ANNEMLE HİÇ BİR ŞEKİLDE ANLAŞAMIYORUZ. ARTIK ÇOK BUNALDIM?

Biz dört kardeşiz. Ablam ve abim evli. Birde erkek ikizim var oda çalışıyor ve bir süreliğine ablamla yaşıyor. İyi de maaşı var. Bende 4. Sınıf Beden Eğitimi Öğretmenliği okuyan aynı zamanda çalışan bir bayanım. Neyse. Annem beni her gördüğünde söyleniyor. Her şeye. Ben yokken odama giriyor kurcalıyor. Yok sen şurdan bnu mu aldın diyor. Yıkanmış çamaşırlarımı odamın ortasına atıyor. Babamın yanındayken sürekli aşapılamaya çalışıyor. Yok senden birşey olmaz. Yok seni sevmiyorum. Hem okuyup hem çalışıyordum. Ve kazandığım parayla anneme babama kışlık giysi ve ayakkabı aldım. Eve televizyon aldım. 5 ay çalıştım. Biriktirdiğim parayla 10 şudur onlardan 1 kuruş bile istemedim. Hep idare ettim. Ve ben para istemeye çekinirim bizimkilerden. Ama para istediğim de nedense parası olmuyor. ya da çok oluyor oluyorum. Çalışarak 3 sene harcımı kendim yatırdım. Ama kardeşim çalıştığı halde annem gidiyor onun cebine pazar koyuyor. Artık annemın sesi kuşağıma batıyor. İkinci öğretimim. Babam emekli oldu Sabahın köründe beni uyandırıyor. Bugün de iyi uyudun diyor. İnan'ın annemdir ama çenen çekilsin diyesim geliyor.
ANNEMLE HİÇ BİR ŞEKİLDE ANLAŞAMIYORUZ. ARTIK ÇOK BUNALDIM?