Saç düzleştiricisini çıkarken kapattım mı kapatmadım mı hatırlamıyorum. Kapatmadıysam -Allah korusun.- O zaman ne olur? Kendi kendine kapanır mı ne olur?Düzleştirici açık kalırsa ne olur
Saç düzleştirici hayatımızı kolaylaştıran ürünlerden bir tanesi. Saçlarımıza harika modeller yapmamıza yardımcı oluyor ve kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlıyor :) Bağımlılık yapıyor bile diyebiliriz, düz saça alıştıktan sonra saçlarımızı doğal haline bırakamıyoruz :D Saç düzleştiricisinin riskleri de yok değil elbette.
Düzleştirici açık kalırsa ne olur?
Genellikle düzleştiricileri dışarı çıkmadan önce, hazırlanırken kullanıyoruz. Sonrasında fişini çekmemiz gerekiyor ancak bir anlık dalgınlık sonucunda unutabiliyoruz. Bu da büyük tehlikeleri beraberinde getiriyor. Peki saç düzleştirici fişte unutulursa ne oluyor?
Düzleştirici prizde kalırsa ne olur?
Düzleştirici prizde kalırsa ne olur?
Birçok haberde karşılaşmışsınızdır aslında. Düzleştiriciler yangına davetiye çıkarıyor. Aşırı ısınarak bulunduğu ortamı tutuşturabiliyor. Özellikle yatak gibi kolay tutuşabilecek yerlerde unutulan düzleştiriciler yangına sebep oluyor. Bu yüzden düzleştiriciyi fişte unuttum mu diye birkaç kez düşünmek gerekiyor.
Düzleştiricimi kapatmış mıydım derdine son! 10 dakika hareketsizlikten sonra kendi kendini kapatan düzleştirici: Dyson Corrale™
En iyi düzleştirici
Teknoloji hızla ilerliyor :) Dyson Corrale saç düzleştirici 10 dakika hareketsizlikten sonra kendini kapatıyor ve acaba düzleştiriciyi kapatmış mıydım diye düşünmeye son veriyor, tüm tehlikeleri ortadan kaldırıyor. Üstelik kablosuz kullanıma sahip olan bir düzleştirici. Yani saçlarınızı istediğiniz yerde şekillendirebiliyor, istediğiniz modelleri elde edebiliyoruz. Benim gibi dalgalı saçlarınızı da düzleştirici yardımıyla elde ediyorsanız, kablonun kıvrılıp zorluk çıkardığını biliyorsunuzdur :) Dyson Corrale'nin kablosuz olması bu yüzden efsane bir özellik. Üstelik yakın piriz aramaya da gerek bırakmıyor :)
Esnek plakaları azaltılmış ısı kullanımıyla mükemmel performans sağlıyor!
Kablosuz düzleştirici
Esnek plakaları sayesinde saç telleri plakalar üzerinde dağılıyor ve her saç teline aynı ısı verilmiş, mükemmel düzleştirme elde edilmiş oluyor. Aynı zamanda akıllı ısı teknolojisi sayesinde plakalar üzerindeki ısı ölçülüyor ve ısı aşımı da engellenmiş oluyor :) Nefis değil mi?
akim koruma varsa ya da ayarli rezistans kapatir ama soguyunca tekrar çalışır ama sicaktan dolayi yangin cikma veya cihazin kendi basini yeme ihtimali de var
En İyi Cevaplar