Kendimi bildim bileli göğüslere zaafım büyük. Hani bilmiyorum nedendir her erkek de böyle midir. Ama hayatımdaki yeri ve anlamı büyük. Bence dünyanın en en güzel şeyleri..
Sizce de öyle değil mi? Haksız mıyım beyler?
Sizce bir erkeğin göğüslere ilgi duymasi sapıklık mıdır?
Freudun psikoseksuel analizinde var mesela orda 1 3 yas arasi oral gelisim dönemi cocuk emmeyi icgudusel yaotigindan dolayı gelisen bir dönem. Ve bu donemlerde yasanan seyler travma vb bu oral kisiligin oturmasina ve ilerde fetis gibi hallere donmesine sebep olabiliyormus. Ben bu aşırı ilgileri bu gibi seylere bağlıyorum
Sapıklık ayrıdır beğeni ayrıdır. Gidipte seviyorum diye taciz etmiyorsun ya. Olabilir Aman ha kızlar gizlenin yerler yoksa. Sapık diyenlere bir çift lafım varda neyse susayım. Ayrıca gizli kız midemi bulandırdın.
Sapiklik, içine düsecekmis gibi bakmaktir. Sapiklik, süzüp süzüp, öküzün trene baktigi gibi bakmaktir. Zaafin olabilir, sevebilirsin, lâkin bunu alenen ulu orta yapmak, ve nefsine yenik düsmek sapikliktir. Evlendiginde esinle napiyosan yap, ama bunu herkese dillendirmene de gerek yok, göstermene de.
Evet. Bir erkek meme döt düşkünü ise -hoş böyle olmayan yok- kafası da kalbi de sadece onlara çalışıyordur. Sevmeyi bilmez, en azından kalbiyle sevmeyi bilmez. Başka bir tarafıyla sever. Bu yüzden sevilmeyi de hak etmez. Ama dünya adaletsizdir ki böyleleri daha çok sevilir. Tabii bunları kişisel olarak algılamayın. @soran. Her erkek için geçerli bu söylediklerim. Erkeklere olan nefretimi bir kez daha kustuğuma göre gidebilirim. 😤😤
Her erkek için geçerliyse, benim günahima neden ortak oldunuz merak ediyorum?
bir kizla el ele dolasmadim, tutusmadim. orta okul yillarim boyunca, lâkabim "gay"di. Neden? kizlardan uzak durdugum icin. arkadasim olmadi dogru duzgun..
simdi her erkek ayni demen, benim canimi yakti.. iyi mi oldu?
@JeuneHomme__ Bak, erkekler ikiye ayrılır; uçkur düşkünü erkekler ve uçkur düşkünü erkekler. Bunlar da ikiye ayrılır; uçkur düşkünü olduğunu belli eden erkekler (nam'ı diğer abazalar) ve uçkur düşkünü olduğunu belli etmeyen erkekler (efendi takılanlar). Kendinizi koruyanınız da özgüvensizliğinden, çekingenliğinden koruyor. Yapmadığından değil yapamadığından yapmıyor. Ve bunun benim gözümde hiçbir değeri yok. Son olarak bırak da günahına girmişsem bunu da ben düşüneyim.
Erkegin de kadinin da nefsi vardir, Allah bizi böyle yaratmis. Elbette her erkek cinsel münasebete girmek ister, her kadin da ister. Çünkü tabiatimizdadir bu. Simdi kadin duygusal bir varlik oldugu için, en azindan çogu kadin bunu sevdigi erkekle, erkek ise sonuç odakli oldugu için bunu begendigi kadinla yapmak ister.
Lâkin, nefsine hâkim olan erkek vardir ki, onlar, iste, herkese nasip olmaz. Kendimden örnek verecegim. Ben kimine göre çirkinim, kimine göre normal, kiminin de hosuna giderim, bunu ben bilmem. Lâkin, bulundugum ülke de, cinsel münasebetin herhangi biriyle dahi yapildigi ülke de, ben kimsenin elinden dahi tutmadim. Is yerinde bile, erkekler kizlari süzüyorken, ben kafami egeyerek bakmamaya çalisirim. özgüvensizlik diyeceksin.. bana zorla orada bir kizin numarasini aldirdilar, ki onu da yapabildim. yani özgüvensiz degilim.
Tamam, geçen su son senede, o kadar kötü bir hâl aldim ki, internette bir takim hatalar yaptim. Lâkin tövbe ettim. Bir daha da yapmam zaten.
Hata'dir. Insan beser. Sasar. Allah affetsin. Ama mesela, su konuda kendime güveniyorum, eger esim, hastalanir veyahut, cinsel istegi olmazsa, ben gidip onu aldatmam. Sabretmesini bilirim. Simdi diyeceksin ki sende uçkur derdindesin. Öyle olsam, yemin olsun ki derdime derman her yerde var. Onun pesinde olan hemcinslerinin sayisi da bir hâyli fazla
En İyi Cevaplar