Akrep burcu erkeği nasıl süründürülür? Peşimden koşsun istiyorum. Acı çeksin özlesin beni köpek gibi pişman olsun.
Haketti çünki ama fazla acıtmicam canını merak etmeyin seviyorum.
Haketti çünki ama fazla acıtmicam canını merak etmeyin seviyorum.
Şöyle ki, hisleri kuvvetli olan bir burca bu şekil yaklaşmak canını cidden yakabilir, bir akrep burcu olarak bu yorumumu cidden, ciddiye al derim
O zaman yanlışını anlasın ve beni özlesin istiyorum?
İlk denedigim zaten buydu laftan anlamıyor. Yoo ben aynıyım soguk degilimki vs diyor.
Özlüyorum ya :( bu adama ne oldu böyle
Akrep bende. Eski sevgililerimin yaptığı onca şeye rağmen koşmadım peşlerinden koşmam da
Bana dönsün o zaman. Özlesin pişman olsun üzdügüne
neden sürünsünler istersiniz anlamıyorum. azcık naz tamam da ne bu çeksin ne bu intikam olayı? özlesin istiyorsan görme düşünme duyma bilme
Çünki ben acı çektum!!! O da çekecek
saçma.
Canım akrep burcu sürünmez süründürür ben akrep erkeklerinin kitabını yazdım 😅😅 malesef.. Uzak dur bence
Süründüm zaten birazda o sürünsün taktik ver o zaman bana?
Valla malesef taktiğim yok her türlü süründürür umrunda olmazsın daha doğrusu sürünse bile sana bunu hissettirmez deli gibi kıskansada aklı sende olsada sen bunu o istemedikçe anlamazsın hislerini çok iyi gizler
Gizlesin ama pişman olsun acı çeksin yanlışını anlasın
Özlesin beni deli gibi
Valla benimki hislerini gizlediği için hiç anlamadım nelere uyuz olduğunu ama çok kıskançtır bir akrep erkeği deli gibi kıskanır tabi hala seviyosa
Seviyor ve kıskanç degil psikopat o 😃😃😃😃😄
Kıskanç olduğu için öyle 😅
Özlemesi için napa bilirim? Bana kıyıyor ben kıyamıyorum ona. Çok gaddar böyle degildi birden degişti uzaklaştı
Bilmiyorum valla benimki çok duygusuzdu özledim falan pek demezdi hoş sonunda ayrıldık zaten
Yok be herşey güzeldi son birkaç günde uzaklaştı benden. Eskiye dönmesini degerimi anlamasını istiyorum. Yok eger bitecekse de acı çekmesini.
İlgilenme pek kısa cevaplar ver aklı kalsın sende
Bakalım teşekkür ederim bişi olursa sorarım sana o zaman 😄😄
Tamam 😅😅
Cevap
17Cevap
Ben Akrep akrepli süründürürsün eyvallah. Ama hic beklemedigin anda canini oyle bir yakarki hayatin boyunca unutamazsin 😊😊
Zaten yeterince yaktı hemde boş yere yanlışını anlayıp pişman olsun istiyorum
akrep burcu ates olmayan yerden duman cikartmaz yapmissindir bir hata senn burcu ney?
Terazi bişey yapmadım.
bir akrepon pismanligini gormek bayag zordur
Görmüşlüğüm var
Akrep burcuyum. Kişiden kişiye değişir ama kimsenin peşinden koşmam.
Zamanında koştugu oldu aşıksan ve hatalıysan koşarsın. Çok kırdı beni hatasını anlasın özlesin beni istiyorum sadece ne yapmam gerek?
Akrep erkegini süründüremezsin maalesef oyle bir program yuklenmemiş bize :) tinlamaz
Ya aşıksa? Haketti sürünmeyi sen tiyo ver canını ne acıtır? Ve ya ne zaman pişman olursun?
Biz duygularimizi brlli etmeyiz acidan ölürüz yinede belli etmeyiz. Kıskanç oluruz ama asiriya gidecek ters hareket olursa arkamiza bakmadan gideriz. Hatta onun aci cekmesini saglariz bundan zevk aliriz :) biz akrepleri anlamak cok zor. En azindan ben oyleyim.
Zaten acı çekiyorum bana nasıl kıyıyor anlayamıyorum acı çektigimi söylüyorumda canı yansın belli etmese de olur napuyim söyle seviyor beni. Çekip gitsem canı yanar mı?
Canı yansa bile sittin sene belli etmez. Hele gittikten sonra seni bir silerse, pert :D Neyse ugrasma akreplerle hadi iiyi geceler
Yahu naparsam canı yanar onu de
ip bağla peşinden gelir mecburen arada ipi çek sürünür kızarsan üzülür lan köpek mi istiyorsun sen yok öyle dünya
dünyanın en gamsız insanlarıyız biz kolay gelsin
Seviyorsan?
Bitti demiyor ama uzaklaştı benden resmen alay eder gibi tavırlar vs. Adam çok gaddar bense ona hiç kıyamadım. Yardım edin 😔
Bırakmıyor da ilgisiz soğuyorum haberi yok.
Ne gibi ben degerli olan neeee
Peki taktik ver?
Amacım o adam konuşmuyor olay bu tam konuşmaya giriyorum tak gitti 2 saat sonra gelicek bide ben manyak mıyım sürünsün istiyim beni süründürdü canıma tak dedi bıktımmmmm
Peki sagol. Böyle dedigimde sorun ne konuşup halledelim defigimdü 2 saat sonra "sorun yok" yazıyor. Nasıl yok artık benle konuşmuyorsun soguksun dedigimde 1 saat sonra "ders çalşıcam" tamam bitince yazarsın diyorum. Gece bir şarkı atıyor bitti mi dersin? Yok gitmiş yarın günaydın yazıyor nerdeydin dün diyorum. Uyudum bu böyle devam kaç gündür üzülüyorum acı çekiyirum resmen. Acı çekiyorum dedim dedigi şu olgun ol. Bitti mi sogudun mu diyorum. Hayır diyor ve güya hatta aşık bana
Öyle oldu da yetmedi mi? Lan o kadar hatası oldu 1 gün bile konuşmamazlık etmedim. Bu nedir ya ben bunu hiç yapmadım yalanı bile oldu kabullendim.
Boşver ben bunları unutmam ya köpek gibi sürümür affederim ya da yol veririm gider ha aşıgım zor ama köpek gibi acı çeksem bile bitirirum ya ayagıma gelecek o ya da bitecek. Ha geç gelirse de bir anlamı olmaz benim için o zamanda bakalım nolucak. Benimde yükselenim akrepp 😄😄😈
Geç gelirse valla önemi olmaz. Beni düşürdügü hale bak şu igrünç siteye soru soruyorum ilişkimizi özelimizi. Anladın mı? Ben sevdigine emin olmadan da dönmem ona. Acı çekecek her halükarda
Alınma. Büyük laflar ama daha önce yaptıglm şey fazla deger veriyorum hep. Geç pişman oldu bu önemi olmadı. Şimdi de aynısını bu yaplyor ama buna aşıgım zor olacak biliyorum. Her netse ben soru için açtım bunu sende sevgili yaparsan kapat burayı. Tabiki igrenç biyer kalitesiz insanlar kaynıyor burada bu ortam sorular vs igrenç. Kurtul sana göre degil. Yirum için teşekkürler sagol
Yapamazsın. Her insan aynı değildir ama benim gibi ise yapamayacağını garanti ederim.
Hiç bişey acıtmaz mı canını? Ya aşıksan?
Böyle şeylere pek inanmam ama bir aralar ilgileniyordum. Akreplerin en önemli özelliklerinden biri duygularını çok iyi saklarlar. Sinsidirler. Yani acıtsa bile umursamıyormuş gibi yapar. Peşinden gelmez. Amacının farkına varır ama varmamış gibi yapar.
Of ben bu adamla napcam ya
akrepler çok kıskanç derler fakat ben pek değilim bul erkeği önünde yiyişin
Saçmaladın kaybol
Sende çok şey istiyorsun ama ya :D
Yok sadece onu istiyorum
seven insan sevdiğinin üzülmesini istermi ya bunu anlıyamıyorum. Ben sevdiğim insanın hep iyi olmasını isterim.
Üzdü demekki sevmiyor :))
Onlar pek kosmazz
Peki nasıl acı çektiririm ona?
Zor. . çekse de Sana belli etmez
Etmesin okey. Naparsam canı yanarrr onu deee
vazgeçilmez çok iyi biri olduğunu hissetmiş olmasin lazm aksi taktirde acı filan çekmez hem bu herkeste değişebilir
Zaten onun gözünde ben bir melegim bunu hep der bana. Bidaha sen gibi biriyle karşılaşmam der
O zaman acı çeker merak etme. ama. sana ölse belli etmez
Tamam bari çeksin de 😄😄
Sen bu kafayla sadece sürünürsün
Zaten süründüm sıra onda
Akrepler cabuk pisman olur ama çok gururluyuzdur
Bak ilgisizdi bende bitti dedim daha sonra dayanamadım 2 gün sonra tekrar konuştuk ama hala ilgisiz çok ugraştım olmuyor ama bitirmiyorda ne yapa bilirim eskiye dönmesi için? Resmen peşinden koşturdu beni ama artık sıkıldım pişman olsun istiyorum.
Süründüremezsin üzgünüm.
Ya aşıksa? Pişman olsun istiyorum.
Akrep degilim ama sana cok beklersin drim
Görüceeeez 😏
Gicik edebilirsin. Ama
İşin yaş bötle burçlara kadısıysn
ben akrep söyle bakalım
Beni seviyor ama çok ilgisiz beni özlemesini ve eskiye dönmeyi istiyorum ne yapmam gerek?
Ona aşıgım kaybola bilir misin acaba?
Ne arayışı lan adam gibi soru sorduk bir oku detayı öyle konuş beyinsiz. Arayışmış allahın canım malı. O erkegin sıçtıgı bokk olamazsın sen kaybol
Akrep süründürülmez süründürür 😉
Zaten yeterince süründen slra onda
cok azgnz ama :(
Kaybol sorumdan
sfsfsgghh
ahahah
sevgili bulmak
Aşıgım ona yapmam bunu
o seni hiç takmaz
Seviyor ama bende seviyorum?
seven acı çektirmek istemez
Çünki ben çekiyorummmmmmm ve belki çekerse degerim olurdu
peki ne yaptı
İlgisiz benle alay eder gibi konuşuyor saygısızlaştı bitti mi diyorum hayır diyor. Her lafını dinledim kısıtlandım karşılıgı bu mu? Bahenler uyduruyor uyudum dersim var vs gibi. Bitsin diyorum hayır diyor
onun hayatında biri var kesin
Belkide
erkekler idare etmeyi severler bir iki üç farketmez kaç aydır çıkıyordunuz
1 sene
hiç üzme kendin
Dile kolayyy
diyecek çok şey varda burdan yazılmıyor
Yav amca sen bana mı yürüyosun? Gelnişin 30 na hala kıçı kırık sitedesin bide sevgilime mi laf ediyosun? Sevdigim adam o beni acıtsa da ben laf ederim sen edemezsin bu bir. Yok aldatıyomuşta yok bilmfm neymişte. Sen şu siteden kurtul ilk pnce yaşına yakışmıyor hadi işine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar