baristik ama hala sogukluk var aramizda ne yapsam bilemiyorum
nasil gönlünü alirim onu söyleyin?
Doğru değil yaptığın tabide o hep beni döverdi demişsin o seni hep dövdüğünde senin kadar vicdan yapıyormuydu bu kadının gönlünü nasıl alırım yazık onu döverken karşılık bile veremiyordu bana dedimi hiç.. ilk defa bu tepkiyi vermişsin kimbilir nasıl insanlıktan çıkardı senide gözün karardı şiddeti asla savunmuyorum ama özrünü dilemişsin bırak artık peşine düşme soğuksa soğuk
Nasilda gurur kırıcı oluyormuş gördün mu de? Sonra opusun barışın
sende haklisin ama onu o halde öyle gördügümde vallahi icim ciz etti :(
Onunki ediyormuymus
Saygı duymuş. Sesini çıkarmamış.. Tabii ki bir kızın kuvveti ile bir erkeğin kuvveti bir olmaz.. Yoksa isteseydi bir yumruk atardı.. Ama bunlara gerek yok tabii.. Bence , ilişkinizi bu tarz şeylerle soğutmayın ; bunlar derin yara bırakır ilişkilerde sonrasında.. :(
Erkeklerin gönlünü almak kolaydır. Akşam gelince gözlerinin içine bak ve içten sıkıca sarıl seni çok seviyorum hayat arkadaşım benim de. Yaptığım hatalıydı de öpücük kondur affeder.
sagol yapicam insallah tamamiyle affeder :(
affeder birde kocamı dövdüm dedin ya emin ol dövemezsin sağlam bir tane vursa elini bile kaldıramazsın ama o izin verdiği için vurabilmişsin seni sevdiği için karşılık vermiş sana yani gerçekten dövebileceğini birkaç kez düşün olur mu. Yani anla ki sana değer veriyor. Yoksa sen vurunca sağlam bir yapıştırırdı elini bile kaldıramazdın.
Cevap
40Cevap
çok kötü olmuş kavga siddet kullanma boyutuna gelmesi kötü.. akşam güzel bir yemek pişir en sevdiği olsun meyveler içiyorsa içkisi ni al hazırla ve güzel giyin makyajını yap gecesini şenlendir derim
öyle denicem sagol
Ciddi misin 😅.. niye birbirinizi dövüyorsunuz ki konuşmak varken.. bence burada yazdigin gibi an ne oldugunu anlayamadan oldugunu anlat.. zamanla unutur insallah 😅 olmadi bir psikologa götürürsün
hahaha sizin nasıl bir ilişkiniz var böyle. """ normalde o beni döverdi""" karşılıklı dövüşüyor musunuz sürekli? :D
www.kizlarsoruyor.com/.../q6785300-karim-dovdu-allah-askina-fikir-verin Kocanda sitede galiba :D:D
Akşam yemeğe çıkar bide pırlanta aldın mı o iş sende
Akşam başını okşa hadi git kahve yapta barışak böyle yapma işte elimde kalacaksın bir gün minnoşum de burnunu öp:/
Aksam eve geldin mi gönlünü al. onun sevdiği yemekleri yap konusun baska ne yapabilirsin ki.. :)
Zamana bırakın Hanımefendi
Bu arada elinize sağlık hep erkekler mi dovecek ☹️
Hep o mu dövecek seni bir kerede sen dövmüşsün eline sağlık.. Akşam yine trip atıyorsa bir daha döv yine... 😉
aksama mukellef bir sofra kur, guzel bir sekilde karsila. romantik geceniz olsun yani bu gece
Çocuk değilsiniz. İki medeni olgun insan gibi oturup sorunları çözün..
kocanı dövmenemi şaşırıyım yoksa normalde o beni döverdi demene mi anlam veremedim hiç bişeye
İstemsizce güldüm :D hep nlar mı dçvecek iyi yapmışsın bir daha el kaldıramaz sana 😂
Akşam gelince bir güzellik yap bütün kadinligini kullan
kocanda bu sitede sanırım 😂😂😂 daha önce de okumuştum aynısını 😂😂
bunlar aynı örgüte üyeler sanırım 😂😂😂
Sanmam. Mizahşör arkadaşın biri bu soruyu görünce karşılığını yazmış bence:D Bu sorudan 1-2 saat sonra sorulmuş diğeride :d
hayırlısı be😂
Kocaya şiddete hayır diyorum naptın be canı öyle vurulur mu 😒
Yok artık ya o seni dövüyor ve sen onu dönünce nerdeyse pismanliktan ölüceksin jdjjsj
o da seni dövsün barışın : DD normalde beni o döver ne
kocanı dövdüysen bence yeni koca bul.. ondan hayır gelmez.
Battaniyeyi üstünüze Çek'in ablam bu ne hal gurur varsa yani Sevgi'de var demektir kadınsal düşünün erkeğin hoşuna gideninyapın
ilginçsin sen tamam git dövsun senı rahatla bide kocam beni doverdı dıyor bıde akıl ıstıyor sana akıl verendede akıl ypktu zaten
soruyu gördüm koptum resmen ya koca dövmek nedir ya :D :D adasjnasjas
Sen dovduğunu sanmısın bacım ne diyim, sonra kadına siddete hayırmış asdhj Kadınları bıraksak ne olucağını goruyoruz işte
işten geldiğin de onu jariyerle karşıla güzel bir seks herşeyi çözer güzel bir sofra falan da hazırla işte sevdiği yemkleri yap ;)
dayak yemen lazım izin ver dövsün seni rahatlaması lazım :)
Ablam sen ne ettin ya sldodkfk
çok merak ettim naptiniz peki
Boşver o dövünce srn küsüyor muydun?
Hep o mu dövcek, biraz da sen döv 😂 barışırsınız
çiçek al akşam eve gelirken
Eline saglik ne diyelimmm :)
nasıl bir tipsin merak ettim
erkeğe şiddete hayır armagedon 😂
Nasıl dövdün kız helal sana
Ona çiçek al
ayip ayip hic yakistiramadim erkeğe şiddete hayir
:( :(
iyi etmişin kizzz 😆😃😃
aksam oda dövsun ödeşin 😂
Umarım ayrılır senden
Adamı o şekilde işe gönderdin bravo sana
gitme dedim durmadiki :(
Ama senin yaptığın çok ayıp.
Seni niye dinlesinki o durumda o seni dövse sen konuşmasına bile müsade etmezsin
Kocan extra light mis
Güzel bir gece ona farklı hissettir
çok ayıpp
biliyorum :( ama nasil gönlünü alirim
yatakta alırsınn
1 nisanmı
Isabet olmuş.
Boşver alma
hayirli kari
Kocan odlekmis
sevişin geçer
Seviş onunla