Henüz 14 yaşındaki kız kardeşiniz şu smiley piercing zımbırtısından yaptırıp gelse ne yapardınız? Ciddi yanıtlar lütfen. Sureklı ınstagramdaki aptal saptal trendlere özenen ve yapmaya calışan bir kız.
Bende kullaniyordum 1 2 ay kadar taktim koptu sonra rahatsiz ediyor ve bakim yapsan bile kotu kokuyor sonucta agzinda bir demir parcasi var yasi biraz kucukmus evet ama taksin ne zarari var ki toplarini iyi sevsin gece bogazina flan kacmasinda
Herşeyı erken yaşarsa hayattan sıkılır. Yaşına göre davranması tavsıye edilir
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle yapmıyor. Trend olan ne varsa onu yapmak ıstıyor. Bu sogukta göbegı acık tişörtle dısarı cıkmak ıstemek, sureklı makyaj yapmak, okula gıderken bile... Bırde bu pıercıng cıktı. Tokadı yedi tabi.
Malesef yasıtlarıda yapıyor. Delen kişide sınıf arkadası. Piercing için ignesı vs varmış ona yaptırmış. Ya mıkrop kapsa? Okula gıdıp o kızıda sıkayet edecegız. Nasıl böyle bişey yapabilir anlamıyorum. Ben 14 yasında daha velettım. Bunlar sanki 14 degıl 24 gıbıler
Düzelmiyor. İnstagram, yaşıtları... Böyleyken onu düzeltmek cok zor döv dıcen şimdi ama dayakta yememiş degıl. Özellikle instagram çok etkılıyor önüne gecmek ne mumkun.
En İyi Cevaplar