#sabırsızaşık
Güncellemeler
+1 yıl
...

Sanmak, bazen yanılmaktır; akabinde malesef sonu hüsran olan kısa bir yolculuk sunar insanlara, ki keşke seçme hakkı olabilseydi yolculuğa katılıp katılmamaya dair. Yine de her şeyin çok önemli sebepleri olduğu gibi; yaşanılanların da deneyim adına çok güzel sebepleri vardır; öğrenebilene...
Hayat çok garip bir olgu, bence büyüsü bitmeyen bir rüya; bazen acı bazense tatlı kendi içinde. Karşıdakine olan tavır herkese göre değişiyor sanırım; ben kötü şeyleri biran evvel unutma taraftarı olan biriyim, ama huyum kurusun olumsuz olaylarda da herkese hakkettiğini veririm. Yani açıkçası benim yanımda durmayan birine olan kredim bittiğinde, hiçleşir benim için...
Bazı şeyler kolay unutulmuyor elbette onun için bazen yakın sandıklarımızı elekten geçirmemiz lazım kimde ne kadarız kim bizde ne kadar öğrenmek lazım...
Tabiki, ondandı ya herkese bir şekilde hakettiği değeri verme eğilimim. Ki bana karşı kesinlikle iyi olan ve olmayanı ayırt etmek iyilere karşı saygıdandır öncelikle.
Bazı insanları tanıyabilmek için elekten geçirmek şart haklısın.
elbette...
Arkadaşlar seçilmiş kardeşindir ama kardeşini seçemezsin derler ya çok doğru. yanındaki uzağında uzağındaki nefesinde olur insanın. Allah var elhamdülillah başka kimsem olmasa ne olur, kalabalıklar içinde yalnızım zaten
Kimi zaman hepimiz kalabalıkların içinde sıkışmış bir yalnızı oynuyoruz, kalabalık şehir kalabalık insanlar, birsürü insan var ama ruhları bize hitabetmiyor birçoğunun ama bize Rabbimiz yeter nihayetinde fazla kalabalığa ne hacet :)
Halden anlayanla sohbet ne güzel Allah razı olsun :-)
Amiin cümlemizden :)
Aminnnn :-)
Bir insanı gerçekten tanımak istediğimde hep sınırlarını zorlamışımdır.
Bir an için iyi davranırlar ama ya çok kızdığında, gene aynı kalabilecekler mi?
İyi gününde herkes iyidir ve yanındadır, önemli olan kötü günündede yanında aynı şekilde kalabilen dostlardır işte onlar gerçek dost ya da arkadaş olurlar...
Boşuna "Her şerde bir hayır vardır." dememişler. Şer olan olaylarda insanlarında iyisini, kötüsünü ayırdedebiliyoruz. 😊
Elbette arasıra uzaktan seyretmekl azım bakmak lazım kimde ne kadarız kim bizde ne kadar :)
Gözlem iyidirde sonunda kimin ne olduğunu anlayınca hırçınlaşıyorum ben. 🙈 Benden siyasetçi olmaz. 😃
Asıl senden siyasetçi olur siyasetçi dediğin tuttuğunu koparacak yeri gelince hırçınlaşacak yeri gelince kuzu gibi olacak politikaya atılabilirim alt yapıyı sağlamlaştırmam lazım :)
Sende politika için gerekli materyallerin olduğunu düşünüyorum. 😁
Böyle düşünmene sevindim ama politika eşittir yalan işte bende olamayan tek materyal ama işin içine girince bunada alışıyor insan :)
İnsan isterse herşeyi yapabilir. Bunu yalansız becerebilirsin bence. 😊
Orası öyle tabiki ama çamurun içine giripte kirlenmeyen görmedim daha :)
Kim bilir belki çamur, çamurluktan çıkacak sayende temizlenecek. 😊
Keşke söylediğin kadar kolay olsaydı o çamuru temizlemek, zira çamurun üzeri katran bağlamış şu an :)
İçine girmeden bilemezsin neyin ne olacağını. 😊
Ozaman dua et içine girersem boğulmamam için :)
Tabiki. 😊 Zaten Allah iyileri hep korur. 😊
Teşekkür ederim güzel bakan güzel görürmüş nihayetinde :)
Bunu hep felsefe edinmek isterim ama arada "kötü düşün iyi olsun" a kaymıyor değilim. 😁
Sen yinede güzel bakki güzel olsun herşey, bahçende çiçekler, uçuşan kelebekler, sana bakan bir gülüş birde bir bardak demli çay... bunlar kötü düşününce olmuyor :)
Ordaki çayı kahve ile değiştirelim ozaman olur bak. 😊
Ben çayı daha çok sevdiğim için çay yazdım tamam ozaman kahve olsun :)
Bende kahveyi daha çok sevdiğimden. 😊
Günde iki demlik gidiyor inanırmısın... sendede 2 cezve gider heralde :)
Herşeyin fazlası zarar ama. 😊 Geceleri uyuyabiliyorsan iyi.
Benim vücudum artık tepki vermiyor yastığa başımı koymamla uyumam bir oluyor... zararlıda olsa sigara kadar zararlı olamaz bir çayım var bana yoldaş olan :)
Konu sigaraya nasıl geldi şimdi. 😃
Kafanı koyduğun gibi uyuyorsan çok şanslısın. Ama genede sormadan edemeyeceğim, hiç mi bir şey düşünmezsin? 😊
Konu konuyu açınca nereye gideceği belli olmuyor işte :)
Ama ben iş dolayısı ile çok yoruluyorum onun için düşüncelere mola verdim biraz çünkü düşününce uyuyamıyorum :)
Yorgunlukda olsa o düşünceler uyutmaz bazen ya. Darısı başıma. 😊
Ertesi güne daha güzel başlangıç için uyumaya mecburuz da dediğin gibi bazı düşünceler uyutmuyor bazen kökünden kesip atmak gerek :)
Kökünü bulup bir de üstüne kıyıp kesebilirsem benden iyisi yok. 😊
Kökü sende sonuçta sana sadece bulmak kalıyor kökü olan bişeyi bulmak çok zor olmasa gerek :)
Kökü var sonuçta kıyabilip kestik hadi sonra tekrar büyümezmi.. 😊
Bak bunuda çok doğru söyledin ama büyüyüp büyümemesi sana kalmış birazda yeterince derinden kesersen büyümez belkide :)
Bakalım deneyip görücez büyür mü büyümez mi. 😊
Denemekte fayda var her daim :)
İnşallah faydasını görürüm. 😊
Faydasını göreceğine inanıyorum ben :)
Aksi olursa bulurum artık seni. 😜
Bulacağını biliyorum onun için biraz zaman alır diyorum ama ne zaman diye sorarsan o zaman diliminden bende emin değilim ve emin olamadım hiçbir zaman :)
Fazla gizemli oldu bu. 😊
Gizemli olmayı severim ama gizli kalma taraftarı değilim çok fazla :)
Hmm bak bu güzel. 😊
Bugün yine çenem düştü ama yazmak bir haykırıştır bende ve bunları yazmadan dinginleşmiyor bendeki deli rüzgar. :)
Estağfurullah. Benimde senden aşağı kalır yanım yok baksana. 😊
Teşekkür ederim beni anladığın için ama artık çıkmam lazım ve derin sessizliğe akmam lazım, gölgemin peşine düşmem hayatı akışına bırakmam lazım :)
Mutlu geceler. 😊
Cevap
4Cevap
Çok tartıp silkeledim... Yakın sandıklarım hep en uzağımda olanlar, en uzağımda olanlar ise hep en yakınımda olanlarmış meğerse.
Gerçekten öyle insan yaşadıkça anlıyor bazı gerçekleri...
Son günler de yakınlik hissimi dizginlemeye karar verdim...
Elekten geçirmek lazım bazen :)
Gözün açık olmalı. .
Çok haklısın...
Sen de..
Evet bu dediğim kişi, aslında düşündüğüm kişi değilmiş.
İyi bir ders verdi vesselam.
Önemli olan ders çıkarabilmek ve aynı hataya tekrar düşmemek...
Dost görünen düşmanlarım varmış önemsedikçe yitirdiğim iyiki gerçekleri görmüşüm diyorum az insan çok huzur..
valla bu hayatta tek yakın olan biri var oda Herşeyin sahibi olan ALLAHH
Kesinlikle çok haklısın Yaradan yanımızda olduktan sonra başkalarına ne hacet...
param bitene kadar yakinlar..
Az insan çok huzur :)
kesinlikle😊
Kimseden bise beklememek lazım
Beklentiler üzer...
isikyili var arada cok degil
Azmış...
Tecrübe ettim. Varolanlara şükrettim.
Az olsun ama yakınında olsun..
Insallah
En yakını jüpiter kadar..
#red