Annemle babam boşanıyor, ne yapmalıyım?

Annemle babam 26 senelik evliler, tek kızları benim bir de abim var. Ben annemle abim de babamla hiç anlaşamaz. Ama ikisi için de canımı veririm o derece bağlıyım. Babam annemle ne zaman tartışsa bana sen olmasan bir dk bu evde durmam derdi geçen hafta büyük bir kavga ettiler yine bu ayrılma konusu gündeme geldi babam yatakları ayırdı annem benim odamda kalmaya başladı o gece bana benim senden başka konuşacak kimsem yok kızım kendi kardeşime bile anlatamıyorum hep içime atıyorum dedi evlendiklerinden beri yaşadığı her şeyi anlattı biz küçükken babam ona şiddet bile uygulamış onun tarafından dinleyince anneme bütün bakış açım değişti hep onu haksız bulurdum, sabaha kadar ağladık birlikte uyuduk. Ertesi gün babamla konuştum hiçkimseyi düşünmüyorsan beni düşün ayrılırsanız annemin yanında olucam dedim benden böyle bir tepki beklemediği için annemin beni doldurduğunu söyleyip araları iyice açıldı. Ayrılık ertelendi ama hala yatakları ayrı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum abime kalsa her gün kavga gürültü çekmektense ayrılın diyor ilk defa babamı destekliyor. En yakınıma bile anlatamıyorum arada kalmaktan bıktım üstüne bir de haftaya sınavlarım başlıyor bu konular yüzünden kitap yüzü açamadım. Ne yapmam onları nasıl barıştırmam gerekiyor bilmiyorum
Annemle babam boşanıyor, ne yapmalıyım?