Arkadaşlar Hindistan nasıl bir yer ben oraya yerleşmeyi düşünüyorumda yaşam şartları nasıl.? Bide çok mu pahalı evler felan ne kadardır tabi temiz yerlerden bahsediyorum bilgisi olan?
Cevabın nedir?
+1 yılgenelinden bahsedersek fakirlik oranı yüksek bir ülke ve yaşamak için gidersende bir mesleğin varsa şayet güzel bir hayat kurabilir ve yaşaya bilirsin pahalı bir ülkede değil ev kira vs. gibi konularda elinde işin hazırsa git yaşa derim ben açıkça ve bu konuda bildiğin bilgiler varsa benimle de paylaşmanı isterim şahsen ... LÜTFEN nasıl yerleşilir koşulları neler neler gerekir öğrenirsem iyi olur şimdiden teşlekkürler
02 Yorumla
Soran+1 yılmesleğim var evet
- +1 yıl
o zaman sıkıntı yaşamazsın ama bilgilerini paylaşırsanız sevinirim nasıl neler yapılr konuusnda bende arayış içindeyim yurt dışı olarak
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1.5 milyar insan yaşıyo fakir biyer çok kötü kokuyo ölüleri yakıyolar ve yaktıkları nehirde yıkanoyolar .. inekler kutsal yanlışlıkla ellersen oyarlar :) fakirlik umurlarında değil çünki öldükten sonra bir daha dünyaya zengin olarak geliceklerine inanıyorlar .. tehlikeli fakir ve çok pis biyer
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo eksi veren cahil önce gitsin oraya biraz yaşasın .. bazı gerçekler insanın hayallerinde canlandırdığı gibi değildir malesef.
Soran+1 yılevet gerçekten pis biyer eksiyide ben vermedim bu arada :)
Soran+1 yılsinir yapma yani gitmişliğimde var eksi filan vermedm sitede suana kadar kimseye zaten :)
+1 yılvalla illa yurt dışında yaşamayı düşünüyorsan kendi ülkeninin haklarından daha az yaşam standartları az olan bir ülke seçme bari. git yurt dışında yaşa napıcan pis ülkede:D orası sadece gezilmelik görülmelik yer bence türkiyede kal annem sen kal burada.
06 Yorumla
Soran+1 yılpeki annem :D
- +1 yıl
:D Gençliğine yazık yavrum:d insan ne için gider ki oraya. aşık mı oldun naptın. iyi bir iş fikri mi var kız yoksaaaa büyüyle uğraşıyon töbe tövbe:D
Soran+1 yılyok ya hintli birine aşık oldum :P :D i
- +1 yıl
bu yeni gençlik artislerden çok etkilenio film izlerken fazla yenik düşme duygularına:D :P
- +1 yıl
aaaaaaaaaaaaaaa sen 30 yaşından büyükmüşsün:D pardon:D
Soran+1 yılşaka yaptım be zaten:D 30 yaşından büyük değilim :)
Diğer konusunda 650 cevap paylaştı. Patatesleri bile HIV virüsü taşıyabiliyor. BBC World belgesel setinde bizzat bu konu işleniyor. Bir de napacan orda ya, benim bir arkadaşım gitmiş, afedersin sı..k için bile kazıyolarmış, tuvaletleri o kadar pismiş ki.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
65Cevap
Rengarenk ve çok ucuz bir yer.. Trafiği berbat yol şerit çizgileri
Bile yok :S gidersen araba sürme bnce12 Yorumla
Soran+1 yılyok ya sürmem :D
+1 yıloraya gidersem bollywood için giderim özellikle aamir khan için onun dışında çok geri kalmış bir ülke ingilizcen iyi olmalı
13 Yorumla
Soran+1 yıl3 lehçe ingilizce biliyorum :)
Soran+1 yılbollywood konusunada katılıyorum:)
- +1 yıl
wooww durma koş ahh ahh imkanım olsa biraz daha büyük olsam senle giderim yemin ediyorum.. sırf onun için ahhhhh
parsı olanla olmayan arsında uçurum olan biyer bide müslümanlık,hiristiyanlı ve fil başlı ya da 4 kollu kadın ,yılan,öküz ve 10.000 üzrinde tanrıya ınanan dunaynın en büyük 2 .nufusuna sahip bir yer DİKKAT EN ÖNEMLİ YERİ ŞURASI OTOBÜS GİBİ TOPLU TAŞITLARDA TECEVÜZ VAKSININ OLDUĞU BİR YER :) DİKKA ET :)
20 Yorumlainsanlar yol kenarlarına tuvaletlerini yapıyorlarmış düşün çok kalabalık bir yer yani orda zengin değilsen yaşaman gerçekten zor 3 idiot filmini izlersen görürsün zaten:)
10 YorumlaHindistan, ya da resmî adıyla Hindistan Cumhuriyeti (Hintçe: Bhārat Gaṇarājya; İngilizce: Republic of India), Güney Asya'da bulunan bir ülkedir. Yüzölçümü açısından dünyada en büyük yedinci ülkesidir. Nüfusu en kalabalık ikinci ülkedir, ve dünyanın en büyük demokrasisidir. Güneyinde Hint Okyanusu, batısında Umman Denizi ve doğusunda Bengal Körfezi olan ülkenin deniz kıyısı 7.517 kilometre uzunluktadır. Başkenti Yeni Delhi'dir.
