Benim itirafım, peki sizin var mı?

Her şey 5-6 sene önce başladı oturduğumuz dairenin karşı tarafına yeni birileri taşınmıştı, günler haftalar geçti, annem ile karşı komşu çok iyi arkadaş olmuşlardı, bende kadını çok beğeniyordum çok güzel birisiydi, kadın annemin yanına misafirliğe geliyordu genelde de mutfakta otururlardı bir gün aklıma takıldı acaba kadının oturduğu sandalye nasıl kokuyordu vede çok merak etmiştim, yine misafirliğe gelmişti ve mutfakta oturmuşlardı, bende öbür oda da gitmesini 4 gözle bekliyordum ve gitmişti bende mutfağa gidiyordum sandalyenin kokusuna bakmak için adeta kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyordu ve sandalyenin yanına vardım eğildim ve kokladım.

Çok farklı, çok değişik geldi bana vede hoşuma gitmişti, birkaç gün sonra gece yatağa yattım ve birden aklıma geldi o koku çünkü çok hoşuma gitmişti, acaba başka nasıl ne koklaya bilirim diye düşünürken uyuya kalmışım, 1-2 gün sonra yine bizde misafirlikteydi ve gözüme giydiği ev terlikleri ilişti gittikten sonra terlikleri koklamıştım ve o da çok hoşuma gitmişti, bir süre böyle terlik sandalye koklamıştım ve gün geçtikçe daha da hoşuma gitmeye başlamıştı, her zaman olduğu gibi okuldan çıktım ve eve yol aldım bizim kapının önünde yabancı ayakkabılar vardı vede içeriden o komşumun sesini duydum ve eğildim ayakkabının kokusuna bakmaya, süperdi çok güzeldi, apartmanda öteki komşuların ayakkabıları dikkatimi çekti bir gün (hepsi de genç idi apartmanda oturanların) ve onların da kokusuna bakmaya karar verdim ve hepsini kokladım koklarken öyle bir zevke geliyorum ki anlatamam çok güzel oluyor du bu şekilde 4-5 sene devam ettim ve 1 sefer koklar iken neredeyse yakalanıyordum tam kokluyordum kapı açıldı ve nasıl korktum birden sıçrayıp merdivenden iniyormuş gibi devam ettim oda fark etmedi öyleliklen yırtmıştım şimdi de sokakta yürürken hep dikkatimi ayakkabılar çekiyor çok farklı geliyorlar.

Şimdiye kadar ne kimseye söyledim ne bir yer de yazdım, buda benim itirafım.

peki sizin böyle itiraflarınız var mı?
Benim itirafım, peki sizin var mı?