kiliolu erkekmi yoksa zayıf mı?
Uzun boylu erkek mı yoksa kısa boylu erkek mi?
kiliolu erkekmi yoksa zayıf mı?
1.50'ler bile 1.80 den aşağısına bakmıyo ben hep boydan dolayı istenmedim
senin boy kac abi
1.65
Kısa boylu erkekler 1-0 kaybeder her konuda yakışıklı bile olsa
desene bn 1-0 ondeyim ,😃😃
Nasıl böyle bir şey söyleye bilir ki insan? Kızların uzun boylu erkekleri sevdiğinden aynı evrimsel sebeplerden dolayı erkeklerde sadece Büyük göğüslü kadınları sever. Bu kadınlar hamile kaldıktan sonra bebeği daha iyi tasiyorlar ve daha doğurganlar. Bu ilkel zamandan beri böyle ve erkekler kesinlikle iri göğüslü karınları tercih ederler. Bu bilimsel de araştırılmıştır. Kısaca sı küçük göğüslü kadınlar bir hiçtir.
“Küçük göğüslü bir kadın her konuda kaybeder”. Böyle bir şey diyebilir miyim şimdi? Ulan ne canım bir insan olabilirsin ki? Düşünsene erkekler kadınları sadece meme büyüklüğüne göre seçiyor. Tripten tribe girmezmiydin oevladı? Nasıl sadece bir tane fiziki özelliğe o kadar takılı kalabilir ki bir “insan”. “Her konuda” ne demek ya? Nasıl böyle birsey denilir? Korte mannen mogen jouw moeder neuken (Hollandaca).
“Ne canım” —> “ne canım (autocorrect)
Ne canım ne canım olması lazım (autocorrect)
G. rize. kali olmasi gerek
yanına yakışabilecek bir erkek daha mantıklı 😉
Cevap
5Cevap
Uzun boylu tabiki kız kısa olsada göze çarpmıyor ama erkeğin en az 170 üzeri olması gerek.
1.65'in nesi var o da insan değil mi? hep uzun hep uzun nedir bu sizin boy takıntınız ya?
anlafim abim
Nesi var söyliyim 163 bir bayansan 2 cm topuklu giysen yanındaki adamla aynı boy oluyorsun bana göre hoş bir görüntü değil. Bazen kız topukluyla erkekten uzun gözüküyor. Topuklu giyinmesin diyebilirsin topuklu seviyorsa ne yapabilirsin?
aynı boy olunca nası hoş görüntü olmuyo ya? ben gördüğümde gayet iyi görünüyo nesi var bunun? hayır yani kısa diye sevilmemesi mi gerekiyo o erkeğin istenmemesi mi gerekiyo? adam kısa yaratılmışsa napsın suç onun mu? o da insan sonuçta biz de insanız bizim de sevilmeye ihtiyacımız var aşkı sevgiyi sadece uzunlara tattırmayı bırakın artık şu takıntınızdan kurtulun
bu bence kisiden kişiye değişen bişey
abi herkeste var bu boy takıntısı ya ben kısayım kimse istemez oldu beni kısayım diye nedir bu ya? bir Allah'ın kulu da boya önem vermesin be kardeşim? yeter valla sıkıldım
Ya kişiden kişiye değişir bu göreceli bir kavramdır. Bana göre böyle arkadaşım erkek dediğin uzun boylu kalıplı olcak sevdiği kadını ekmek gibi koynuna alıp sarıp sarmalayabilcek.
aga bn boyumdan sa 5 6 santim verebilsem verireim bende uzun boylu olmaktan biktim
165 boyundaysan 150 155 boyunda hatunlarda var olabilir yani ortalama aynı kapıya çıkar.
onlarda istemiyo işte 1.55 te 1.50'de istemiyo ille uzun olcak diyo ben napiyim şimdi bu hayatta yalnız mı öliyim hiç sevenim olmicak mı aşkı sevgiyi hep uzunlar mı tadıcak biz izlicek miyiz?
Yani 150 lik kızların yanında bile 190 lık adamlar görüyoruz sende haklısın. Erkekler genelde kısa boylu seviyor sanırım. Tipin yoktur o zaman senin😒 Şaka yapıyorum doğru kişi karşına çıkmamıştır elbet bir gün senide seven olur😊
doğru tipim de yok Allah sıçmış batırmış beni yaratırken
Estağfrullah her topal satıcının bir kör alıcısı vardır leyla ile mecnun hikayesini bilir misin leylanın ne kadar çirkin olduğunu gönül sever göz güzel görür😊 Sen kendini sev güzel gör 😊
ulan kısa sevmiyoruz diye konuşuyosunuz şimdi de kendni sev diyosun ya siz kısa erkekleri istemezken onları sevmezken biz kendimizi nası sevebiliriz he söyler misin? kısa seven kimseye rastlamadım ya. tek istemiğimiz sevilmek başka bii şu sktiğimin boyuna o kadar çok takıntılısınız ki yetti artık canımıza tak etti
Yorumlar arasında kısa diyenlerde var göreceli bir kavram bu😊
onlar yalan söylüyor dalgasına kısa diyolar. sen kısa seven bir kıza rastladın mı yook tabi ki rastlamazsın çünkü etrafta ki bütün kısa erkekleri sap görüyosun
Uzun erkekler daha çok kısa kızlara bakıyor git onlara de o zaman kısa kızları kapmasınlar yapcak bişey yok o zaman ne diyim onu diyorum kabul etmiyosun bunu diyorum kabul etmiyosun😅
sen anlamıyo musun kafanın içi basmıyo mu? kısa kızlar bile beni reddetti kısayım diye bee hala konuşuyon ya
Abi ben napıyim ben mi reddettim seni tipim iyi değil dedin yine dedim leyla mecnun hikayesi filan alla alla nasibin kapalıdır o zaman git bir hocaya tövbe Yarabbim çattık
Allah belanı doğuştan vermiş diyosun yani öyle mi vay be
Hahahaha “topuklu giyersem”. Dikkat et topuklu sana girmesin. Bunu nasıl bir bahane olarak kullanabilirsin? Topuk sadece bir aksesuar, giymezsen ne skim olur? 2 metrelik adam ile evlenirsen ve sana topuklu giyinme dese zevkle giymezsin oevladı.
Ben ortayim ikisindende yirttim. Ama cok uzun boylu erkeklerde liderlik vasfi baskin oluyormus. Mesela amcam 187 storaenso grubunun yöneticilerinden saglamayida yaptik 😕
lider olmak kotumu
sence
Erkek olmasın mümkünse
ne demek istosun kardeş
Karşı cins olsun demek istiyorum
😃😃
uzun boylular. ben 170 im. 175+ daha çekici elbet
uzun boylu erkekler daha iyi bence
ben kisa boyluyum ama 1,80 erkek istiyorum 😂
Bende en az F boyut istiyorum. Evrimsel dürtülere göre benim hakkım değil mi? Oevladı.
Kızlar genelde uzun erkek sever.
aga bende uzunum ama kisa boylulwr ddaha karizmqtik gelio
1.88 boyum var ama çok mu uzun ne
kısa boylu.
eğer boyu senden kısaysa
Uzun ve kalipli
kim istemez kalipli Dayıoğlu
Kısa
siniri kac peki sana gore kısa boyun
1.65
himm
Uzun boylular bir baska
Uzun tabi ki
Uzun boylu erkek 😃
uzun boylu
hobbit erkek tabiki.
Normal 1,80 iyi
178 iyi
G. rizekalı iki santim ne fark ediyor. Daha kısa al ozaman.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar