Ayrıldık çok yalvardım neredeyse ama soğudum senden dedi. Şimdi de aklımı karıştıracak şekilde konuşuyor. Saçma ama arkadaş olarak kaldık. Neden kafamı kurcalıyor ki?
terkeder. gelir. tekrar gider. kafası karışır yine gider. gelir balık yersiniz gider. gelir simit yersiniz gider. o her gelip gittiğinde sen daha fazla acı çekersin bitmez. gözünde anılar canlanır yaşadığın şehre küsersin. sen fırsat verdikçe o hep gelir gider.
Bu izin verilen sinirlarin cinsel arzuyu az da olsa dindirmeyecegini soyleyebilir misin peki? Çok peşinden kosmussun ama sonuk husran. Simdi de onun yanina gidince sana bunlari yapacak. İyi de hani siz arkadaş kaldiniz? Bunlari, bu opop bilmem neyi koklamalari, dokunmalari hangi sifatla yapacak?
Dedim zaten böyle bir şey olmayacak diye ben izin vermedikten sonra ne kadar ileriye gidebilecek? İlerisi tacize giriyor ki hiç bana öyle davranmadı yanımdayken
Oyleyse ortada kafani karistiran ne var? Ayrildiginiz zaman, sevgili olmanin getirdigi sorumluluk sona erer. Arkadss olarak daha rahat bir sekilde, hesap verme derdi pek olmadan samimiyet surer. Ancak yine de arkadasliktir. Yani geri donme derdi yoktur. Bu durumda kafanı karistiran nokta neresi?
Senin tanımına uygun olarak arkadaşız zaten. Ama tutup böyle söyleyip iki gün sonra başkasını da bul diyebiliyor. Ayrılmak isteyen o fakat neden bu şekilde davranıyor anlamıyorum. Ya mesela bana kanka diye hitap edip "kanka seni çok özledim" diye söyleyebiliyor.
Ben de sana diyorum ki bu sozler seni sevdigini falan gostermiyor ki kafan karissin. Hatirla; sen bir bayansin ve o da bir erkek. Seni ozleyebilir ama sevgiden mi? Hic sanmıyorum. Kesini Allah bilir tabii.
Son günlerde çok kavga ediyorduk. Mutsuz olduğunu söylüyordu. Ayrıldıktan sonra arkadaş kalalım zaten beni sevmiyorsun dediğimde seni hala sevmediğimi mi düşünüyorsun demişti. Bir ümitle tekrar uğraştım olmadı. Şimdi de ümitlenmek istemiyorum ama böyle dengesiz hali beni çok sarsıyor.
muhtemelem asiri derece de dusuncesiz davrandigini dusunuyor arkadss ve surekli trip tavir kavga ile gecen bir kac gunun sonucunda ayrilmak istedi lakin belirli bir sure gectikten sonra seni ozledi o yuzden bu hareketler
masallah ne genislik ya bu 😂 dur bak empati yapayim diyorum gercekten senin mutlu olmani istese sana yazip tekrar birseyler animsatmaz ne bilim uzak durur sende zamanla zaten baska birine bir sans verirsin ama bu hem aklinda olayim diyor hem de baskasini bul diyor bu ne yaman celisskii 😂
Dengesizliğin kitabı olsa o yazar bak saçma sapan şekillerde kıskandırmaya çalışıyor. Bazen tutup sen nasıl mutlu olacaksan öyle olalım diyor bazen de canımı acıtmak istermiş gibi davranıyor. Anlayacağın bombokluğun elli tonunu yaşıyorum 😂
En İyi Cevaplar