Ucuz dini kitap satan site ya da ankarada böyle bir yer biliyor musunuz sahaf vs.
Ya da belki kitaplarinizi bagislamak istersiniz bana 😂
Ya da belki kitaplarinizi bagislamak istersiniz bana 😂
dini kitap okumak istiyosan fiyatından çok senin için güvenilirliğine dikkat etmelisin, ne tür kitaplar okumak istiyosun?
Almam gereken kitapları belirledim zaten. Temel kaynaklar riyazussalihin vs
anladım, benim kitaplarım semerkand yayınları çoğunlukla başlangıç için herkes tarafından kabul gören Ömer Nasuhi Bilmen islam akaidi ve ilmihal kitabını öneririm hediye etmeyi çok isterdim ama evde bir tane var malesef ve sana uzaktayım yakınında hediye edecek birilerini bulursun inş. :)
kitapsahaf ve hepsiburada. com sitelerinde kitaplar nispeten uygun.
Incil satılıyor. Bedava google reklamlar da çıkıyor
Biraz okudum fakat çok itici geldi bana✋
Cevap
4Cevap
Hakikat kitabevinin yayınlarının bütün kitapları bilhassa tam ilmihal saadeti ebediye kitabı ile mektubat kitabı çok yararlı kitaplardır herkese tavsiye ederim. Yazarı Hüseyin Hilmi Işıktır. Bu zat Abdülhakim Arvasi Hazretlerinin öğrencisidir. Kitaplarında da kaynakçalarıyla birlikte alimlerin bildirdiklerini aktarmışlardır. Hem ahiret hayatı için hem dünya hayatı için lazım olan bilgiler hakikat kitapevinin yayınlarında bulunmaktadır. Üstelik bu kitapların fiyatlarıda oldukça uygundur. Kitapları alma imkanı olmayanlar için veya okuma imkanı olmayanlar için şu siteden ücretsiz olarak indirilebilir veya sesli olarak dinlenebilirŞu siteden bu kitapların neler olduğuna ulaşılabilir;m. hakikatkitabevi. com/.../Siparis. asp? lang=TR
Dini kitaplar için diyanet vakfı yayınevini tercih edersen çok uygun fiyata alırsın istediğin kitapları...
tabiki ama nasıl kitap okumak istiyorsun
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar