bunu yapabileceğin ve yapamayacağın ülkeler var. Mesela bunu avrupada yapsan insanlar önüne döner normal sohbetlerine devam eder. Bizim ülkede yapsan din elden gidiyor deyip kadına ve bebeğe saldıranlar olur. Daha geçen aylarda bir tane yobaz it hamile bir kadına parkta spor yaptığı gerekçesiyle saldırmıştı. Gerçekleri söylüyorum ne yazık ki.
Cok dogru cokkkk insanlar din den önce ahlakı ogrenmeli saygıyı ogrenmeli edepsizlik terbiyesizlik deyıp bık bık otenler var. Diger ülkeler geliştikce turkiye gerilesiyor
İnsanlar dini öğrenseler öyle şeyler yapmaz laik ve yobaz bir biçimde dinden uzak yetiştirildikleri için yapuyorlar. Burası türkiye cumhuriyeti laik ve dinsiz bir devlettir. İnsanları bu şekil yetiştirip suçlayamazsınız
devletlerin dini olmaz zaten devlet içinde yaşayan insanların dini olur bu bir ilkokul bilgisidir. Ayrıca kız kardeşine tecavüz eden imam dini yeterince öğrenmediği için mi böyle bir şey yaptı sapıklığı din engellemez ahlak engeller.
Devletlerin dini olmasaydı mezhepler olmaz ve hükümler olmaz kurallar olmaz di ilk okul bilgilerinden dolayı cehaletini her yerde gösterme baştan al okulu O imamı siz laikler yetiştirdiğimiz için normal ve örnek aldığınız avrupada papazların çocuk taciz açıklamasına tekrar bak
Allah ben insanları meleklerden cinlerde diyer tüm varlılardan ve hayvanlaardan üstün kıldım demiş bence bu üstünlüğü belli eder şekilde yaşamakta fayda var kaldıki hayvanlardan bir farkımız olsun onlardan üstün zekada olduğumuz belli olsun.
Bir annenin bebeğini emzirmesi doğal bir şey ama bu şekilde dikkat çekmeye gerek yok, insanın özeli sonuçta. Emzirme önlüğü falan kullanılmalı bence bu tür ortamlarda. Evinde veya emzirme odalarında vs istediği gibi rahat davranabilir kadın, aynı rahatlığı toplum içinde gösteremez ama, göstermemeli.
Eder. Çocuk emzirmek için kapalı bir yer kolayca bulabilir. Ortada yapmaya ve bunu aman çocuk emziriyoruz, ne fesatsiniz" niye sacma bir cümleyle savunmaya gerek yok. Her şeyin bir imkanı var, kaç asırdır kimse sokakta bebek emzirmiyor ulu orta yerde. Hangi bebek ölmüş? Hangi anne bundan muzdarip?
Sutu evinde sagsin disarda oyle icirsin.. Su goruntu cok sacma yani ya da bir ortu felan ort hersey meydan da bende o zaman cok cisim gelince wc de dolu olunca cikarip sampanya sisesine iseyim olur mu?
Abazan Tayfası yine iş başında Rahatsız eder beni Normal bir vatandaşı'da etmeli Bunun Namus bekçiliği Gericilik gibi Sıfatlara sokup Çıkartılması yersiz Oradaki Çocuk Haricinde sergilenen Hareket yanlış
Ben rahatsız olmam diyenler :D Meme Görme Taraftarları :D
neden rahatsız etsin. burada amaç bebeğin o an karnının doyurulması buda gayet doğal ama siz orda cinselliği çağrıştırıyor diye düşünen bir zihniyeti savunursanız buda doğru ve ahlaklı bir davranış olmaz
bir kadının kndi dusunceleri var senim edep anlayısın belki baska onunkisi belki baska bir anlama geliyor. Yani demek istedigim bize ne insanları yaptıkları kimseye bir zararı olduğunu dusunmuyorum
Edep anlayisi diye bir gorus yokki edep belirli biseydir zaten insanlarin fikirleriyle degisen sekillenen bisey degil halka acik biyerdeysen ve bende oradaysam senin fikrin beni ilgilendirmez beni rahatsiz edecek bir durum olusturuyosan benim fikrimide dusunmek zorundasin
ayıp denen bir şey varya. Millette utanma kalmamış.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet eder. Kadına bak ya senin bir namusun var. Ulu orta yerde yapılır mı bunun nesi normal? Biraz edep ya edep. Tamam emzirmek doğal bişey, ama kafede değil orda emzirme odaları oluyor işini orda halledebilirdi.
emziren bir kadına bakmak dinimizce günah diye biliyorum ama o kadın bunu yapıyorsa bakin mk hatta yatırıp yere tövbe tövbe neyse 😑
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
emzirmenin düzgünce yapılmasından yanayım artık adını bilmiyorum ama üretilen bir şey var. Onu giyince hem vücudun açıkta kalmıyor hemde çocuğunu emzirebiliyorsun tabi isteyen varsa da böyle emzirsin
En İyi Cevaplar