kendini tarif edecek olursan nasıl tarif edersin?
seni sen yapan nedir?
seni sen yapan nedir?
dolu dolu yaşamayı seven aşkı yaşarken bulutların üzerine çıkmayı ve çıkarmayı seven yalana tahammülü olmayan kul hakkı yemeyen ve yanlış yapmayan kendisine yanlış yapanın kafasına silah dayayıp istiklal marşısının 10 kıtasını tersten okutan takıldığı yerde ... birisi :D
başına buyruk diyelim , kendi gezegeninde dönüp dolaşan anarşist gibi :)
life for life diyelim :))
Beni ben yapan Edebiyat sevişimdir. Edebiyat aşığı, rahat, kaygısız, olumsuz olayları umursamaz, ağırbaşlı diye nitelendirebilirim.İşsiz kalacağını bile bile Edebiyat okumak isteyen birisi de diyebiliriz.Edebiyatçı'da diyebiliriz. Beni ben yapan buymuş galiba.
ayrıcalığın varmış nickinden anlaşıldı
Cocuklara karsi sabirli büyüklere karsi duruma göre tahammülsüz! Sevgi dolu ama öfkelenincede bir müddet öyle yani karisik bir durum...
Her olaya, her duruma ve her kişiye uyum sağlayabilme özelliğimi temsilen: bukalemun...
Cevap
29Cevap
mutlu olup mutlu yaşamaya çalışan biriyim
her zaman kişiliğimle yaşamaya dikkat ederim
kendime laf söyletmemeye çalışırım .
her zaman bildiğimle hareket ederim
öğrenmeye ,doğruyu yapmaya çalışırım
Yakışıklı karizmatik sempatik hareketli duyarlı ince düşünen duygusal romantik uzun boylu esmer siyah saçlı siyah gözlü :-D kaslı adonisli böyle birşey :-D
oh dear :) shut up
Anlat dediniz anlattık :)
hiç olumsuz yanın yok mu ya :) fazlasıyla mükemmel biri gibisin :)
Her insanın kusurları vardır :-)
ama senin hiç kusurun yok gibi :) her insanın kusuru vardır ama istisnalarda vardır :)
O senin anlayışından kaynaklanıyor :-) sende mükemmelsin :-)
saol öyleyimdir senin kadar olmasa da :) iki mükemmel buraya fazla geliyoruz :D
Aynen en iyisi :D bırakalım burayı :D
Datli dilim, güler yüzum derler.
Ben demiyorum ha, onlar diyor :)
Kendimi tarif etmeyi sevmiyorum, PAS diyip geçerim bu soruyu..
güzel
Hem biraz deli,azdan çok da serseri :) Beni ben yapan ayakkabılarımdır evde ayakkabı odası bile yapabilirim o derece fazla var
once un aliyruz sutle yogurduktan sonra iki yumurta sarisi ilave ediyoruz kulak memesi kivamina gelene dek yogurmaya devam ediyoruz seker ilave edip 160 derecede pisiriyoruz alin size leonardoo tatlisi tarifi afiyet ossun
her şeyde gülücek bişeyler bulabilmem içimde kıyametler kopsa bile dışardan beni herkezin umursamaz hep gülen biri olarak tanıması işte tamda bu
yakışıklı ve mütevazi diksiyonu düzgün nerde nasıl hareket etmesini bilen neşeli güleryüzlü
ev içinde çocuk gibi dışarda olgun ağırbaşlı biriyim
ben tarif edeyim kazma burunlu atmaca gözlü ayi tüylü iyi huylu biri iste be anla iste nasilim ama
beni ben yapan kişiliğimdir yoksa sokaktaki tinerciden ne farkım var hepimiz insanız sonuçta
tinercilere lafın var gibi?
evet toplumun düzenini bozan insanlar olarak tanımlıyorum sen farklı mı düşünüyorsun.
neden tiner almış , niçin tinercilere birlikte vakit geçiriyor? o insanı tanımadan , o kitlenin ruh halini bilmeden genel yorumlamam
çocuk lara lafım yok yetişkin aklı eren birinin bir mazereti olabileceğini düşünmüyorum.
tüm deger yargıları insan üzerıne kurulu:))) pesımıst..
haha
olgun davranan ,utangaç ,kendini beğenmiş briyim sanırsam
Sade sessiz , cekingen biri :), bir sevdimi tam seven
şu tam < sevmeyi bir türlü kavrıyamıyorum. tam < nasıl oluşur?
Tam nedir? şu: , tam sevdim "
( ) yeterlimi ?
beni ben yapan içimdeki delilik. dışardan çok ağır başlı olduğumu söylerler ama sanırım sizofrene bağlıcam :D
ohhhhhh nein :) hahaha
Gururluyum, cömertim ve Fenerbahçe sevdalısıyım. Öfkeli, inatçı ve dik başlıyım.
beni ben yapan karakterimden ödün vermemem...
kafamın içindekiler .
sivri sinekler mi?
:)
gizli kullanıcaya tarif etmem
etme
peki
gayet sıradan bir özelliğim yok
bunu bilmekte var :)
Sporculuğum beni ben yapar
Rakim 178 nufus tek kişilik özgür bir ülke...
Yakışıklı ama konuşmayı bılmeyen hanzo,
aşırı iyi niyetli ,çok ağzı laf yapmayan
nikim gibi romantik duygusal olmam ya siz
karışık anlatılmıyacak kadr
Öylesine bi' kız
buda geçer elbet ama unutmaki; hiçlikten gelen dahi öylesine doğmaz.
yaşarsın hayat olur, ağlarsın seyran olur belkide yazınca birgün hayra alamet olur.
Araştırmacı ruh...
ilginç. bunu askıya aldım
ASkıya almak?
gelecem yine. cevabını dikkate aldım şimdilik
İyi öyle olsun :)
idealist ve şanssız.
aynen :)
ne geldi ki başına ? anlatmak istermisin ?
değişik
nasıl değişik ? resimdeki gibi mi :)
tam olarak evettinden anladım ;)
estafurullag
hıyarın tekiyim
dalkavuk değilim...
otorizzze
otorite?
hayır otorize:Dzzzleri o yüzden uzattım
anladm
Normallll
Aksiyim sanırım.