durup bakıyorlardı tabi yanıma teyzem ve ablam geldiğinde kayboldular. Bu ilkiydi. 2. cisinide ramazan ayındaydık sanırım sene 2015 olması lazım annem çalışıyordu o zamanlar eve geç saatte geliyordu. neyse ben bigisayar masasındayım kapidan iceri odama girdi yine gölge gibi biri geçti yanımdan annem sandım "Aa anne hoş geldin dedim tam döndüm kayboldu ve evet yine oda karanlıktı sadece bilgisayarın ışığı vardı odada. Neyse uzatmadan simdiki olaya geliyorum. Az önce duş alırken bir göle gibi biri geçti yanımdan banyonun kapısı açık olduğu için annem geldi bir şey aldı sandım bakıyım derken kayboldu. Ya bu nedir anlatırken bile korkuyorum...
SİYAH GÖLGELER GÖRMEK?