İnsanlıktan çok öte bir yerlerde bulunan tanrıçamsı hatun Monıca Bellucci İngiliz Sunday Tımes gazetesine verdiği röportajda '' Bir evlilikte karşılıklı saygı sevgi sadakatten çok önemlidir..İnsan olarak bana değer vermesi ve ona ihtiyacım olduğunda yanımda olacağını bilmem benim için cinsellikten çok daha önemli..Sonuçta bir film projesi için uzakta olursam yanında değilsem kiminle birlikte olduğuna nasıl karışabilirim ki?..Sormam bile çok ayıp olur, aynı saygıyı bana da göstermesini beklerim '' dedi..
Röportajı yapan Eleanor Mills' in '' Nasıl yani aldatılsanız sinirlenmez misiniz? '' sorusuna gülerek cevap veren Monica '' Önemli olan ruhen sadık olmak..Gidipte ben yokken neler yaptın bakalım demem..Ama beni başkalarına tercih ettiğini bilmem daha önemlidir..'' dedi..
Bi soru daha ekleyelim..
Monıca Bellucıyı aldatmak nasıl bir erkek kafa yapısıdır?
link
link Endam..
Röportajı yapan Eleanor Mills' in '' Nasıl yani aldatılsanız sinirlenmez misiniz? '' sorusuna gülerek cevap veren Monica '' Önemli olan ruhen sadık olmak..Gidipte ben yokken neler yaptın bakalım demem..Ama beni başkalarına tercih ettiğini bilmem daha önemlidir..'' dedi..
Bi soru daha ekleyelim..
Monıca Bellucıyı aldatmak nasıl bir erkek kafa yapısıdır?
link
link Endam..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar