Diğer Arkadaşlar yakışıklı keller hakkında düşünceleriniz neler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor kel erkekle isim olmaz diyen kızlara özellikle hitaben :) Böyle kimseleri gördüğünüz zaman keşke ben de kel olsaydım deyip, sonra yok benden böyle biri çıkmazdı dediğiniz oluyor mu 😀 Arkadaşlar yakışıklı keller hakkında düşünceleriniz neler? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Red-Dead-Revolver Takip Et Xper 2 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Aynaya baktığımda böyle hissediyorum ama dışarı çıktığımda Keloğlan filmindeki Nurettin Rençber'den öteye geçemiyorum. 6 0 Yorumla
Blackjacks Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl Kel sevmem o ne öyle kabak gibi ya 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu adam da sana ölmüyor zaten Yorumla Blackjacks +1 yıl Demekki kelsinde gocunuyon kardeş kotu biseymi dedik sakin ol Yorumla Soran +1 yıl Değil I'm llkardes Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Keller her g. tü eller demişler. Bende bir kel olarak çok dogruladim bu sözü 😂 2 0 Yorumla
bLuetimeeS Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Keller güzel eller diye söz var o yüzden saçımı dökmeye başladım 1 0 Yorumla
beyzakradd Takip Et Xper 2 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl sadece prison break teki michaele yakışıyo 1 0 Yorumla
-Angeliciouss- Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 21,4b cevap paylaştı. İğrenç 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi 😀 zaten bu kel sana bakmaz Yorumla Soran +1 yıl Değilim kardeş Yorumla -Angeliciouss- +1 yıl Bakmasin mk onu istemiyorum zaten ki bakar igrenc Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kel olmaz 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O zaman saçlılarla mutluluklar ne diyeyim 8-} Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eyvallah Koç Yorumla
Yaziyorumoylesine Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl johnny sins olmak istediğim zamanlar olmuyo değil 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar