Allahım sen işsizlere ve parasızlara yardım et benim gibi. Benimle aynı durumda olan var mı?

21 yaşındayım beni üzüp her gece ağlatan erkek arkadaşım ve her gün iş bul diyerek üzerime gelen ailem var. Özel guvenlik gorevlisi oldum kimligim henuz cikmadigi icin is bulmak gibi bir durumum su anda yok anca bir iki ay sonra falan ama ailem surekli is bul diye uzerime geliyor yasadigim yerde is imkani hic yok bu yuzden is bulamiyorum ve cok uzerime gelip milletin icinde borclarini ode diye rencide ediyolar is imkani olsa zaten kendi ayaklarim uzerinde duracagim. Borcum da isimi kuracagim kimlik kartinin parasi. Ailem harclik vermiyor hic aksam canim marketten birsey istedi mesela para verirmisin sunu alicam dedigimde yeme diyolar buda benim zoruma gidiyor istedigim hic birseyi ne giyebiliyorum ne alabiliyorum ne de yiyebiliyorum. Hafta sonu sinavim var ve evdekilerin psikolojiyle calisamiyorum bile. Sevgili derdi desen bir yandan ona ayri uzuluyorum. Sabah mutsuz uyanip gece mutsuz uyuyorum.. Acikcasi para konusunda sikintilarim cok var issizlik cok canimi seviyor ve dert edip kimseye anlatamiyorum derdimi. Bende buraya yazmak istedim. Her gun agliyorum ve nereye kadar boyle gider bilmiyorum. Allahim sen bana yardim et.
Allahım sen işsizlere ve parasızlara yardım et benim gibi. Benimle aynı durumda olan var mı?