Lutfen once bir doktor hanim diyin,kalbimizi kirip moralimizi bozmayin.size guveniyorum;))
Her beyaz onluklu bayana...
Lutfen once bir doktor hanim diyin,kalbimizi kirip moralimizi bozmayin.size guveniyorum;))
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer devlet hastenesinde çalışıyorum ilk başladımda eczeneci ablayıda doktor sanardım :) ama doktor hanımla daha yaşlı oluyor ya :) gizli sen gibi genç hemşire değiller yani
Hemsire miyim?degilim!
Hemsire denmesi kiriyor diyorum
ben bu güne kadar hemşireye hemşire doktorada doktor demedim ayşe hanım fatma hanım diye hitap ediyoruz yani bak Baştabip geldi :) emsal hanım
hemşireye hemşire doktora doktor diyorum :D ikisi arasında ki farkı anlayamayacak olanlardan sanma beni :D
Iyi ne guzel.
Keske herkes senin gibi olsa.
Nasil ayirt ediyorsun peki?
giyiminden :D doktorlar beyaz önlük giyer hemşireler tepeden tırnağa beyaz giyer :D doktorlar önlüğünü önünü açık bırakır hemşirelerde kapalıdır :D doktorların tavırları nettir hemşirelerin bir karış havada :D doktorlar çok gülmez ama hemşireler herşeye güler :D doktorlar avalı değildir ama hemşireler havalıdır :D:D:D dahaaa nice şeyler var da say say ben biterim onlar bitmez :D
Keske herkes bunlarin bilincinde olsa...
merak etme herkese öğreticez bunları pes etmek yok :D
teşekkür ederim şımartıyosun beni :D
Rica ederiz efenim.
Doktoru hemsireyi ayirt ediyosunuz,daha ne olsun
sor sıradaki soru gelsin hızımı alamadım :D:D:D daha neleri ayırt edebiliyorum bir bilsen nobel ödülü verirdin herhalde :D
Hadi ya,supersin;)
öyleimdir... övünmek gibi olmasın diye hep sakladım :D
tipten belli oluyor zaten. doktor olan genelde masasında oturuyor hemşire olan bir oraya bir buraya hoppaaaaaa :)
Cevap
14Cevap
hayır. ben açıkçası hemşire ile doktor olan bayanı daha yürüyüşünden dahi ayırt edebilecek kadar tecrübeliyim ki :) birkaç belirti daha var; mesela hemşire hanımlar genelde beyaz sabolar ile gezerken doktor hanımların ayağında ayakkabılar vardır. (nöbetler hariç)
bööyle uzar gider bu -.-
Eee sen tecrubelisin.listeyi keske uzatsan.ben okumaya hazirim.
- doktor hanımlar sakin, hemşire hanımlar konuşkan/nispeten agresiftir.
- doktor olan bir erkeğe; doktor hanımlar yaşıtı ise ismiyle büyüğüyse "abi" diye hitap ederken, hemşire hanımlar "doktor bey" der.
- doktor hanımlar beyaz yelek/hırka önlük giyerken, hemşire hanımlar beyaz takım ile dolaşır.
- doktor hanımlar stetoskop ile gezerken, hemşire hanımlar stetoskopu gerektiğinde taşır.
-doktor hanımların yaka kartı ya da önlüğü üzerinde ismi varken, hemşire hanımların böyle bir durumu yoktur.
Dogrusun dogrusun;)
Sen stajyerdin sanirm,yaniliyor myum?
:)
O kadar çok güncelleme yaptınız ki, artık sorma gereği hissettim...siz ne doktorusunuz ve hangi şehirdesiniz...bizzat gelip, elimde megafonla "NASILSINIZ DOKTOR HANIM"...diye bağırmak ve bunu yaparken kameraya almak istiyorum...böylece sürekli o videoyu hastanedeki tv lerde falan izletirsiniz hastalara ve herkes sizin doktor olduğunuzu anlar...sizde bizde rahat etmiş oluruz :)
Hahahaha...
Yasamadan anlayabilecegin bisey degil malesef.
Bisey demiyorum sana.
Mesele ego degil emek meselesi!
hansire üniforma giyer dr onluk giyer
ayırt etmek kolay olur
Dogru soze ne denir.
Insanlar hemsirelerin de beyaz onluk giydigini saniyor da.
Hemsireler genelde beyaz bazense renkli forma giyiyor...
Bulaşıkçıda olabilir .. Ama şu bir gerçekki beyaz önlük varsa güzeldir abi o bayan ;)
doktor hanım deyın doktorsa sorun degıl zaten hemsıreysede havaya gırer olmaz işi oldurur,doktora hemsıre hanım dersen saglam hastayı öldürür:)
Yok yaa o kadar da kotu degiliz.
Sadece sinir oluyoruz hepsi bu!
Hemşire her zaman fantezik bir figürdür bizler için o yüzden hemşire diyoruz. Yoksa doktor hemşire farketmez nefes alsın yeter diye bir espri yapmıcam tabi.
Ya ne bilelim hemşire mi, dişçi mi, doktor mu, kasap mı, berber mi, aşçı mı, fırıncı mı...hepsi beyaz giyiniyor...herkes rengini belli etsin kardeşim, kafamızı karıştırmasınlar...
Ben bir keresinde melek hanım bakar mısınız demiştim bir hemşireye. Oda benim adım melek değil demişti. Bende yapıştırmıştım cevabı burasıda cennet değil demiştim. :):)
doktorlar hemşire nin ayırdı yapılır heralde henüz böyle bişey yaşamadım...
Pek yapmiyorlar valla malesef.
Her gorduklerini hemsire saniyorlar.
sen hangi grupta oluyorsun hemşire mi doktor mu :)
Dr
doktorlar daha alımlı ve çekici olur. hali duruşu bir farklıdır. ego dan da olabilir. statü itibariyle de olabilr. ama hemşireler biraz daha agresif yapıdadır. çünkü asıl problemle kendilerini uğraştıklarını düşünürler. dolyısıyla doktor ve hemşire farkı rahatlıkla anlaşılır doktor hanım :)
ben özellikle hemşirelere doktor hanım diyorum ben hemşireyim diyincede doktor sandım diyorum gaza geliyorlar :)
soru formunda değil şikayet ediyorum :)
Et napalim;)
Dr hanımda önünde doktor yazan önlükten alsın
olabilir tabi.
Ben doktor diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar