Kurutma makinesi kaç dakikada kurutur, kurutma makinesi kaç derecede kurutur?Soru gaaaayet açık gençler ve genç hissedenler... Bir kurutma makinesi almak istiyorum ama makineler hakkında pek bir fikrim yok. Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi, çamaşır kurutma makinesi kaç saatte kurutur, ortalama bir kurutma makinesi ne kadar sürede kurutuyor çamaşırları? Kurutma makinesi ne kadar sürede kurutursa ona göre değer mi, değmez mi para vermeye diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz, almak lazım mı?
Kurutma makinesi çamaşırları kaç dakikada kurutur?
Çamaşır kurutma makinesi hepimizin evinde bulunması gereken bir üründür. Bazen ertesi sabaha giymemiz gereken kıyafetlerimiz oluyor. Ve hemen hayat kurtarıcımız, çamaşır kurutma makinesine koşuyoruz. Kurutma makinesi kaç saatte kurutur, kurutma makinesi kaç derecede kurutur, kurutma makinesi ne kadar sürede kurutur? Sorularının cevabına geçelim :)
Kurutma makinesi kaç dakikada kurutur?
- Öncelikle benimde evimde kurutma makinem var. Ve inan gerçekten hayat kurtarıcı bir üründür. Sağlıklı değil, kullanmayın diyen insanlara asla aldırış etme. Elbette ki çamaşır kurutmanın en sağlıklı yöntemi, ipe asıp kendiliğinden kurumasıdır. Fakat bu zamana kadar, herhangi bir zararını asla görmedim.
Kurutma makinesi ne kadar sürede kurutuyor?
Kurutma makinesi yaklaşık 45-50 dakikada toplam aslında 1 saat civarı içerisinde kurutmaktadır. Makineden çıkardığın andan itibaren, direk çamaşırlarını katlayıp, dolabına yerleştirebilirsin.
Kurutma makinesi asla çamaşırlarını buruşturmaz. Tam terine buruşuk olan bir görünümü ortadan kaldırır. Hatta kurutma makinesi hava üfleyerek kuruttuğu için, ütü etkisi de yapmaktadır. Özellikle nevresim takımlarını ben hep ütülerdim. Artık ütülemiyorum. Makineden çıkardığım gibi burușmuș, kötü bir görünüm olmadığı için, katlayıp nevresim dolabıma koyuyorum.
Bu yüzden kesinlikle öneriyorum. Kafandaki soruları hemen kenara at ve kısa zamanda hayat kurtarıcı ürününe, sende sahip olabilirsin.
Kurutma makinesi kaç derecede kurutur?
Aslında belli bir standart derecesi yok. Aldığın kurutma makinesinin markasına da bağlıdır. A sınıfı modeller var. 60 derece ısı ile, çamaşırlara herhangi bir zarar vermeden, kurutabiliyor. B sınıfı bir kurutma makinesi de, 70-75 derece işlem sağlıyor.
Sana önerdiğim A model hem daha tasarruflu, hem de düşük derecede, zarar vermeden kurutuyor. Almayı düşünüyorsan sana önerdiğim marka, Grundig benim kurutma makinem ile aynıdır. A sınıf modeldir. Eğer başka bir marka istersen Arçelik, Beko markalarına da göz atabilirsin.
Bir de gittiğin mağazada, detaylı şekilde satıcıya sor. En azından şu an ki modeller ve markaları az, çok onlar daha iyi anlarlar. Ve gereken yardımı sağlarlar.