Son model Ford Mustang Shelby Türkiye fiyatlarını bilen birileri var mı?

MotorTrend Channel'ın şu videosunu izlerken bakıp bulamadım, Türkiye'de bu arabanın fiyatını bilen var mı? Sırf meraktan. Amerika'da ve genel olarak Dünya'nın geri kalanında 56 bin dolarlık bir fiyatı var.

Bizde o fiyata 2.0 motorlu bir Passat alırsın anca.

Şaka maka bu mk ülkesinde herşey niye ederinin çok üzerinde pahalı? Daron Williams 4 sene kadar mı ne önce Beşiktaş'da yarım sezon oynadığında İstanbul ile ilgili blog yazarken değinmişti buna ilkin, 'Araba fiyatları uçuk derecede, Amerika'dakinin iki katına yakın' diye, bilse şimdi üç katına çıktı fiyatlar.

Dünya'nın neresinde araç firmaları fiyat listelerini açıklarken ÖTV değerini falan belirtme ihtiyacı duyar? Çünkü 'Abi valla biz sizi kazıklamıyoruz, hep sizin devlet, biz normal fiyattan veriyoruz ama bu devlet vergili fiyat üzerinden %110 ÖTV alıyor' diyebilmek için.
Güncellemeler
+1 yıl
Mal mal konuşup engel atan yavşak:

Daha şimdi Mercedes'in sitesinden baktığım fiyatı söylüyorum adam Renault Clio'nun 1.4 motorlu fiyatı üzerinden bunu yalanlamaya çalışıyor.

80 bin dolarlık M3'ün 450 bin liraya satıldığı ülkede yaşayıp 'Fiyatlar bizimle aynı' diyor.

Senin gibilerin savunacak gerekçesi olsun diye ufak motorlara fazla vergi koymuyorlar gene. Utanmasalar onlara da koyacaklar.

Sizdeki bu kafa yüzünden millet 1.4 araba dışında araba alamaz oldu resmen.
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta şimdi baktım, Avrupa'da yine M3 fiyatında satılan Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio bizde 780 bin lira.

Neden acaba?
Son model Ford Mustang Shelby Türkiye fiyatlarını bilen birileri var mı?