Böyle bir muska buldum içinde bu yazılar vardı arapça anlayan var mı büyü mü ne amaçla yazılmış sizce lütfen anlayanlar yorum atsın yatak odamda dolapta siyah muska içinde bu çıktı.
Hocaya götür ama öyle her hocaya götürme paranı carparlar anliyamasin akrabamiz 150 binlira harvacadi ama olmadı sonra birisi çözdü olayı
Büyüyle alakası yok. Besmeleyle başlamış ama el yazısı çok kötü devamını okuması zor. Nazar duasına benziyor..
Senin ruh hâlinde, aile içi ilişkilerinde, hayatında vs bir sorun var mı?
Ben evliyim eşimin ailesi de çok iyiler ama çekemeyen bir kaç kişi var büyü müdür bu acaba
Bilmiyorum, büyükbabam da bize küçükken muska yapardı, nazar için filan aynı bu şekilde kağıda yazıp, bir beze sarardı biz onu üzerimizde taşırdık. Kara büyüyse şayet; senin hayatında bazı şeylerin yolunda gitmemesi gerekir. Eşinle aranızın bozulması, ne biliyim maddi durumunuzun kötüleşmesi gibi. Eğer olumsuz bişey yoksa hayatında, bu kağıdı ve sarılı olduğu şeyi akarsu, göl vs gibi yerlere atmanı öneririm
Cevap
18Cevap
sana yapılmışta olabilir.. bunu iyi ve ya kötü amaçlarla yazanlar var... iyi derin bir hocaya okut anlamını ne için yazıldığını söyler sana
He büyü, eğer dokunduysan, 3 hafta içinde vücudun kıllanmaya başlayacak ve 1 ay içinde bir maymuna dönüşeceksin, ordaki yazan şey de maymun bedduası.
Sana buyu yapilmis gecmis olsun. Kizin biride bana yapmisti zamaninda. Ona baglanmam icin. Surekli bas agrisi ve bir huzursuzluk vardi.
Doğru şeyler yazıyor ama sen bunu temiz bir suya göl deniz dere gibi at zararsız koruma için
Oha bune lan bu insanlar hicmi iflak olmicak dayimada yapti allahtan korkmazlar ya
Hocaya danışmanda fayda var, en sağlıklısı da budur bence. Umarım hayırlısı olur.
Düşmanın kıskanan birisi varsa büyü yapmış olabilir bir hocaya götür onu
Büyü değil. Merak etme
Nereden anladın biliyor musunuz arapça
Arapça bilmiyorum ama büyü olmadığından eminim
Öyle mi siyah muska olması korkuttu
Fark etmez rengi beyaz muskayada büyü yapılıyor. İçin rahat etmesse götür bir hocaya
Tükenmez kalemle yazılmış geçersiz o.
Allah yok din yalan yazıyor
Büyü olabilir hocaya git
Büyümü yaptılar acaba?
Baksana bu muhafaza duaları yazıyor
Hepsini okuyamadım ama tam ortada açık şekilde yazıyor o duayı sabah akşam okuyana uç kere hiçbirşey zarar veremez. Hadisi şerif
Translate den okut resimli
hemen yak evliysen bile yak
Ürkütücü
Felak ve nas suresi oku eksik etmeyin
yakkkk
@ArChaE
Büyü yapmışlar sana
En İyi Cevaplar