Soru başlıktaki gibi.Bir işi yapabileceginize inanıyorsunuz ve babanız size inanmıyor o işi yapabileceginize inanmıyor.
Bu olay sizi nasıl etkiler ?
Bu olay sizi nasıl etkiler ?
Liseyi biteremezsin dedik bitirdim babam beni taktir etme aferin bile demedi sonra babam ne olursa olsun 10 yılda olsa bir ömür olsa üniversite bitmez dedi yine taktir etmesi aferin demedi babamın sirket tanıdığı var o ise aldı sırf babam istedi diye almadı simdi orda başarılı olacağım yine diyecek benim için mi başarılı oldun yine taktir etmeyecek aferin demiyecek babam demedigim şeyleri demişim gibi konuşması agrima gidiyor ben ekimde 31 yaşında olacağım babam 72 yaşında öyle seyler söylerki benim demedigim şeyi demiş gibi söyler sonra o hakliymis ben yalancı duruma düşerim onun gözünde cevap versem suçlu ben o konuşurken cevap vermesem bu seferde neden konuşmuyor birşey mi yaptın der aslında hep benim çok konuştuğu mu söyler aslında ama tamam çok konuştuğum oluyor da onlar 2 saat 7 gün kesintisiz konuşuyorum gibi daha selam baba demeden tamam süsü konuşma diyen babam var derdimi anlatiyorum yine çok konuşan ben oluyorum ben ona 30 yıldır güveniyorsun dedim oda dediki sana niye güveneyim dedi sen hala çocuk gibi konuşuyorsun iyi guvenme benim meslek bilgisayar babamın bilgisayarında sorun olur hallederim ama yine gelir kontrol eder bakalım ne yaptın diye sadece senin baban güvenmiyor aslında benim babam hicbirseye guvenmez arkasını toplayan bir çocukmuş un gibi konuşur öyle ki ayın birinde ise başlayacağım kesin patronun çok konuşuyor diye ya da sana güvenmez kovar diyor en fazla 1 olmadı 2 ay çalışırsın yine başıma kalırsın diyen baba var
Gaza gelirdim moralmen hiç çökmezdim yapayım da biraz mahçup olsun lan derdim daha da tutulurdum. Babam üniversiteye gireceğime asla inanmıyordu hırs yaptım başardım.Lisede asla belge getirmeyeceğime inanıyordu 4 kere getirdim hırs yaptım başardım.Şimdi de sen bu üniversiteyi bitiremezsin diyor görüşeceğiz Baba. Sen mi büyüksün ben mi büyüğüm ulan heeeyt.
Eminim her ailede yasanan bir durumdur. Babalar nedense hep ilk etapta guvenmez. Yada bize oyle gelir bilmiyorum ama hep yasanir iste. Ben bunu bu sene cok korkusuna dustum. Fakat basardigimda benimle en cok gurur duyanda o oldu! Ve bunun duygusu tarif edilemez. Kisacasi babalar hep evlatlari icin endislenir supheye duserler fakat evladi bir sey basardigindaysa en cok gurur duyanlarsa onlardir. Evlat icinse bu duygu tarif edilemezdir...
olumsuz etkiler
Cevap
4Cevap
Kötü etkiler hatta yapıcaksamda karamsarlığa uğrar istemem ama bu işi yapacağımı ona göstermek ayrı bir mutluluk verir bana . SENDE BÖYLE YAP :) YAPABİLDİĞİNİ GÖSTER BABANA
babamın beni şimdiye kadar bir sefer bile takdir ettiğini, aferin oğlum dediğini güvendiğini görmedim inat yaptım galiba çok iyi yerlere geldim sen de öyle yap göster onlara günlerini dostum
İyice hırslanır yaptıktan sonra da yüzüne vururum..
Beni üzer açıkçası..kendimi ona kanıtlama gereğinde hissederim
kırar, kırdıda, böyle birşey başıma geldi fakat başardım kanıtladım kendimi babacığıma
Güvenmeme sebebini düşündürür bana ...
kişi kendinden bilir işi açık ve net.
Daha çok asılır o işi yaparım.
İnan ki güvenmesi daha kötü ..
Olumsuz etkiler çok üzer bni
Babam hayatta olmadığı için yorum yapasım yok
gaz verir bana :)
ne oldu ki :/
hırs yapardım
Açılamayan :P
çok zoruma giderdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?