Neden böyle bir sey yapar? Asosyal midir bu kişi? Neden cevresinde bulmaz internetten arar
not:kızlarda var biliyoruz be erkekleri soruyorum şu an
not:kızlarda var biliyoruz be erkekleri soruyorum şu an
ınsanın hayatında ufak tefek heyecanlar arayabılıyor. illa art nıyetlı olmamak gerekıyor. bazen tanımadıgın ınsanlara daha rahat ıcını dokebılıyor ve dertleşebılıyorsun ya da yenı ınsanlar tanımak bazen ınsanlara kendını daha ıyı hıssettırebılıyor, özguvenını yenıden kazanmana ımkan saglıyor ara sıra denenebılır ılla bır problem ya da asosyal bırı ıcın olması gereken bırsey degıl bu
öyle bir sey değil işte
Bu kadar ağır demeyelim, benim amacım ciddi ilişki.
Asosyal miyim? Evet.
Ama okulum, işim yok diye. Hani yoksa okuldan, iş yerinden birisini bulabilirdim.
E oralar olmayınca, burada kafama uyan birisi varsa, o'nunl tanışıp yürümek isterim. Sosyal medyalarda tanışıp, evlenenlerde var neticede...
amacı ciddi olanlara sözüm yok Ben sadece cin... sellik isteyenleri soruyorum..
neden arıyor? Bulabilir mi? asosyal mi Medeni cesareti yok mu?
Cinsellik derdi olan, tabii ki buradan tek gecelik kız düşürme peşindedir. Hani işte yapacak birisin bulamıyor, belki buradan biri gelir diye düşünüyor.
Amacı sırf seks o tiplerin.
Elbette ben kendim denedim fake hesap açarak, deli gibi yazıyorlar. Bir sürü erkek.
neden normal de yapacak birini bulamıyor peki?
Nasıl bulsun ki? Kadınlar üzerine mi atlayacak? Geneleve gitmesi gerek para vererek, buna da gitmiyor demek ki.
Sevgilisi olsa, cinselliğe izin vermiyordur. Haliyle o da buradan karşılıklı anlaşıp yapabileceği birisini arıyor...
Yazık diyorum, ne diyeyim. Bu kadar açlar yani.
genel eve neden gitmiyor. sevgilisi yok
Para vermek istemiyordur, durumu yoktur. Durumu varsa da, parasını kaptırmak istemiyor. Hani ücretsiz yapabilmek varken.
Sen birinden bahsediyorsun muhtemelen. :D Sevdiğin çocuk falan mı?
hyr tek bir kişiden bahsetmiyorum Böyle çok erkeğe denk geldim
Erkeklerin öyle yapma sebebi sanırım yakınlarında bulduğu kızlardan sıkılması ya da yaptığı haltlar anlaşılmasın diye internetten düşürmeye karar vermesi. Erkeklerin hepsi böyle değil tabiki. Gerçekten adam gibi olanlarda var selam olsuuun :D
nefret ediyorum böyle erkeklerden. iki lafından biri cinsellik ya da sarkıntılık.
Cevap
51Cevap
Burdan karı kız bulanlar uzun süreli bir ilişki diyil nikerelik bunuda bayanlar. biliyor zaten kaçamak yapmak istediğini sanan erkek ler yani biz aslında tüm gününü. burda geçirip akşam olunca bir kalıp sabunla kendini tatmin edenlere diyorum yarası olan gocunur isteyen istediği gibi anliya bilir asıl günlük bikerelik farkki şeyler yapmak
Aaa o bahsettiğiniz benim😇
ama lütfen kibar olun..
Karı kız! Düşürmek!
Şimdi ben evden işe isten eve giden biriyim coook uzun zamandır da burada bir çevrem var.. Buradan etkilenmemem anormal olmazmi asıl?
Daha rahat olunduğu için bu ortam tercih ediliyor olabilir. Ulaşabilmek daha basit. Ayrıca şu sorudaki uslubu bir erkek kullansaydı top atışına tutardınız.
ama sırf sanal rahat diye o kadar saat nette takılınır mı ya? yANİ NASIL bu kadar zaman harcıyor
kişilik yapısına göre değişir bu dediğin. misal ; yüz yüze konusmada sıkıntılıdır ve çok çekingendir. gidip tanışmak için bile konuşamazken. internette bu olay daha kolay olduğundan hemen selam yazım muhabbete girmeye çalışır.
Adam oturduğu yerden zahmete girmeden düşürüyorsa akıllı adam. Birde kalkıp sokakta kadın düşürmek daha zahmetli iş olsa gerek. :)
o kadar zamanını burada harcaması mantıklı mı?
Boş adamda mantık aramamak lazım. Dolu ise arada can sikintisina takilir. Falan filan iste
Arz talep meselesidir bu ve dusurmeye calistigini sanmiyorum kimsenin olmuslari topluyor gibi dusun derim
olmusları toplamak ne demek?
Çünkü yüz yüze konuşmaya çalışınca ne tepki alacagını bilmez bazen kaçırdıgı çok insan olur bazı kızlar çok dengesiz
ama sırf bu yüzden o kadar saat nette takılınır mı ya?
Onlar özürlü canım 😂
neden
Sosyal özürlü işte kopamıyor benim hala ogluda var öyle kalkmıyo pc başından öküz gibi olmuş hastalık aileden kaynaklanıyor hep manita aramak değilki amaç abazadır hep arıyorsa zaten pislktir öyle şeymi olur devamlı kız aramak falan filan
buluyo mudur peki
Adam değildir sosyallik değil bu internetten düşürüyorsa bir amacı vardır
amacı seks zaten o okey.
Ben hala eski kafayım. Yüz yüze görüşüp tanışırım sonra whataapptan yürü ya kulum. (Şuan nişanlıyım, yapmıyorum böyle şeyler.)
Bakın işte böyle düşürmek tabirlerini, karı kız tabirlerini kullananları görüp daha en baştan elemek için...
ne diyeydim? anlayacağınız şekilde ve sorunun dikkat cekebileceği bir sey söyle?
sorum cevaplanmayacak o zaman :D
önyargı değl daha önce defalarca denenmiş bir şey.
adam utangactir ozguvebi yoktur açılamıyordur burdan acilmak daha kolayina gidiyordur
emin misin
ama o kadar zamanını buralarda harcaması çok tuhaf
Asosyal olanlarıda var macera peşinde koşanlarda kimiside acizliğinden
kimlerinki acizlik
Tepki riski az olduğundan internet daha uygun yüzyüze kızın ne tepki vereceğini bilemezsin arızalıya denk gelirsin kahpelik yapıp adamın düzgün duygularını sapık muamelesine çevirir ofsayt olursun
herif neden asosyal bir düşündün mü? belki tipsiz belki boyu kısa belki kimse onu sevmiyor kimse istemiyor bütün kızlar reddetmiş. adam kısmetini internette arıyodur
internette tanışmak kolay , gerçek hayatta tanışmak zor , nedeni bu
reelden tanışmak imkansız sana bir erkek tanışalım diye gelse cevabın ne olurdu ya cebine ya tipine
Abazanlıktan kaynıyor millet işte neden olcak başka
Asosyal değil de özgüven yetersizliğidir reel de açılamaz açılsa alay konusu olacağını düşünür
Valla karı kız umrumda değil kafa dağıtmaya giriyorum.
saka mısınız ya.. ben öyle yapanları soruyorum
öyle yapanlarda gerçekte bulamayıp sanalda arayışa girenlerdir ok.
gerçekte neden bulamıyor
Dusurme degilde sanal seks seviyorum çok güzel oluyor bence
Not ayrıca sosyal bir insanım ve düzenli reel seks hayatım var
Sanal hoşuma gidiyor
Konuşma özgüveni olamayan klavye başında devleşen kişiler onlar 😂
Soruyu soran kişi amacın ne senin niye engelledn neyse ne halin varsa gör
fuckbuddy mi arıyorsun dedin bana
Amacın ne dedim senin
Cevresinden bulmak icin cabalamasi lazim , internetten atar yalanlari etkiler kizi
belki bölümünde kız kıtlığı vardır güzelim herkes eşit diğil.
Özgüven eksikliği, reelde kendini ifade edememe ve asosyallik...
çeversındekı kızlarla eglenmek rısklıdır o nedenle nette daha ıyı
neden riskli
bir kaç sebep söyle bari
Yani hala o devirde kalmıştır 😀 o devir bitti gibi bir şey ancak kendi kafasındaki kişileri bulur
o dveir bitti mi?
Asosyal olabilir mesela ben öyleyim ve aynı bu dediğini yapmaya çalışıyorum
herkes istediği yerden düşürür
Sosyal medyaya güvenmeyin.
neden
çevresnde bulamadıkları için
neden cevresinde bulamıyordur peki?
Beni buldular siz kaçın..
normal hayatta çekingen birisidir
Asosyal, abaza pisliğin tekidir
emin misin nedne
Amaçları ne bende merak ediyorum
yorulur insan nette ararken yorulmaz :D
nasıl O kadar zamanını burada harcıyor ama.
Cinsellik yaşamak içindir
Genelde
sokakta bulma ihtimalinden daha yüksektir ondan.
gece iş yerinde çalışırken napicaz başka
Abazadır
karılar da düşmeye meraklı
Reel de kimse pas vermiyordur
Bulamadıkları için herkes in yaşantısı farklıdır
Daha kolay
Çevresi yoktur.
ben yapmadim hiç
Kolaya kaciyo
Asosyaldir abazandır
Abazaandır.
Asosyaldir.