Kızlar bu uygulamayı indiren var mı işe yarıyor mu? En iyi Adet Takvimi uygulaması hangisi?

Kızlar bu uygulamayı indiren var mı işe yarıyor mu? En iyi Adet Takvimi uygulaması hangisi?

Dişi_zeynep sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kadınların hayatlarında takip etmeleri gereken pek çok şey vardır ve adet döngüsü de bunlardan biridir. Neyse ki, adet döneminizi takip etmeyi kolaylaştırabilecek bazı harika uygulamalar vardır. En iyi regl takvimi uygulamaları şu şekildedir;
Bu uygulama, adet döngünüzü izlemenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır, böylece vücudunuzu ve sağlığınızı daha iyi anlayabilirsiniz. Ruh halinizi, semptomlarınızı ve daha fazlasını kaydedebilir, böylece her ay neler olduğu hakkında daha iyi bir fikir edinebilirsiniz.
Ayrıca uygulama size kişiselleştirilmiş bilgiler ve tavsiyeler de verebilir, böylece adet döngünüzü en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.
Clue adet takvimi uygulaması, mevcut en popüler ve etkili adet takip uygulamalarından biridir. Adet döneminizi takip etmenize ve adet döngünüzü anlamanıza yardımcı olmada etkilidir. Uygulamanın kullanımı kolaydır ve onu benzersiz kılan çeşitli özelliklere sahiptir.
Clue'yu öne çıkaran özelliklerden bazıları şunlardır:
Adet döneminizi takip etmenize ve adet döngünüzü daha iyi anlamanıza yardımcı olacak bir uygulama arıyorsanız, Clue harika bir seçenektir.
Flo Adet Takvimi, adetinizi takip etmenize ve bir sonraki adetinizin ne zaman başlayacağını tahmin etmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Ayrıca yumurtlama döngünüzü ve doğurganlık pencerenizi takip etmenin harika bir yoludur. Flo Adet Takvim uygulamasının kullanımı gerçekten çok kolay. Siz sadece son adetinizin ilk gününü girin ve gerisini uygulama halleder. Size beklenen adet başlangıç tarihinizi gösteren bir takvim gösterecek ve adetiniz gelmeden önce size hatırlatıcılar gönderecektir.
Bu uygulama aynı zamanda ruh halinizi ve belirtilerinizi takip etmek için de harikadır. Her gün nasıl hissettiğinizi kaydedebilirsiniz ve uygulama size o ay için ruh halinizin ve belirtilerinizin bir özetini verecektir.
My Cycles'ın kullanımı kolaydır. Sadece son adetinizin ilk gününü girin, gerisini uygulama halledecektir. Ortalama döngü sürenizi hesaplayacak ve bir sonraki adetinizin ne zaman geleceğini tahmin edecektir. Ruh haliniz, enerji seviyeniz ve yaşadığınız herhangi bir semptom gibi döngünüzle ilgili diğer bilgileri de kaydedebilirsiniz. Bu, döngünüzdeki kalıpları belirlemenize ve vücudunuzu daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. My Cycles, doğurganlığını daha fazla kontrol altına almak isteyen her kadın için de harika bir araçtır. Döngünüzü takip ederek, ne zaman yumurtladığınızı daha iyi tahmin edebilir ve buna göre plan yapabilirsiniz. Yani hamile kalmaya çalışıyorsanız, bu uygulama yolculuğunuzda değerli bir araç olabilir.
Hem profesyonel hem de akıllı bir adet takvimi uygulaması arıyorsanız, Pepapp tam size göre. Bu uygulama, adet döngünüzü izlemeyi çok kolaylaştıracak özelliklerle doludur. Ayrıntılı bir takvim görünümünden bir dizi başka özelliğe kadar, Pepapp, döngünüzün zirvesinde kalmak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.
Pepapp'ın takvim görünümü, gördüğüm en ayrıntılı ve kullanıcı dostu olanlardan biri. Kendi özel etkinliklerinizi ve notlarınızı ekleyebilirsiniz; uygulama, dönem tarihlerinizi otomatik olarak takip edecektir. Bu, döngünüzü takip etmenin ve bir sonraki adetinizi ne zaman bekleyeceğinizi bilmenin harika bir yoludur.
Pepapp, takvim görünümüne ek olarak, kesinlikle kullanışlı olacak bir dizi başka özelliğe de sahiptir. Örneğin, adetinizin ne zaman biteceği veya doğum kontrol hapınızı ne zaman almanız gerektiği konusunda hatırlatıcılar ayarlayabilirsiniz. Ayrıca servikal mukus değişikliklerinizi ve yumurtlama tarihlerinizi de takip edebilirsiniz.
Günlük hayatımıza giren pek çok şey var ve en önemli şeylerden biri de regl dönemimiz. Adet takibi uygulamaları, adet dönemlerimizi takip etmemize yardımcı olabilir ve hayatımızda büyük bir değer olabilir. İşte adet takibi uygulamalarının nasıl kullanılacağına dair bazı ipuçları:
1. Sizin için doğru uygulamayı seçin: Pek çok farklı dönem izleme uygulaması var, bu nedenle sizin için doğru olanı bulmak önemlidir. Bir dönem izleme uygulamasında hangi özellikleri istediğinizi ve ihtiyaç duyduğunuzu düşünün. Bazı uygulamalar daha basittir ve sadece adet döneminizi takip ederken diğerleri ruh halinizi, enerji seviyenizi ve daha fazlasını takip eder.
2. Profilinizi kurun: Bir uygulama seçtikten sonra sıra profilinizi oluşturmaya gelir. Bu genellikle yaşınız, kilonuz, boyunuz ve son adetinizin ilk günü hakkında bilgi girmeyi içerir. Bu bilgi, uygulamanın size doğru bilgi vermesi için önemlidir.
3. Takip etmeye başlayın: Profilinizi oluşturduktan sonra adetinizi izlemeye başlayabilirsiniz. Çoğu uygulama sizden bir sonraki adet tarihinizi girmenizi isteyecek ve ardından adet döngünüzü izleyecektir. Bazı uygulamalar ayrıca ruh haliniz, enerji seviyeleriniz ve daha fazlası hakkında bilgi girmenizi isteyecektir.
4. Uygulamayı düzenli olarak kontrol edin: Bilgilerin doğru olduğundan emin olmak için adet takibi uygulamanızı düzenli olarak kontrol etmeniz önemlidir. Döngünüzde herhangi bir değişiklik fark ederseniz, uygulamayı buna göre güncellediğinizden emin olun.
5. Uygulamayı kendi yararınıza kullanın: Dönem izleme uygulamaları hayatınızda büyük bir varlık olabilir. Adetinizi takip etmek, bir sonraki adetinizin ne zaman olacağını tahmin etmek ve daha fazlası için uygulamayı kullanarak kendi yararınıza kullanın.
Adet takibi uygulamalarının birkaç önemli faydası vardır. Birincisi, döngünüzü takip etmenize yardımcı olmalarıdır. Bu, özellikle adet düzensizliğiniz varsa veya hamile kalmaya çalışıyorsanız faydalıdır. Döngünüzü takip ederek, ne zaman yumurtlayacağınızı ve adetinizin ne zaman başlayacağını daha iyi tahmin edebilirsiniz. Bu, hamile kalmaya çalışıyorsanız seks planlamanıza veya tamamen kaçınmanıza yardımcı olabilir.
Adet takibi uygulamalarının bir başka faydası da, adet döngünüzdeki kalıpları belirlemenize yardımcı olabilmeleridir. Örneğin, her zaman adetinizden bir hafta önce ara verdiğinizi fark edebilirsiniz. Veya döngünüzün belirli aşamalarında daha fazla enerjiniz olduğunu. Bu kalıpları belirlemek, sağlığınızı ve esenliğinizi daha iyi yönetmenize yardımcı olabilir.
Son olarak, dönem takip uygulamaları gönül rahatlığı sağlayabilir. Hamile olup olmadığınızdan endişeleniyorsanız, son adetinizin ne zaman olduğunu görmek için uygulamanızı kontrol edebilirsiniz. Bu, beklenmedik kanama yaşıyorsanız da yardımcı olabilir.
Genel olarak, dönem izleme uygulamaları bir dizi avantaj sunar. Döngünüzü takip etmenize, döngünüzdeki kalıpları belirlemenize ve gönül rahatlığı sağlamanıza yardımcı olabilirler.
bu uygulama değil de buna benzer bir uygulamam var işe yarıyo evet aklımda tutmam gerekmiyo son adet tarihini bir sonrakini de görebiliyorum önemli zaten yarın öbür gün bir kadın doğumcuda falan soracaklar hep düzenli mi düzensiz mi diye
ise yarar cunku bilimsel olarak bellidir bunlar az cok programda ona gore duzenlenmistir
yarıyor Pepapp de iyi onuda indirebilirsin
ben pepapp indirdim o daha güzel bundan
Yorumları okudum baya kullanan varmış, ben de bakacağım şimdi.
Evet tamam da günü nu tuttuyo bazen arada farklı oluyor
evet 2 yildir kullaniyorum nerdeyse , pepapp da cok guzel moral veriyor
Evet ben bu programı kullanıyorum ve gayet memnunum. 3 gün önce bildirimle hatırlatıyor regl geliyor diye
ne kadar sacma gereksiz seyler cikiyo kesin bu turkiyeden cikti
Biraz değişik geldi valla
regl gününü tutturuyor muş galiba
hadi yaa iyiymiş aslında o zaman sen kullandın mı
yok kullanmadım ben de onun için sordum ise yarıyor mu diye
anladım bakarız bir ara ya
👍👍
telefonda gereksiz bir uygulama zaten troidden dolayı gecikebiliyor ama ne zaman olacagimi biliyorum
kullanıyorum gayet güzel
kesinlikle indir çok güzel 3 yıldır kullaniyorum
Evet oldukça iyi bir uygulama
Indirmedim. Hicte takip etmiyom
Indirdim bişe anlamadım ben hesaplarim
Periyot Günlüğü en güzeli
Ben flo yu kullanıyorum çokta memnunum 😂😂
p tracker lite uygulamasını kullanıyorum ben
Bende de var bu program
Pepapp daha iyi.
Pepapp 👍🏻
Women log guzel