Güzellik
Zeka
Şans
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
başarıda şansa inanmam çünkü kader diye bir şey var. . geriye zeka ve güzellik kaldı. . sizi başarıya her ikiside götürür. . örnegin Türk dizilerinde güzellik yarışmalarından fırlatıyıp oyucu olan insnalarla dolu demek ki sadece oyunculuk okumakla olmuyor. . zekaya gelelim milyarder bir iş adamı düşün bu adam hiç bilmediği bir şeye yatırım yapsa başarılı olma şansı yok. . herkezin kendi alanında aklını daha yatkın kullandığını seçmeli buda zeka onu becereme işi 😊😊
kader zaten hepsinden önce ona süphe yok :)
Şansın başarıdaki katkısı 1% dir.. Tesadüfen ya da şansa başarı yoktur. Güzelliğin başarıda katkısı ise, başarı hakkındaki anlayışa bağlı. Ama Zeka, başarının temellerinden biridir. Zeki olmayan insan ne o şansı ne de o güzelliği kullanabilir.
Bunları toplasan ℅30 etki etmez. Einstein, Aziz Sincar, Nicola Tesla... bunlar hep yakışıklı mıydı ya da şanslı? Zekilerdi evet ama Aziz Sincar'in da dediği gibi "Zeka önemli değildir. İnsanı başarıya götüren azmi ve çalışmasıdır. Çalışmak çalışmak çalışmak!.."
Dogru zamanda dogru hamle
Teşekkürlerimi yolladım ❤❤❤
Cevap
50Cevap
Zeka ve azim.
4.bp.blogspot.com/.../...asarili_olmak-etrafca.jpg
3 ü de olmalı aslında ama sadece güelik, başarıyı getirmez. senden güzeli çıkana kadar geçici bir rahat yaşam getirebilir. zeka olmazsa olmazlardan, şans da öyle ama sadece şans ile de başarı gelmez. zeka ile hepsini harmanlayıp kullanabilen başarıyı yakalar ve bırakmaz.
güzellik bazen dezavantajdır insanlar senei sadece güzel olarak niteler ve güzelleri beceriksiz ve pek de zeki olarak görmezler... zeka ise amacına ulaşmanda işine en yarayan şeydir... şans diye bir şey zaten yoktur :D
3ü birden olursa olur 😂😂😂onun dışında çok zeki olursun şansın yoktur işin ters gider çok şanslısındır ama zeka lazım olur sonra güzel olman gerekir bu sefer kafan saman doludur hepsi bir etken 😊😊😊😂😂😂
bence şans ve birazda zeka lazim sanirim ;) guzellikten karizmadan cok
aynen oyle :)
Zeka mı? Hemde Türkiyede?
Geç ya, Türkiyede zekaya falan ihtiyaç yok, tam tersine zeki insanlara düşman gözüyle bakarlar bu ülkede çomarlar...
Güzellik ve şans yeterli...
Sadece bir tane şık kullanmak yanlış olur. Zeka ve şans ikiside gerekli... güzelliğe gelince hedefe bağlı birazcık. Ne istediğine neyi başarmak istediğin de önemli ona göre sıralaması değişir:)
Zeka, zeka, zeka! Ama bazen zeka da tek başına işe yaramıyor şans ve imkanın açık olması da gerekiyor bir yandan. Hayat zor :)
Zeka bir kere şart çirkin olmayacak kadar da güzellik olmalı şansta zaten yanındaysa başarısızlık için bir sebep yok
Üçü de değil, çalışmak, çalışmak, çalışmak... Budur.
Ülkemize bakacak olursak güzellik derim. Genel olarak konuşmak gerekirse başarıya giden yol için zeka gerekli. Eğer iyi bir kafan varsa işin zaten şansa kalmamış demektir.
Güzellik yarismasinda başarılı olmayacaksa zeka; olacaksa güzellik :D
Sırasıyla güzellik şans ve zeka
Inanın şansınız olmasa zekaniz da işe yaramayacaktir
Başarıyı bilmemde paraya giden yol için para gerekir 👌🏼
Azmin olmadığı yerde hepsi olsada farketmez azim her kesime hitap eden biseydir..
cogunlukla sans
kimi zaman guzellik
cok nadir zeka
Zeka sonucta basariya gidiyo, zekali olmak basaridan gecer🖒🖒🖒
güzelliği eledik, şansa inanmam bir somut zeka var benim için orada
en büyük sebep şanstır..
ama zekanla kendi şansını da kendin yaratırsın..
Kimse güzelliğine güvenmemeli bence, zekasına da... Ama şans var ya.. :)
Zekami güzelligimden , şansımı zekamdan alirim ben. 💃🖒💋
bazen sadece biri yetebilir ama bence hiçbiri tek basına %100 yeterli olmayabilir
Bağlantı-Referans-Torpil der, tek geçerim.
Bir kadın için güzelliktir acı ama gerçek
Zeki çirkinden daha çok iş yapıyor be :)
Aslinda zeke olmali ama artik kalcalri guzel olanlar daha sansli
Zeka ve Azim ne çirkinler tanıdım bir yerlerde ceo olmuşlar
Dürüst ve doğru olduktan sonra hiç birine gerek yok :)
Sağlık olmazsa hiç biri bir işe yaramaz
valla şans olmadan bir pok olmuyor..
90% alın teri 10% şans ve deha
İstikrar diyorum ben ((:
Çalişcaği sektöre göre değişir
Şanş Allah'ın yürü kulum demesi lazım
Zeka ve Şans
Yep
kendimden biliyorum 3 de şart kesinlikle😌
1. şans 2. zeka 3. güzellik
D ) Azim
Torpil
İnanc ve istek gerekli ✌
Hiçbiri
Hangi konuda başarılı oldugun önemli. Istemek ve pesetmeden calismak önemli bence
Hepsi olsa kotu olmaz
Hepsinden biraz lazım
Zeka ve birazcık şans
Zeka
zeka ve şans :)
Kararlılık
B dedim
şans
1 zeka 2 şans
Zeka, güzellik.
Şans
Güzellik+Zeka