Hafta sonu Edirne'yi gezmeye gittim. Gençler otobüs köşelerinde öpüşüp koklaşıyolar. Bunlarda hiç edep haya görgü ahlak yok mu. Kimsede azını açıp bişe demiyo. Kendimi zor tuttum müdahale etmemek için. Demekki Edirnede böyle şeyler çok oluyorki sıradan hale gelmiş. Kimsenin ahlak bekçisi değilim konu o değil. Konu kamuya açık unumi ortamlarda öpüşüp koklaşıp elleşilmeyi doğru bulmuyorum. 20 dakikalık yolculukta çocuk kızı hamile bıraktı desem yeridir 😜 İtirazı olan buyursun. Geri kafalı diyenler sizleride seviyorum 😊 arz ederim.
İlaveten bu Mart kedilerinin fotografını cep telefonuyla sesini kısmadan şakur şıkur çektim. Dönüpte noluyo kardeşim demedi. Dönsün bişey desin diye çok bekledim diyemedi belki altı yedi fotograf çektim. Diyemez çünkü yaptıklarının doğru olmadığını kendileride biliyolar 😜😂 orda kavga çıksaydı Edirneliler benimi döverlerdi, zikişgen gençleri mi 😜😂
Bu soru az önce silindi 😜😂 çüküm zipişgen gençlerin fotografını koymuştum 😂😜
Kim haklı gençler mi ben mi 😀
İlaveten bu Mart kedilerinin fotografını cep telefonuyla sesini kısmadan şakur şıkur çektim. Dönüpte noluyo kardeşim demedi. Dönsün bişey desin diye çok bekledim diyemedi belki altı yedi fotograf çektim. Diyemez çünkü yaptıklarının doğru olmadığını kendileride biliyolar 😜😂 orda kavga çıksaydı Edirneliler benimi döverlerdi, zikişgen gençleri mi 😜😂
Bu soru az önce silindi 😜😂 çüküm zipişgen gençlerin fotografını koymuştum 😂😜
Kim haklı gençler mi ben mi 😀
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar