Bam , bam , bam 😂😂
Askerden kaçma yolları nelerdir 😏😏?
Bam , bam , bam 😂😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaçmana gerek yok
Benim eteklerine birini sana giy, çıkalım komutanların karşına
Diyeyim mi " bunun yerine ben geldim "
berna golü 90 dan atmış 😂😂👍
tribünlerde ayakta berna yı alkışlıyor 👏👏👏
😂😂😂😂
Askerden nasil mi kacarsin cok basit ; Gel yanima sana bir kaptirayim benim yuzum gozukmeyecek sekilde foto cekelim ve askerlik subesine postlayayim.
Pembeyi alir yoluna devam edersin.
He bu bana kalin gelir diyorsan dert etme eninde sonunda nizamiyeden iceri ya seve seve ya da bamyaya bamyaya gireceksin.
El insaf be 5 Ay tatil gibi askerlik yapiyorsunuz.
Askerlik korkunuz veya kisisel durtuleriniz vermis oldugu urkeklikten oturu Devlete bahane bulmayin bu devlete mi askerlim yapacam diye. Eger bu devlete de askerlik yapamiyorsaniz boylelerini hic bir devlet ulkesinde barindirmaz.
Ama gitmemek de ciddiysen bende gayet ciddi bir sekilde gel seni bir seveyim pembeyi al askerlikten kurtul.
Vatan borcu falan hikaye. Bu vatana borcumuzu her gün boru gibi ödediğimiz vergilerle çoktan ödedik zaten, karşılığında sıkış tepiş metrobüs, içine düşülen çukurlar, ekşi suratlar aldık, hatta şu an bize borçlu olan bu devlettir. Başka bir ülkenin vatandaşlığını alıp Türk vatandaşlığından çıkmak (maalesef ki) en kolay yoldur. Seni eleştirenlere aldanma, 1600 yılında Giordano Bruno'yu kazığa bağlayıp diri diri yakanlarla sana veryansın edenler arasında pek fark görmüyorum. Tarih bu tip tabulaştırılmış cahillikleri her zaman nefretle anacak...
Askerden kaçılırmı be kardeşim. Şu an 3-6 nöbetindeyim soğuktan tir tir titriyorum ama değiyor. Ortamı olsun görüp geçirdiklerin olsun, düşünücek çok zamanın oluyor, hayatında yeni kararlar alıyorsun, sevdiklerinin değerini anlıyorsun. Kısacası insana çok şey katıyor. Ne kadar erken gidersen o kadar iyi.
Cevap
21Cevap
Açıköğretim de olsa fakülte kazanmak. 4 yıllık fakülteden aşağı, örneğin örgün 3 yıllık bir myo bitirseniz dahi uzun dönem yapıyorsunuz. Ama açıköğretim 4 yıllık bir okul, sizi hem 4 yıl askerden muaf eder, hem de bitirince kısa dönem yaparsınız. Dört yıl aöf erkekler açısından askerlik açısından en kral myo'dan daha avantajlıdır.
bak kardeşim milletin devlette alacağı olur alamaz lakin devletin milletten alacağı oldumu söke söke alır yani senin anliyacagın öylede böylede o deveyi gudecen sen en iyisi güzel güzel git güzel güzel gel benden söylemesi 😂😂😂
Şu askerlige laf diyen veya laf atan bayanlarimiz hic zenginlerimiz veya bagimli olduklari sanatcilarimizim cocuklarina birsey demişlermidir acaba düsündürücü..
