cardınları bilmeyenlere örnek resim.
hemen hemen bu boyutta bir şey. bildiğiniz iyi bir zehir var mı? :) varsa yazın buraya :)

hemen hemen bu boyutta bir şey. bildiğiniz iyi bir zehir var mı? :) varsa yazın buraya :)

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Günaydın
Bizim Restaurantta Sheltox İsimli İlaç Kullanıyoruz Ve Gerçekten Çok Zehirli Kullananlarında Büyük Önlemler Alması Gerekiyor Etkisi Çok Büyük Yıkamak Yerinde Su İle Silersen Etkiside Uzun Süre Kalıyor Ama Mutfak Gibi Bölgelerde Kullanılacaksa Kesinlikle İyicene Silinip Bol Su İle Yıkanmalı Tarım İlaçlama Yerlerinde Mevcut Sanırım. . .
sao önerin için. ilaççılara bir sorayım bakim o ilacı. Tuvalette kullanacağım. daha önce bir çok zehir denedim ölmedi. çok saol. bu ilacı deniyecem
Rica Ederim Ama Dikkatli Ol Lütfen Gerçekten Çok Zehirli Bir İlaç Eldiven Bile Taksan Bol Su İle Yıka
eldivenle maske alırım ya kendime ondan sonra ilaçlama yaparım. zaten tuvaletin deliğinin içine dökecem. tamam. çok çok teşekür ederim artık o pis canvardan kurtulacam :)
en etkilisi zehir :) saol
rica edrm
:) :)
Bunu gören kızlar wc giremeyecek şimdi a**mk 😎😂
Cevap
3Cevap
Alaturkamıdır nedir bu wc ya normal wc neden yaptırmıyorsunuz.
bizimkisi müstakil bir köy evi. zamanında yapılmamış. evden ayrı bir biçimde alaturka olarak yapılmış. o yüzden.
Tuz ruhu flan sacmalık günah hayvana git zehir filan al
evet, zaten o yüzden buraya yazdım. kuvvetli bir zehir markası lazım. normal zehirle ölmüyor
Adanada ne cok vardi arkadas yaa gerci Mersinde de sahilde var
ya bende sahil tarafında yaşıyorum o yüzden çok var :)
Kardeş naptın gece gece ya fotoğraf koymasan iyidi, gidiyorum bilmiyorum zehir falan 😒
bilmeyenler için koymuştum. çoğu kişi o ne diye soruyor bu yüzden koydum. saol yine de ilgilenip baktın
üzgünüm :(. bir kaç yerden falan aldım da öldürmedi. belki burada iyi bir zehir markası bilen olabilir diye düşündüm.
önemli degil. yine de saol
Evet kanalizosyon borularini falan aciyolarmis hatta oldurulmeleri sonucu antalya da yaşanan bir olay var..
evet tehlikeli hayvanlar ya
Evi terketmek en temizi çıkan bir binada koku kurumaz onların 😅
kuvvetli bir zehir onları öldürür. bana iyi bir zehir markası gerek :)
Bizim yan binada cikiyormus tüm binayı zehirlediklerini duydum ama hala çıkıyormus teyze ler konuşurken duyuyorum annem bilir belki sabah sorar yazarım biliyorsa 😅
tamam olur. bende çeşitli zehir markası denedim ama ölmedi. şöyle kuvvetli bir zehir olursa ölür giderler :)
Tuz ruhu çamaşır suyu bütün temizlik malzemelerini dok
denedim faydası yok. kuvvetli bir zehir lazım o fareyi öldürecek.
o zaman söyle yap elektrik cek oraya yani kablo bagla suya bırak onu çarpsın
hahah :) elektrikçiyim zaten. kuzetli bir zehir halleder onu :)
bence elektrik daha iyi kacma şansı yok hem daha garantili
elektrikği suya atınca kısa devre yapar sigortayı attırır :) bu yüzden zehir diyorum
tiner dök ver kibriti 😂
hahah :) bu olabilir belki :)
ya da bu denizlere atılan atık yaglar Petrol yağı falan onları dök belki zehirlenir
sanmam öldürmez :) kolonya döküp kibriti basacam yansın :) ya da kuvvetli bir zehir halleder :)
olabilir sana kolay gelsin 😂
al ışte şimdi nasıl siccam ha
:) Bizim tuvalette böyle bir durum var işte. kuvvetli bir zehir markası bilen var mı diye sormak istedim. resimleri de bazı kişielercardın ın ne olduğunu bilmiyor o yüzden koydum :)
cok güzel bisey bu yaaaa cok poncik
ya o zaman sana verip onu al götür beslenirsin :) beni bıktırdı.
cok tatlis bisey bence kovmak yerine kabullen
kargoyla sana gönderim. bir tane tasma takar gezdirirsin köpekler bile yanına yaklaşamaz korkar kaçarlar :)
ahahahaha :D yalniz bende korkuyorum bunlardan ama sevimli olduklari gercegini değiştirmiyor öldürme onları
hahah :) haklısın sevimliler ama yalnızca karnıları tokken :) acıkınca adamı yerler bunlar :) :) haha :)
ben bir kere gormustum sahilde kedileri yemeye calisiyolardi :D evi terk ama onlari öldürme ben olsam boyle yapardim
bende sahile yakın oturuyorum bu yüzden fazla var :) güzelim evimi terk etmek istemiyorum :) tuvalette olmasalar onları öldürmezdim ben bir hayvan severim ama buna mecburum çünkü tuvalate giremiyorum korkudan :)
offf korkunc yalnız yerinde olmak istemezdim gece nasil rahat uyuyosun oyygh :D
Alıştım artık :) evde yılan , akrep, hepsini gördüm ancak ben köyde olduğum için tuvaletimiz dışarıda ve orda yaşıyor lağım faresi :) artık malesef hayatına son vereceğim lağım faresinin :)
tamam o zaman baska tuvalet insa edin disariya orayida farelere hibe edin aynen cok mantikli :D ama orayida istila edebilirler o ayri
yine istila edecekler malesef :) tek çare onalara karşı savaş açmak :)
tamam öldür onlari :D doga sana bunun hesabini soracak bir gun
hahah :) aynen doğa bir gün hesap soracak benden.
Burda yilan bile cikti tanidikta
sıkıntı yok o bizim evde de çıktı bir ara :) hatta daha fazlasını söyleyim bizim evde akrep bile çıktı :)
şıçarken düşünsene alttan geliyor asjfksagfkaşlbflabn lfsa
Krdeş napıyon korktuk yaa
tuvaletimizde lağım faresi daha önce bir sürü zehir denedim ölmedi. aceba burada kuvvetli birzehir markası bilen var mı diye sordum :)
tuz ruhu dök aklını kaybetsin
denedim ölmüyor bir türlü :) kedi gibi 9 canlı sanki :)
kaynar su dök veya kılıçla saldır
tüfekle ya da sopayla vursam olmaz mı :) ?
bilmiyorum tuz ruhu veya kaynar su öldürür die bilirim
malesef fayda etmiyor dostum. iyi bir zehir markası bulmam gerek :)
fakta koyabilirsin varsa
o , olmaz işte çünkü tuvaletin deliğinin içinde bizimkisi eski tip tuvalet.
naftalin dök o zaman işe yarar diye biliyorum
sadece bir kaç gün uzak tutar naftalin sonra geri döner. onu zehirle öldürmek lazım.
sen genede dök zehir de dök garanti olsun
denemedigimiz bir şey kalmadı bir de onu deniyelim bakalım.)
aynen pis hayvan sonuçda
Çok tatlı ya beslenir ki bu :D
o zaman bizim evdekileri size gönderim :)
Cardın değil, cırdon..
Yaaaa çok tatlı be
Çok masum
Nasıl kıyıcan bunlara ya
istersen sana verim beslenirsin ama bunlar fare değil cardın kocamanlar :) onun için kuvvetli bir zehir lazım öldüreyim onları :)
ay midem kakti yaa
kusura bakma :( kuvvetli bir zehir arıyorum. ilaçlama yapıcam
inşallah.
İğrenç ya🕴
öyle ama malesef bizim tuvalette yaşıyorlar. kuvvetli bir zehir markası lazım :)
anladım😅
:) :)
tuzruhunu bosalt
Tuz ruhu işe yaramıyor denedim :) hatta zehir bile attım ama ölmüyor bir türlü kuvvetli bir zehir markası gerek bana :)
İğrenç duruyor.
malesef öyle ama kuvvetli bir zehire ihtiyacım var onları öldürmek için.
Ya korktum
haha :) korkma ya resimleri bilmeyenler için koydum.
bu ne yaa
cardın. onları öldürecek iyi bir zehir markası bilen var mı diye sordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar