merhaba, bir yerde okudum bitler lavanta kokusunu sevmezlermiş. yani saçımıza lavanta sürsek bit tedavisinde bize yardımcı olurmu?
not : cevaplarda lütfen cıvıtmayın.
not : cevaplarda lütfen cıvıtmayın.
ne cıvıtmayak bitlenmişsin işte kabul et git yıkan geçeer
bitlenmedim demedim zaten, sadece lavantada bu tedavide işe yarar mı diye sordum.
Lan embesil Moron! İnsan mısın lan sen! Kızcağız bir soru sormuş maymunluk yapma. Aradan bir sene geçmiş ama tepkisiz kalmasın.
bitler lavanta kokusunu sevmez
lavanta yağı alın yastığınıza 1-2 damla damlatın
ayrıda kulak arkası ense boyun ve 1-2 damla lavanta yağı sürün.
çamaşırlarınıza yumusatısını lavanta kokulu seçin
ayrıva eczanede bit tokası satılır sacınıza takabilirsiniz
bunlardan önce bit şampunaı ile iyice temizlik yapılmalı
sprey şampuan aldım hepsinden, lavanta yağı hakkında sorumu cevapladığınız için çok teşekkürler.
bu akşam lavanta yağını alıp saçıma süreceğim yastığımada dökeceğim biraz,yarın bit şampuanıyla yıkama zamanım gelene kadar lavantayı bekleteceğim saçımda. böyle mi yapmam gerekli yoksa sürüp 1-2 saat sonra yıkamam mı?
Cevap
2Cevap
bitlendin mi ?
Eczanede şampuanları var 2 yıkamada geçiyo
onlarıda aldım, lavantada işe yarar mı peki yani madem lavanta kokusu sevmiyolarmış
bitlerin ölüsü sacında hep kalck ecznedki sampuanlar öldürür ama durmadan bit ölüleri kepek temizler gibi tutup cekcen ee kıızsın saclar uzundur bircok tel var en iyisi git kazıt kurtul
Lavanta yağını sürüp 1-2 saat bekletin sonra ince dişli tarakla iyice tarayın
canım nasıl süreleceğini bilmen gerekiyoyoksaboşunasürmüş olursunben kendime kllandım bit ilacından daha fazla etki etti tarakla bir kullanılıcaak birde hangi bit ilacını kullanıyorsun ?
Eczaneye git hemen.
saçlarını temiz tutsan niye bitlensin ki anlmadım
bitler bilindiğinin aksine temiz saçlara gelir beyefendi, internette gerekli araştırmayı yaparsanız görebilirsiniz.
çok saçma bir görüşünüz var, saçlarınızı temiz tutsanız bile bitli bir insandan geçen küçük bir larvaya bakar her şey. Keşke bu kadar cehalet olmasa ya :D
Sende zeka olmadığı için anlamazsın evladım git dizi izle netflixten. Gripte olma ozaman temiz tut kendini tamamı çocuğum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?