vatandaşlıktan çıkman bu toplum adına en faydalı olanı olur heralde
Onu nasıl yaparız üstad
iltica talebinde bulun başka ülkeye
Sen bu zihniyetle zaten tuvalete bekçilik bile yapamazsın. Bırak vatan için nöbet tutmayi
Sen boş ver devletın verdıgı haklar var, devlet askere çağırıyorsa gıdersın çağırmazsa devletın usulüne göre ıstedıgın kadar yanı 35 e kadar tecil yaptırabılırsın yüksek lısans fılan derken doktora, falan fılan
Askerlik yapmalisin bence zaten Şu an sadece 12 ay biz 16 ay yaptik cok. sey katiyor insana emin ol faydasi cok olur
Bu devlet için mi komik olma dostum
Devlet icin yaparsin yapmazsin beni baglamaz ben onu yazarken kisilik ve hayat tercübesi anlaminda yazdim
Eyv
Önce bir çanakkale yi düşün sonra 15 temmuzu sonra bu kararını gözden geçir
al işte tipik devletin istediği vatandaş tipi 😂
Türk oğlu Türküm sıkıntı Yok. sen ağzını ayırırken biz bu vatan uğruna çoktan aciz canımızı veririz. bu devlet için askerlik yapmam hakkım haram olsun
O zaman diktir git bu vatanda yaşama ben bu beğenmediğin vatan uğruna dayımı şehit verdim kuzenimi şehit verdim sen hakkını helal etmiyeceksin sen kimsin ki lan ne hakkın var gav*t bu vatanda vergin mi gss pirimlerin mi çöp vergin mi bunlarımı hak sayıpta hakkını helal etmiyorsun
🤦🏻♂️
Sen o askere gideceksin seve seve inşallah benim gibi çavuşu olan bir bölüğe düşmezsin
Adam illet etmiş bu hala b, ok attırmıyor😂😂😂
senin gibilerin an*larını da telefonda ağlattım yapma oğluma dokunma diye pislik vatan haini
Bana vatan haini diyen kan emiciye bak hele 😂😂
olum ne kadar zorlarsan zorla ben sinirlenmem birincisi ikincisi daha fazla meşgul etme beni üçüncüsü kullandığın klavyeyi monte ederim otururken üzerine yok mu diken diye yazarsın
Tm by
kimlikleri degistirelim istersen
Olur valla ne zaman
kapak gibi cevap olmuş.
tebrik ediyorum seni @AstahAmon 👍👏👏👏
👏👏👏
vatandaşlıktan çık bence senin kanın bozuk
Onu ilerde Zaten yapacam
hiç durma simdiden yapabilirsin ortalik karisikken kac bir ülkeye yerleş
Ortalık karışık beni niye askere yolluyon to, toş😂😂
oğlum de li mi sin bir kayığa bin yunanistana kaç senin askere gitsende bir faydan olmaz
Sağlık sorunu ve 1.65cm kısa olmak veya Amerika vatandaşı olmak orada zorunlu askerlik yok
kestirdiğin zaman almıyorlarmış.
😏
Pembe nüfus kağıdı al.
Kanka 10 bin TL ver cinseyet deistir
Bu devlet için askerlik yapmamak için değer aslında knk 😂
yaw saçmalama kanka o senin vatan borcun kanka oruç gibi bisey yani
Borcum yok Türkiye de doğarak ödedim o borcu Zaten 😂😂😂
emin ol bu cennet gibi vatan da doğarak o borcu edinmissin
Senin yaşın 18 değil mi? 28 ol tekrar konuşalım abisi
yoksa sende allah korusun annenin karnına bir süngü darbesi alarak ölmüştün bende
benim yaşım 24 93 doğumluyum Gabar sesizce vadisinde 5 arkadaşımı bıraktım senin gibi hainler yuzunden
Olum kim kandırıyor sizi ya 😂😂😂😂
Oğlum deme bidaha da inşallah cehennemde yanarsin cayır cayir
Emin ol benden dsha çok hakediyorsundur
sen %100 bizim doğulu lardansin senin de beynini yikamislar
Valla Akü siyaset bilimi mezunuyum batılıyım 😂Senden farkım cahil ve kültürsüz değilim
siyaset yerine ahırda ders calissaydin siyasette at ahıri dememiş ya
Kaybol burdan ağır ilkokullu.
gidyo rum vatan haini
teşekkür
Hee sen siyaset okuduysan bilirsin askerliğini nasıl iptal edecegini
Ağustosta gidelim boşver :D
suriyelimisin sen kacmak istiyorsun
Pembe rapor al
Nasıl olacak
Oku.
Okuduk yaş 28 oldu Yüksek lisans a para yok 😕😕
en yakın sınır kapısından g*tün g*tün