Diğer Comba Murat'ın Kozde Kahve videosunu izledinizmi 😂? -Nedlle Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Comba Murat'ın Kozde Kahve videosunu izledinizmi 😂? Biz bu isi makariyos koriyos dan ogrendik abi 😂 izleyin kesin komedi ya 😂 Comba Murat'ın Kozde Kahve videosunu izledinizmi 😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
lanetolsunharry Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl sonra ülke neden gelişmiyo... 0 1 Yorumla -Nedlle +1 yıl Yav he he Yorumla
Harleeyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl sayende izledim 🙄🙄 0 4 Yorumla -Nedlle +1 yıl Nasıl 😂 Yorumla Harleeyyy +1 yıl bana atmıştın bir ara normal komiklikte ama bana attığında da depresyondaydım şimdi de depresyondayım ondan gülemiyom herhalde 😒😒 Yorumla -Nedlle +1 yıl Yine noldi kiz 😒 Yorumla Harleeyyy +1 yıl yeşilçam vari olaylar işte ya durumlar karışık yine 😒 Yorumla
FrankGallegher Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl hayir 0 1 Yorumla -Nedlle +1 yıl İzle haci adam komedi 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sonra ülke neden gelişmiyo...
Yav he he
sayende izledim 🙄🙄
Nasıl 😂
bana atmıştın bir ara normal komiklikte ama bana attığında da depresyondaydım şimdi de depresyondayım ondan gülemiyom herhalde 😒😒
Yine noldi kiz 😒
yeşilçam vari olaylar işte ya durumlar karışık yine 😒
hayir
İzle haci adam komedi 😂