daha kaç kez terslesin beni?
sevmiyorum istemiyorum dedi
hala neden uğrasıyorum vazgecemiyorum ben?
sevmiyorum istemiyorum dedi
hala neden uğrasıyorum vazgecemiyorum ben?
Vazgeç kardeş değmiyor inan ben de yeni ayrıldım sırf çok değiştiği ilgisizleştiği aramadıgı sormadıgı icin onlardan cok daha iyilerni hak ediyoruz inan sensiz kalsın yoklugunda degerini anlayacak ama cok gec olacak onlar icin onlar kaybetti biz değil unutma
olmuyo ya yapamıyorum unutamıyorum vazgecemiyorum
hırs yapmissin zamanla gecicek daha fazla ustune gitme kendine baska ilgi alanlari bul
Merak etme seven sadece sen değilsin ben sevgililerini dövdüm ama öptüğünü öğrendim sonuncusunun vazgeçtim 1 sene bilemedin 2 seneye unutursun
zoruna gitmesin ama demek ki sen de mallık var biraz , aklını değil başka yerlerini çalıştırıyorsun o yuzden yol katedemiyorsun
baska biri aynı seyleri söylese alınırım yapmam ama buna gram alınmıyorum ne derse
işte ona o gözle baktığın için sklemiyor seni , ne demişler çok değer verirsen ilk seni s. eder hahahah :))
hahah ne komik ne komik mk :D
ben sena çok sevmıştimym , sen bena neden beyle yaptin :S ehuehue
Cevap
10Cevap
Şair demiş ki; ' sen elmayı seviyorsun diye elmanın seni sevmesi şart mı? '
Ulaşamamanın cazibesi olabilir unut egosunu yükseltme bu kadar kendini düşün biraz da
çok kalktı po*osu benden sonra ama soğumadım hiç... olmuyo ya yapamıyorum unutamıyorum vazgecemiyorum
bak simdi boyle dedin aklima geldi bende eskiden oyleydim sonra 5ay hic karismadim simdi kendisi kopek gibi pesimde ve ben sevmiyorm
reddeilmeyi hazmedemeyen bir bünye dahq
öyle mi? hırs mı yani bu
tabii ki hırs var o seni istemedikçe beni neden istemiyor hırsı
ama o başta istedi sonradan istememeye başladı.
bazen olabilir tam istiyor zannettiğin kişi sonradan istemeyebilir belki senden istediği elektrigi alamamıstır
Sogumuyon mu terslerken
işte soğumuyorum etkilenmiyorum hiç neden böyle oluyo
embesilsin ondandır fazla şey etme
seni seven ve isteseyen birisini bul
onlarıda ben istemiyorum
iste bu yuzden kaybediyoruz ikimiz de
İmtihanındır senin o zaman
o nasıl bir kafa öyle sendeki
hiç görmedin mi bu tiplerden
reelde görmedim bu sitede arada sorularda böyle denk geliyor. ya insan da biraz gurur olur seni istemeyen sürekli tersleyen birini hala istemek vazgeçememek nedir ya cehennemin dibine gitsin deyip geçiceksin
aklımdan çıkmıyo
çıkartıcaksın başka yolu yok yoksa sen sen olmakdan geçiyosun
Ver iz dı gurur beybisi 😂😂
reddedilmeyi yediremiyorsun
Takıntı yapmışsın. Boşver ya o kaybetti.
anlamıyor yürek anlamıyor
zor oldugu icin
Bıktım yether artık
sen seviyorsun ondan
Takıntılısın yazık
çünkü sen seviyorsun
Takıntı
Malısın 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar