+1 yılbence yanlış düşünüyosun. herşeyden önce insanları cehaletle itham etmemeni ve saygı duymanı tavsiye ederim sana. bizim koymak zorunda olduğumuz kısıtlamalar ne yazık ki siziznle alakalı değil. elbette bir kadının vücudu gerçekten güzelse onu göstermeyi hakediyodur ama bizim toplumumuzda işler öyle yürümüyor. yobazlık konusunda seninle aynı fikirdeyim. ancak ben kız arkadaşıma yanımda istediğini giy ama ben yokken kendine de giyimine de dikkat edeceksin derim hep. çünkü ben yanındayken zaten insanların ağzının suyu akarken sahipleniyorum. ama ben yanında değilken hele ki abaza suriyelileri beslediğimiz şu günlerde öyle gezemez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim icin sorun yok ben hayatta kısıtlama koyan biri olmadım ve kesinliklede hayatımda ki kız kendince fazlasıyla özgürdür. Tabi asagidaki gibi mini etekler ve transparan elbiseler giyen kizlari hayatima sokmuyorum. O yuzden kisitlama konusu acilmiyor hic 😀
22 Yorumla- +1 yıl
Aferin sana
İnsanları kısıtlamak yerine, kendi hayat tarzına ve görüşüne uygun insanlarla bırlıkte olsunlar. Ha kıyafeti uygun görmedıyse bıle asarım keserim, gerızekalı bılmem ne gıbı mal mal uslub kullanmanın alemi yok daha kendılerını ifade etmekten acizler lakin kızlarımız böyle erkeklerı sevıyor. Tek suc erkeklerde degıl
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende onu diyorum. bir kizin hayat tarzini begenmiyosan ayrilirsin artistlik yapmaya gerek yok
Giyinme tarzından rahatsız olabilir. Eğer rahtsızsa en başından hayatına almayacak. Sonradan şunu yapma bunu giyme demeyecek. Jetonu mu köşeli çıkmaya başladıktan sonra fark ediyor sevgilisinin giyim tarzını
11 Yorumla- +1 yıl
Bravo 👏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Kimin hakkımda ne düşüneceği umrumda değil ister yobaz deyin ister örümcek kafalı. Yorumları okudum arkadaş "Deyyus Değilim" demiş katılıyorum ona. Böyle bir eteği üstünde taşımaktan gurur duyan bir bayan benim eşim ve ya kız arkadaşım olamaz. Eşini kıskanmayan adama Deyyus denir. Gerçekten seven erkek kıskanır. Sonuçta kadını kadın yapan her ne kadar ona bahşedilmiş özellikler olsa da. Onu gerçek kadın yapan giyim ve kuşamıdır. Ayrıca kadın dediğin erkeğini yanlışa itecek onu kıskandıracak ve utandıracak özelliklerden sakınmalı.
30 Yorumla- Diğer konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılGerçek erkeği/kadını tanımlayabilmeniz için öncelikle gerçeğin ne olduğunu tanımlamanız gerekir. İnsanların gerçekleri birbirlerine göre farklı olabilir. Mesela sizin bu görüşünüze istinaden sizin de benim için gerçek kadın olmadığınızı ifade etmek ister , saygılarımı sunarım!..
22 Yorumla- +1 yıl
Benim icin gercegi kastettim zaten
- +1 yıl
saygı duydum zaten :)
sabahtan beri bakıyorum, insanlara görüşlerinden dolayı hakaretler yağdırıyosun. herkes senin gibi düşünmek zorunda değil, kimsenin kararı da seni ilgilendirmez. sen istediğini giy, sana karışan yok. İnsanları senin gibi düşünmüyor diye aşağılamaya hakkın yok, eğer birisi seni bu görüşünden dolayı aşağılıyorsa ona sözüm yok fakat görüşünü düzgünce sana bulaşmadan belirten bir insana hakaret edemezsin.
17 Yorumla- +1 yıl
👏👏
- +1 yıl
@gizliyazar haksız mıyım gizli yazar sen söyle ya konuş :D :D
- +1 yıl
ben kendi yorumumu yaptım valla benim düşüncem çok farklı ben kıskanırım oda kıskanacak kiskanmayacak erkekle işim olmaz :)
- +1 yıl
Yobazlara alerjim var elimde degil :D
- +1 yıl
yobazlık değil arkadaşım bu herkesin kendi görüşü
- +1 yıl
@gizliyazar "kıskanmayan kimsede hayır yoktur" der Hz. Ali :) bunlar neyin kafasını yaşıyor çözemedim ben :)
Bende az cok ayni kafadayim * begenmedigimi ya da kiskandigimii acikca dile getirip sonunda yine de senin kararin senin hayatin sen karar vereceksin sen giyeceksin derim illa ki
14 Yorumla- +1 yıl
Iste senin gibi erkekler lazim bu ulkeye
- +1 yıl
Kiskandogindan olabilir elmahkum :D
- +1 yıl
Abaza olmasinlarda erkekler birak geri kafali kalsinlar taciz tecavuz olmasin yeter ki bu arada ben her zaman neden kiskandigimi da aciklarim ya da neden giymemesini tercih etttigimi ve genelde soyledir;
Cok guzel olmussun bayildim sana gozlerimi alamiyorum resmen ama baskalari da bakacak hayran hayran nazarlari degecek sonra ondan korkuyorum bu kadar guzel olmasan olmaz mi acaba?
gibi
+1 yılKatılmıyorum.
Sevdiği kadının vücudunu bir başka erkeğin izlemesinden, beğenmesinden ve belki de taciz etmesinden rahatsız olmayan erkeğe şaşırırım.
Ve böyle bir erkek benim hayatımda yer alamaz.
Altta "köylü sevgililerinize söyleyin çarık giysinler" diyen şahıs da beyin gelişimini tamamlayamamış bir kardeşimiz zaten. Onun hakkında konuşmaya gerek yok.20 Yorumla
+1 yılHerşeyin bir sınırı var şimdiki kızlar özgür olmayı seviyor sevgilim olsa mini eteğini giy de abartılacak kadar kısa değil izin vermem
21 Yorumla- +1 yıl
Eh bu iyiymis
Yani görüşlerine saygı duyması güzel bir şey sonuçta o sadece sevgili onun haddine ki giyim tarzına karışmak
33 Yorumla- +1 yıl
Valla seni tebrik ediyorum canim. Burdaki cogu kisi ne demek istedigimi anlamadi yani bir kadinin giyimini, hayat tarzini falan begenmiyosan ayrilirsin olur biter ama bunlar illa artistlik yapma pesinde yok oldururum bilmem ne. Basortunun hakkini sonuna kadar veriyosun ne mutlu sana :)
- +1 yıl
Sağol canım ben tesettürüme saygı duyulmasını bekliyorsam bana nasıl kimse açıl diyemezse açık birinede kimse kapan diyemez o Allah'ın emri kişi isterse uyar onla Allah'ın arasında buna kimsenin karışma hakkı yok onların derdi de İslam değil zaten dediğin gibi artistlik yapmak ego tatmin etmek boşver takma :)
- +1 yıl
Cok haklisin canim her zaman inandigin seylerin arkasinda dur cok takdir ettim seni
Erkek karışıyorsada bu kısıtlanma anlamına gelmez bende buna kadın olarak izin veriyorsam onun kölesi olduguma anlamına gelmez.
Sevdigim rahatsız oluyorsa giymemi istemiyorsa giymem dikkat ederim. Bunun modernlikle yobazlıkla sıfır alakası var herkesin görüşüne düsüncesinede saygı duymak lazım.10 Yorumla
+1 yıldinimizde erkeğin bile dar ve açık dolaşması günahken karımı uyarmayıp böyle gezdirecek hem ona hemde kendimi günaha sokacağım olmaz hem ortalıkta ahlaksız zinakar insanlar kaynıyor bunuda insanın düşünmesi gerekiyor
60 Yorumla
+1 yılYaw babası mıyım ben onun! Banane ne giydiğinden. Zaten bizim ülkede normal mini eteklerden çok daha uzun olan eteklere bile mini etek diyorlar.
21 Yorumla- +1 yıl
Supersin ya senin gibiler kral benim gozumde. 👏
Aslında katılıyorum :D ama karışmasa da olay çıkartırım böyle bir değişiğim ahsja
15 Yorumla- +1 yıl
Kiskanilmak ayri okuzlukk ayri sey. Bunu yapan erkek kiskanmiyor sadece kendi ezikligindenn oturu boyle yapiyor
- +1 yıl
Iste bende onu kast ediyorum ama burdaki hanzolarr anlamiyo :D mesela ben akrep burcuyum asiri kiskancim ve kiskanan erkegi severm
- +1 yıl
Kesinlike
Mini etek giyebilir dekolte filan normal şeyler bunlar
www.resimle.net/data/media/289/ates-eden-silah.gif218 Yorumla- +1 yıl
Gelecegin katilisin bravo
- +1 yıl
Bosver :D
- +1 yıl
Kadina saygi duyan
- +1 yıl
Kadinin kiyafetine karismak ona saygisizlik demektir
- +1 yıl
Bu yasa kadar laikligin anlamini ogrenememissen benim yapabilcegim bisey yok
- +1 yıl
Yine basa donuyoruz. Kadinin tercihlerine saygi duyan erkek laik erkektir
- +1 yıl
Yoo laik erkek budur
- +1 yıl
Soyle aciklayayim laik insan demek her inanca esit mesafede yaklasmak ve birlestirici olmaktir. Mesela laik bir erkek turbanli bir kiza da asik olabilir ama sirf kendisi dindar degil diye sevgilisinin turbanini basindan cikartmaya calismaz onu oldugu gibi kabul eder
- +1 yıl
Yeterli oldu mu?
- +1 yıl
Sanada
+1 yılaçıkçası var böyle erkekler katılıyorum sana
mini etek veya başka bir kıyafet giyildiğinde erkek buna karışmaktan çok destek vermeli20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında bunu rahatça giy diyebileceğim bir ülkede yaşıyor olsaydım olurdu. Lakin ülkede damacanaya hallenenler var.
22 Yorumla- +1 yıl
Iste o damacanaya hallenenler genelde giyemez diyo
Cevap sahibi+1 yılBelki de.
- Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yılsen erkek olun değil yavvvşak olun diyosun
ilk yorumda yazan teneke gibi yavvşak olacağıma , bekar ölürüm
onurumla namusumla öldüm derim :D50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe zaman ki bu toplum kadının bacağını kırmayı değil erkeğin Gözünü oymayı tercih edecek merak ediyorum
210 Yorumla- +1 yıl
Valla bravo. Kezo koylu kizlari eksilemis :D
Cevap sahibi+1 yılYok canısı yok onlar yarım saattir mekândaki her yoruma eksi atıyor 😂😂
- +1 yıl
Of aynen habire eksiliyolar comarlar :D
Cevap sahibi+1 yılOnlar eksilesin sen kendini yakışanı giymeye devam et cesur kadın 😉😊
- +1 yıl
Onlari takan kim? Tesekkurler :)
Cevap sahibi+1 yılOnları takma zaten senin için de benim için de iyi Görünmek önemli şey 😂
- +1 yıl
Aynen :D
Cevap sahibi+1 yılGiy millet güzel görsün ahaha 😂
- +1 yıl
Aynen Allah ozene bezene yaratmis neden saklayim :D
Cevap sahibi+1 yılGörene offf sevdiğine şükür dedirtiyor hey yavrum hey Allah neler yaratıyor 😂😂😂😂
+1 yılKıskanmalı bu ne biçim erkeklik bana karışsın
not : kişisel tercih31 Yorumla- +1 yıl
Killi hanzolarii tercih ediyosan saygim sonsuz
Diğer konusunda 462 cevap paylaştı. çocugun ismi "BERTANK" ama, ordan kaybetmiş sanki biraz, bilemedim.. :)
32 Yorumla- +1 yıl
Sen bu zekayla fazla yasamazsin
- +1 yıl
valla gayet iyi yaşıyorum da, çocugun anne babasına kimse dememiş mi "yahu kardeş bu isim ne manyak mısınız?" diye? :D neyse şaka bir yana, bir erkek bir kadını eğer kısıtlıyorsa, erkek kendisine güvenmiyor demektir, başkaları bakacak diye sevgilisinin giyimine karışması çok saçma, "abartılı" olmadığı sürece kadın veya erkek ne istiyorsa giyinebilmelidir.
Diğer konusunda 473 cevap paylaştı. Yemin ederim hemcinslerim gerizekali. Adam olan sevdigini kadini korur ve modernlik adi altinda kılıbıklaşmaz.
15 Yorumla- +1 yıl
Kadin kendinj koruyamiyo mu?
- +1 yıl
Hata bende damacanaya hallenen hanzoo turk erkegine bu soruyu sormam cok sacma oldu tabi ki giydirmez allahin abazanlari :D
- +1 yıl
Asdff
+1 yılo altta yorum yapan ablama da cevap vermek istiyorum burdan köydekiler de ''onu giyeceğine hiç giymesin'' diyorlar.
06 Yorumla- +1 yıl
Hangisine dedin onu :D
- +1 yıl
resmin altına yorum yapan ablamdan bahsediyorum.
güncellemelerde yazanlara ise hiç takılmadım. tamam köylüyüz, yobazız, cahiliz ama görüntü kirliliği istemiyoruz. :) - +1 yıl
Görüntü kirliligi? Kadın bedenine boyle yaklasman ne kadar centilmence :) bir uza yaa
- +1 yıl
erkekler baksır ile gezse erkek bedenidir, modadır, laiklik diye mi yaklaşacaksınız mevzuya yoksa sapık diye mi adlandıracaksınız? aynı centinmenliği sizden de bekliyorum konu hakkında. :)
benim sevgilimin mini etek giyme olasılığı benim giyme olasılığımdan daha az. :)
biz zihniyet olarak değişmeliyiz. alışkın değiliz böyle şeylere. ha bir de o erkek vatandaş aynı yorumu kardeşi ve annesi için de yapabiliyorsa tebrik ve takdir ederim onu. :) - +1 yıl
Erkegin baksirla gezmesiyle kadinin etekle gezmesi ayni sey degil baksir bir ic camasir etek normal bir kiyafet. Tamam senin sevgilin giymesin ne diyim :D
- +1 yıl
bir karışlık etek de normal kıyafet mi olur ya? baksır da kısa şort öyleyse. ben külot mu dedim? aynı şey mi? :)
😀😀 laik ve modernmiş. Buna güzel kardeşim denir. O erkek hicbir konuda karsi cikamaz evdede sozu gecmez. Biz mini etek giydirmiyoruz diye comar mi oluyoruz? Orda burda yiysen kizlara da laik diyorlar evliligi bekleyene de yobaz cahil diyolar. Dunyada bir siz akillisiniz zaten herseyi siz yarattiniz
02 Yorumla- +1 yıl
Kendinizi altin kaplama falan saniyosnz bence :D
+1 yılKusura bakmasın öyle kızlar henüz o kadar geniş değilim kanım da Türk kanı
43 Yorumla- +1 yıl
Bizde turkuz ama geri kafalidir degiliz
- +1 yıl
Bizimki geri kafalılıktan değil sahiplenmekten geliyo benim Sevgilimin eşimin bir yerlerini başka biri göremez
- +1 yıl
Asdfg peki :D
- Diğer konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılGottunu basini acarak marjinal, cagdas oldugunu sanan tipler...
Orani burani acacagina google amcayi ac o seni daha cagdas yapar...07 Yorumla- +1 yıl
Iste siz etege bile bu gozle baktiginiz icin biz asla gelisemicez
- +1 yıl
Etege farkli bir gozle baktigimda o etek bizi uzaya cikaracaksa hemen degistiriyim bakis acimi eger degistirmeyecekse sen degistir tarzini?
- +1 yıl
Hayir uzaya cikarmicak ama en azindan kadina et parcasi muamelesi yapilmis olmucak bu uzaya cikmaktan daha onemli bisey
- +1 yıl
@Eyllada cok haklisin. Mesela bas ortululerde tecavuze ugruyor. bir erkek ahlaksizsa istersen çuval giy yinede yapar
- +1 yıl
@Eyllada Aynen yaa damacanaya hallenenler var bu ulkede. Olay etek, basortusu falan degil bir insanin icinde varsa her seyi yapar.
+1 yılben katılmıyorum ya erkek adam dediğin mini eteğe izin vermeyecek bence ben bile çok yakışan birseyi sevgilim ilgi çekiyorsa giydirmem
77 Yorumla- +1 yıl
Niye erkegin kolesi misin?
- +1 yıl
kölelikle alakası yok bunun eğer birinin hayatındaysam o bana göre davranmak zorunda ee bende ona göre davranmam gerekir kıskanmayan erkek mi olur ya domuzdan farkı ne?
- +1 yıl
Sende onun giyimine karisiyosan o baska
- +1 yıl
karışırım tabiki gitti yere nerede ne kadar kalacağına herşeyi beni ilgilendirir
- +1 yıl
O zaman sende bir sorun yok
- +1 yıl
yani
+1 yılÜlkemiz ne zaman abazalardan arınırsa o zaman düşünülebilir
30 YorumlaDiğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Uzun uzun yazmaya gerek yok.
Benim düşünceme ve yaşama biçimime saygı göstermicek biriyle zaten olmam.
Yakışabilir iyi hissedebilir ama kendini değil ikimizi düşünerek karar almalı00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısıtlamayı ölçülü sekilde yaparım gestapo değilim sonuçta
14 Yorumla- +1 yıl
Gestapo?
Cevap sahibi+1 yılHitler Almanyasının gizli siyasal polis örgütü. insanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ekip
- +1 yıl
Anladim tebrik ederim o zaman turkiyede senin gibi erkek az
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim o yüzden iki yıldır yanlızım galiba anlayışlı oldugum için :)
Modern olmak karını servis etmek değildir. Aynı anda kimse kimsenin giyimine karşımaz
02 Yorumla- +1 yıl
Mini etek giymek "servis" olmuyo da neyse
Kıyafete karışan erkek kaldı mı
25 Yorumla- +1 yıl
Kirsalda çok
- +1 yıl
Ve damacanaya hallenen hanzolarr
- +1 yıl
Evet malesef oyle kezolar var
Herkesin hayatına kimse karışamaz. Laikler laiklerle, yobazlar yobazlarla olsun o vakit. Kimse kendini ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokmasın. Herkes kendi hayatından sorumlu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLaiklik gödü göbeği açmakla mı oluyor? Muhafazakar olup laik bir toplum düzeni isteyemez misin?
21 Yorumla- +1 yıl
Hayir olay karsindaki insana saygi duymakla alakali.
En altta Köylülerlere düpedüz hakaret etmiş o sen o çarığa kurban ol
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi dusunmeyenlere yobaz diyosun. Yobazlar yazmasin diyosan o zaman ne s i k i m e bunu paylasiyorsun. Senin gibilerin fikri zaten senin gibidir. Maksat Laf olsun torba dolsun yorum gelsin puanim artsin.
115 Yorumla- +1 yıl
Aynen diyecek kadar kendine guveniyosan guncellemene yazda milletin yorumlarini o zaman oku
- +1 yıl
Guncellemem doldu
- +1 yıl
Sans iste bos muhabbete ks bile fazla izin vermiyor.. artik bir dahaki sefere 😜
- +1 yıl
Yok ya ks izin veriyor mesela yarin ayni soruyu bir daha sorcam :D
- +1 yıl
Peki ozman bende fikrimi yazim artik acik goruslumu dersin yobazmi dersin sana kalmis.. erkekler gercekten sevgi besledigi bir bayanin seksi olarak gozukmesini o tur giyinmesini giyinsede erkeklerin bakislarini gorduklerinde rahatsiz olurlar. Ancak hayvanlar eslerini kiskanmaz. Biz hayvan degiliz kiskanirim tabi bununda derecesini ayarlariz. Bayan tarafindan bakildiginda ise mesela birini cok seviyosun ve sirf o kisi seni kaybetmemek adina senin kiyafetine karismiyor ama bir erkegin sana bakisini gordugunde rahatsiz oluyor ve sen bunu fark ediyorsan zaten ister istemez kendini sorgularsin sevgisini kullanmaz ona gore kiyafetine dikkat edersin. Esini kiskanmayan erkek yarin oburgun ben sana karismadim sende bana karisma hakki elde etmis olur.
- +1 yıl
İste boyle duzgun aciklamalarla gelin. Bende şöyle acikayim kiskanilmayi herkes ister mesela bben akrep burcuyum ve acayip kiskancim. Kiskanmak ve kullanmak arasında cok ince bir cizgi var ve bu kiskanmak olmuyo. burdaki herkes yok öldürürüm yok ates ederim bilmem ne. Farkinda degilsiniz ama bunlar cok uzucu seyler. Kadin cinayetlerinin buyuk cogunlugu boyle dusunen erkekler yuzunden gerceklesiyo. bir kadinin giyimini, hayat tarzini begenmiyosan ayrilirsin olur biter. Saygisizlik yapmaya kimsenin hakki yok. Dag basi degil ki burasi asarimlar keserimler havada ucusuyo klavye delikanlilarinda.
- +1 yıl
Sen bakma oldururum kaldirirm keserim bicerimlere kimse bir cacik yemez yiyemez.. kimsenin agzi torba olmadigi gibi kimsenin kelepceli degil isteyen istedigini yazar. Onlarda laf olsun torba dolsun. Kiskanilmak guzel bir duygudur cikip yeni nesil sevgilim beni kiskanmasin ama sevsin derse yarin oburgun de evlenince ne olur biraz kiskansa.. keske kiskansada kadinligimi hissetsem ilgi gorsem. Acaba sevmiyormu gibi isyanlara baslr. Ben esimin sevgilim mini etek degil etek giymesinidr istemem etek sevmiyorum elbise olabilir. Benim yanimda isterse mini sort giysin ben varken ama ben yaninda yoksam toplum icinde tek basina o kiyafetleri giymesini istemem.
- +1 yıl
İste benim demek istedgm o bir kadinin giyiminden memnun degilsen guzelce soylersin baktiniz orta yolu bulamiyosunuz ayrilirsiniz gider. Burdakilerin erkek kesilmesine sinir oluyorum
- +1 yıl
Hicbir iliskide gercekten sevgi varsa kiyafet hicbir zaman zarar vermez.. hic bir bayanda sirf kiyafetime krisiyor diye sevgisini bitirmez. İki tarafta makul yaklasir. Zaten o insani basindan beri taniyorsundur.. eger erkek ilk basta mini giydigini biliyor ve nasil olsa sonra ben bunu enellerim diyorsa bayanda ona.. sen benim bunu giydigimi biliyordun diye cevap hakki olur. Neyse sonuc su ki, sevgi her zaman herseyden ustun olmali benim dusuncem bu. Ask kadar guzel bisey yok.
- +1 yıl
Hayvanlar bile kıskanıyor ya sadece domuzlar kıskanmıyor @nickimin_kenarı
- +1 yıl
Aynen bak bu benim lafimdi normalde yazardim nasil atladim bilmiyorum, yani hayvanlar bile kiskaniyorken nasil kiskanmaz sevdigini... katiliyorum @siyahseverponcik
- +1 yıl
Teşekkür ederim @nickimin_kenarı
- +1 yıl
Rica ederim @siyahseverpocik
- +1 yıl
😃😃😆😆
- +1 yıl
Tamam de get daa @siyahseverponcik 😊
+1 yılÖylesi ile sevgili olmam. yaw he olmaya hiç niyetim yok
12 Yorumla- +1 yıl
Bencede olma :D
- +1 yıl
Tamam 👌
+1 yılBen de kisitlama koymam ama buni giyen kizla da evlenmem
229 Yorumla- +1 yıl
Bunu giyen kizda seni bekliyodu :D
- +1 yıl
Bunu giyen kizla sevisirim ama corap da giysin :D
- +1 yıl
Onlar senle sevismez ama ya
- +1 yıl
Niye alkol kullanmiyorum diye mi :D
- +1 yıl
Alkol kullanmayan erkege asla erkek demem :D
- +1 yıl
Kolonya dokuyorum elime :D alkolle deneylee yapiyorum
- +1 yıl
O sayilmaz :D
- +1 yıl
Sigara iciyorum hap atiyorum kokain cekiyorum daha napim yetmiyo mu :D
- +1 yıl
tamam cehenneme 1 adim daha yaklasmak icin alkole de basla tam olsn :D
- +1 yıl
Yav o dokunuyo. :D hem sen de birak artik
- +1 yıl
Birakcam yaa :D
- +1 yıl
Ee o zaman yavastan sana ot ayarlayalim bos durma :D
- +1 yıl
Yok o kadarda degil :D
- +1 yıl
Simdi onu birak da bana boyle etek giyen kiz ayarla arkadasin falan yok mu :D
- +1 yıl
Varda sana yok senin niyetin kotu :D
- +1 yıl
Evlenicem ya :D murivetimi engelleme :D
- +1 yıl
Atma yaa :D gorduk ne dusundugunu :/
- +1 yıl
Belki o kizlar da benim gibi disuniyo 😒
- +1 yıl
Benim arkadaslarim senin gibi dusunmuyo ondan eminim :D
- +1 yıl
Belki asik olcaz :D
- +1 yıl
Ayyyyy yok sana kiz miz :D
- +1 yıl
Sen yine de bir dusun ya :D
- +1 yıl
Ay yeterrr :D suanki notun dusuk yukseltirsen belki olabilir
- +1 yıl
Proje odevini sizden alayim hocam
- +1 yıl
Tamam feminizm hakkinda 500 sayfalik bir arastirma yap :D
- +1 yıl
600 sayfa cikti ama hocam olmaz mi
- +1 yıl
Olmaz 500 dedm :D
- +1 yıl
İ twrnetten haziri var 109 sayfasini sileyom o zaman
- +1 yıl
Tamam :D
İstediğini yapabilir ama onada ırspı derler öyle derse
04 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Bunlar gercekler
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes hür ve özgürdür bırak mini eteği bikini bile giysem kimse beni bakışlarıyla taciz edemez.. Sanane arkadaş giyer giyerim
00 Yorumla
+1 yılNeyle besleniyorsunuz siz yahu.. Hangi aklı başında erkek sevdiceginin sağı solu açık gezmesine ses çıkartmaz.. Yok öyle bir dunya
34 Yorumla- +1 yıl
Demek ki varmis
- +1 yıl
Kadın mal değildir annem.. Seven kıskanır! Sen git bir ölçtur bunun değerlerini..
- +1 yıl
Evet kadin mal degil o yuzden cani ne giymek istiyorsa onu giyer
- +1 yıl
Allah ıslah etsin ne diyeyim
+1 yılBeni aşar ben sevgilimi mini etekle görürsem o bacakları övmem kırarım kimse yanlış anlamasın doğruya doğru.
33 Yorumla- +1 yıl
Sen kimsinde kiriyosun pardon? Anasi babasi bisey dememis sen dis kapinin dis mandalisin
- +1 yıl
Belki ama deyyusta değilim. Eğer benimle bir ömür istiyorsa onu giyinmeyecek. Açık ve net.
- +1 yıl
Gerçi zaten sıkıntı da değil o eteği üstünde taşıyan kız benim sevgilim olamaz. Bu kadar net.
+1 yılKısıtlanmamali en sinir olduğum şey
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen 👏
+1 yılben çarık giyerim, gerekirse de mağara da yaşarım..
medeniyet mi? bende yok..00 YorumlaSüper mini etek giyildiği zaman erkeklerin tepki göstermesi normal
00 Yorumla
+1 yılbilemiyorum, sanalda böyle olup reelde değişik tavırlar da sergileyebilir
00 Yorumla- Diğer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yıl34 Yorumla- +1 yıl
Peki liseli :D
- +1 yıl
Liseli?
- +1 yıl
O eksiyi atanı da silkelicem yeter
- +1 yıl
Bosver
- Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılKisitlanmaz zaten insanlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 👏
+1 yılaklını senin gibi kiraya vermişler ancak şeytan oyuncaklarıdır,
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönce ben severim sonra milleti çağırırım çağdaş ve modern olacaz sonuçta
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılzekayla alakalı değilki arkadaşım iç güdüsel bir olay bu ayıp değil ki ben yaşıyorsam bu duyguyu kızda yaşaması lazım kadın erkek eşittir bu salaklara bunu anlatamıyorum bakirelini ben aldım diye benle evleneceksin diye bir dava yok
üsteki erkek adam değil MADAM asağıdaki adamın dibi dibi adam dediğin sevgilisine mini etekmi giydirir lan
02 Yorumla- +1 yıl
Alttaki adamsa ben insan degilim
Moda adı altında gavatlaşmak böyle bir şey demek ki gösterdiğin için sağol kötü örnekler de lazım dimi
11 Yorumla- +1 yıl
Hee ondan :D
- Diğer konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılYarın öbür gün, yoklamaya başlar hatununu bu tipler. Hayatım işte şey, kem küm diyerek başlar. Sonra elinden tutup swinger partilerine götürmeye kalkar, bu genişlikle.
04 Yorumla- +1 yıl
Herkes sen degil. Fantezi dunyan cok genis
- +1 yıl
Zamanla belli olur, hatırlarsın burada yazıştığımızı :) Akışına bırak sen bence.
- +1 yıl
Senin köyünde oyle olabilir ama burda herkes mini etekli ve kimse swinger pesinde degil
- +1 yıl
Evet Zeytinoğlu caddesindeyim. Google yaz bakalım beğenicekmisin köyümü.
+1 yılKatılıyorum
31 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler 👏🙏
+1 yılhahah :) böyle erkekgin sevgilisini yatakta becersen bile sesi çıkmaz dogruya dogru
711 Yorumla- +1 yıl
Iste senin gibi comarlar boyle dusunuyo
- +1 yıl
gerçekler acıdır bebegim.
- +1 yıl
Çomarlik gerceklik olmuyoda neyse :D
- +1 yıl
tabi tabi görüyoruz. :) :)
- +1 yıl
Evet bencede goruyoruz :D
- +1 yıl
illada mini etek giyip iç çamaşırımı ve vajinamı gösterecem diyorsun demi
- +1 yıl
Mini etekten cinsel organ gorunuyo muymus? Ilk kez senden duyuyorm :D
- +1 yıl
sen mini etekle bir koltuğa otur, o zaman görünüyomu görünmüyo mu anlarsın :) evleneceksen geldeki mini etekli kızlar koltuga oturunca yastıkla boşuna mı o bölgeyi kapatıyor :)
- +1 yıl
Mini etegi bana mi anlatiyosun komik olma :D
- +1 yıl
anlatmıyorum şapşik. görüşümü söylüyorum :) :)
- +1 yıl
tamam gorusun dogru degl :D
+1 yılBenim sevgilim giymez zaten siz isterseniz ciplak dolasin banane 😂😂
017 Yorumla- +1 yıl
Bu zekayla bu yaşa kadar gelebilmene şaşırdım :D
- +1 yıl
Zeka ne alaka senin zekan geri de takili kalmis yosma.
- +1 yıl
Yediririm sana o lafi allahin abazasi ya uza
- +1 yıl
Sen laf yedir ben sana neler yediririm ksr seni😂😂
- +1 yıl
İste sen boyle bir sapiksin allah bilir damacanaya bile halleniyosundur :D
- +1 yıl
Katılıyorum zekayla ne alakası var korumak istiyorsa sadece bana özel olsun diyorsa tabii ki öyle davranır
- +1 yıl
@siyahseverponcik kadinin korunmaya ihtiyaci yok
- +1 yıl
Benim için kadın en değerli mücevherler gibidir, ve nasıl insan değerli taşlara göz koyup elde etmek isterse erkeklerde böyledir. Bu yüzden asıl sahibinin onu koruması en güzel kilitli sandukalarda saklaması gerekir. Sakınılmak kötü bir şey değildir yalandan korunulmaya ihtiyacımız yok falan diyip abartmayın ben de kadınım korunmaya ihtiyacı olmak aşağılayıcı bir şey değil
- +1 yıl
@siyahseverponcik sahip? Sen dünyaya ne amacla geldigini dusunuyosn? Kimse kimseden ustun degil sevgi gormek esittir. Ciftler birbirinin arkasinda durmali ama mini etek giydirmemek korumak degil hanzolukk oluyo
- +1 yıl
Ya bak giyinirsen giyinirsin ama farklı düşünenlere hakaret etmek senin seviyeni gösterir
- +1 yıl
Bu mantığınla kimseye zekadan bahsetme
- +1 yıl
@siyahseverponcik isine gelen yorumlari okdugun belli. Benim kizdigim oldururum, keserim, bicerim diyen potansiyel katillere
- +1 yıl
Biliyorum onları da okudum ama cümle kurarken hepsini dahil ediyorsun ve sonradan düzelttin zaten sorunda yobazlar demişsin asarım keserim diyenler değil
- +1 yıl
@siyahseverponcik herkesle tek tek ugrasmak istemedim zaten esas çoğu asarim keserim havalarinda artistlik yapiyolar
- +1 yıl
Öyleyse sorun yok yalnız o kişilerin sevgilileri onları öyle kabul ediyorsa yine yorum yapma hakkımız yok
- +1 yıl
@siyahseverponcik tesekkur ederim boyle kazmalar bilmeden etmeden satasir insana iste asil yobaz da kendisi zaten.
Asarim keserim dedigim yeri gostersin bana ozur dileyim. - +1 yıl
Senin için dememiş
- Diğer konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yıldavul dengi dengine demişler, edebi ile kapalı bir kadına milyonları verseniz başını actirmaz.
03 Yorumla- +1 yıl
Banada milyonlari verseler kapanmam
- +1 yıl
herkesin hayatına kimse karışamaz. zorla güzellik olmaz.
- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılTövbe estagfirullah...
Allah islah etsin14 Yorumla- +1 yıl
Asdfg peki :D
- +1 yıl
vallah abla, simdi gülüyorsun ya,
insallah Rabbim seni affeder de, ahirette de gülersin böyle - +1 yıl
Kapali ama her halti yiyen biri olcagima etek giyip temiz kalpli olmayi tercih ederim
- +1 yıl
ben onlarin da dogru bir yolda oldugunu savunmuyorum.
Ben Allah'in emrettiklerini belirtiyorum. Bu onlari yapanlarin sorunu.
Onlar da Allah'a karsi geliyor, sende.
Unutma, Müslümanlar kusursuz degil. Kusursuz olan Islam'dir.
Temiz kalp önemli evet, insan yaptiklariyla sorgulanacak. Ve Allah, kadinlara tesettürü de emretmis. ve bunu da soracak ahirette.
Tesettür sadece giyim degil ki. Kalbin de bir tesettürü var.
Maşallah mezhep konya ovası gibi.
20 YorumlaEh kısmen dogru.
21 Yorumla- +1 yıl
Bence tamamen dogru
+1 yılbinlerce kıyafet var neden mini etek ha giyecekse de giysin bana giyinsin dışarı ne diye giyiniyor?
02 Yorumla- +1 yıl
Ya sen kimsin :D
- +1 yıl
Ecelin
+1 yıltam kardeşim
26 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
kelime düzeltmenin azizliğine uğradım millet ben tam kardeşim yazdım ama tam kardeşim olmuş benim hatunum mini giyemez mermi manyağı yaparım onu
- +1 yıl
kaybol kıskanmayan 🐷 dur ya sen git domuz bul kendine
- +1 yıl
Geri kafali biriyle evlencegime domuzla evlenirim
- +1 yıl
Allahim comarina niye kurban olayim :D
- +1 yıl
sen dedin bir domuzla evlenirim diye emin ol bir domuz eşin olucak 😂 şimdiden mutluluklar sana
+1 yılSevgilim benim mini etek giymeme karışmıyorsa ondan ayrılırım.
12 Yorumla- +1 yıl
Kezbansinn cunku :D
- +1 yıl
Seninde ne olduğun belli canıms sie git şimdi.
- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat