Stres bozukluğuna karşı hiçbirşey yapamıyorum. Bütün sınavım bu illet yüzünden mahvoldu. Napacağım ben ya?

Dün gece bir türlü uyuyamadım. 3. sene hazırlığımdı ve geçen senede stres yüzünden uyuyamadım. Bu sene hiç tahmin etmemiştim bu problem ile karşılaşacağımı ve lanet olsun ki gece yine beni uyuytmadı. 5 bardak papatya çayı, avil iğne ve diazem şurup ancak uyuttu beni...

Söyleyin bana nedir benim çektiğim ya? Bütün sene dershanede denemelerde başarılıydım ama sınavda yine çakıldım... Hiçbir zaman potansiyelimi gösteremiyorum bu stres yüzünden...

İlaç bile kullandım işe yaramadı. Devlet neden uyuşturucuyu yasallaştırmıyor? Ben ciddi ciddi uyuşturucu kullanmayı planlıyorum. Geceleri kafamdan düşünceleri atamıyorum bir türlü...

Çok mutsuzum ya... :( :'(
Güncellemeler
+1 yıl
Uyuşturucu kullanmayı çok istiyorum artık... Çözemiyorum sorunlarımı... TC devleti beni bu halimle kabul etmiyor. Bu boktan ülkeden kaçana kadar zorunlu olarak uyuşturucu alacağım gibi...
Stres bozukluğuna karşı hiçbirşey yapamıyorum. Bütün sınavım bu illet yüzünden mahvoldu. Napacağım ben ya?