00 Yorumla
+1 yılhindistanda bir sirkette iyi bir is bulan bir tanıdığın var gitti yerleşti ama dayanamadı pisliğine ısı bıraktı ve türkiyeye dondu.. simdi başka bir sirkette çalışıyor başka bır katkım olamaz sanırım soruna
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şahsen bilgim yok ama babamın arkadaşı gitmişti ailesiyle, aç kalmışlar resmen, temiz yemek bulamamışlar, neresinde kaldılar bilmiyorum ama zorlanabilirsin.
10 Yorumla
+1 yıllink
bence yerleşmeden önce bunuda oku02 Yorumla
Soran+1 yılben yerleşmeyi düşünüyorum onuda okumuştumki ben önlemlerimi alıp gidicem aşılarımı filan kalıcağım yerleri araştırıcam o şekilde
- +1 yıl
iyi o zaman
+1 yılokyanus kenarları çok pahalı ama içlere doğru gidildikçe ucuzluyor tabi, inekler çok değerli kessen bizim burada kuran yırtmış gibi linç edilirsin, ineğe saygın olcak ilk önce, hatta inek değil inek bey diyeceksin
26 Yorumla
Soran+1 yılhmm ben arkadaşımdan çok ucuz bir ülke diye duymuştumda ondan sordum:) ama emin değildim
- +1 yıl
gandhi'nin kemal kılıçdaroğluna benzemesi de seni oraya kolayca alıştırır, yabancılık çekmezsin hiç
Soran+1 yılhahahaa peki :D
- +1 yıl
inek bey değil inek hanım :)
- +1 yıl
ne tatlısın sen öyle
Soran+1 yılİnek hanımlara saygılar :P :D
+1 yılgezip görmek için ilginç ve güzel bir yerdir. ama kalmak için sanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılhayellerın bıle mı fakır annem kıyamam sana bennnnn :D kızım delımısın sen yaa dunyanın en fakır ulkesıne gıdıp napcan mıllet bır bırını yıyor bı belgeselını ızlemıstım hındıstanın ölulerı yakıyorlar nehre bırakıyorlar sonra bıraz ılerde de farklı ınsanlar o cesedı yıyor du ıgrenc bı belgeseldı valla bak es kaza olun eden orda sonra bırının mıgdesınden kanalızyosyana dusen yazıkk neceken be sen orda yazıkkkk :D
16 Yorumla- +1 yıl
olduu
Soran+1 yılkıymana gerek yok çünkü ingiltere belçika ve fransa elimin altında istersem ilk uçakla gidip yerleşebilirim sülalaem oarada ben ama illede hindistanı istiyorum
- +1 yıl
sen neyın kafasını yasıyon ya allah askın asulalesı ordaymıs sulalenın orda olması bırsey ıfade etmez ben hannover dogumluyum cıfte vatandasım ıstedıgım anda gıder yerlesırım ama olmuyo r oyle sen bıraz gercekdısıyasıyorsun gerceklerı bı gor
Soran+1 yılingiltereye gidersem işim elimde arkadaşım bir bildiğimiz varda yazıyoruz dimi :D mesleğini işini ve yaşını öğrenebilirimiyim bide hangi üniverste mezunusun ona göre konusucam ? Ben adam gibi cevap yazdım kırmadan konuşursan sevinirim
Soran+1 yılzaten farkındaysan sadece soruyorum gezip gördü ama kalan varsa nasıl biyer yaşayanlara soruyorum boşuna evham yaratmana gerek yoktu:D
+1 yılHindistan 250 farklı dilin konuşulduğu 600 farklı inancı barındıran bir yerdir. Uyum sağlaması en zor ülkelerden biridir. Bunu göz önünde bulundurun derim.
00 YorumlaDiğer konusunda 10b cevap paylaştı. Yasamak icin baska yer bulamadinmi millet acliktan hastaliktan kiriliyor orada sen orada yasamayindüsünüyorsun ! Cok cesaretlisin
03 Yorumla
Soran+1 yılcesaretli olduğumu biliyorum :) yaşamak için elimde çok fırsatım var halam ingilterede amcam belçikada sülalem batıda ama ben orayı istiyorum bu kadar basit
Soran+1 yılokey:)
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşanılacak bir sürü güzel ülke varken Hindistan'ın nesinden etkilendin de orada yaşamayı düşündün? :)
10 Yorumlaben beğenmedim.. geçen sene New Dehli-ye gitmiştim.. pis bir yer, insanları farklı.. yolda inekler gezer rahat rahat) hijiyenik bir yer değil.. GOA deyilen bir yer vari ora turistik mekani gide bilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılyaşam şartları nasıl? pahalı mı peki ?
Soran+1 yılgüzel kızlarında yakışıklı erkeklerinde olmadığın biliyorum zaten milyonda bir güzel kız çıkıyomuş onlarda ünlü :D Aiswarya Anushka Sharma fila :D Modern olduğunu bende düşünmüyorum ama
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gitte gör gününü 1 hafta sonra ağlaya ağlaya geri dönersin :D
https://www.youtube.com/watch?v=RjrEQaG5jPM
00 Yorumla
+1 yıloturma guruplarının cividen yapıldıgını düşünüyorum
20 Yorumlaaslında beyaz tenliler için tehlikeli. tecavüz çok fazla beyaz tenli de olunca. çok fakirler. sokakları çok pis. hindistanı çok seviyorum ama...
00 Yorumlaölürsün la orada.
sen çok ye dua et sev izlemişin gardaş yan etki o biliyom.02 Yorumla
Soran+1 yılizlemedim ne anlatıyo ki ?
+1 yılturkiyeden daha guzeli mi var benim imkanim olsa turkiyeye gidecegim
10 YorumlaKendisine has bir kokusu, oluşumu var.
İnekleride öyle :))01 Yorumla
Soran+1 yılo koku pek iyi bir koku değil :D
+1 yılOraya gidecek olana 15 küsür iğne yapıyorlarmış duyduğum kadarıyla öyle bir yer.
07 Yorumla
Soran+1 yılevet biliyorum:) olupta gidicem zaten
- +1 yıl
İyi bir gitte buraya anlat nasıl biryer bizde yakından tanıyalım.:)
Okuduklarıma göre dünyada en son yaşanılacak yerlerin başında bir yer.Çingenelerin ataları onlar.
Soran+1 yılÇingenelerin ataları olduklarını bilmiyodum ondanmı pis biyerki
- +1 yıl
Evet.Putperest ve güneşe hayvanlara tapanlar hala birsürü.Fareleri akrabaları görüyorlar önce onlar başlıyor yemeğe,kanunlarda inek kesmenin cezası büyük.ölğlerini yakıp ganj nehrine atıyorlar ve bu nehirde yıkanıp(kutsanıp) su içiyorlar.Oranın havasına bile alışmak 3,4 gün sürüyormuş.
Belki iyi yerleri vardır.:)
Soran+1 yılbende iyi yerlerini sormak için yazdım :) ganj nehri meselsini bende duydum ayy:(
- +1 yıl
Pek iyi yeri olavcağını zannetmem sonuşta nüfusunun geneli onlardan ama kısmet artık senin iş.:))
Soran+1 yılyanİ :D
Türkiye'de kızlar öküze
Hindistan'dakilerde ineğe tapıyor pek değişen bişey yok.
Sığır üzerine kurulu bir yaşam tarzı yani :D51 Yorumlakast sisteminin hala daha devam ettiği
ve gennellikle dışkı bıraktığı göllere girmeleri
çok kötü :(
en iyisi venedik <303 Yorumla
Soran+1 yılkast sisteminin hala devam ettiğini bilmiyodum :D
Soran+1 yılorayıda düşünmüyo değilim:D
hindistanda napıcan bacım ya saçma sapan adetler inanışlar falan hiç tavsiye etmem
10 YorumlaBURDA ERKEKLERE İSTEDİĞİNİZ YAPABİLİYOSUNUZ AMA ORDA ÖKÜZE DOKUNMANIN SUCU VAR :D
04 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :D komiksin
Soran+1 yılkendine öküz diyenide ilk defa görüyom
+1 yılCanım, oralara gidip kendine zarar verdirtme. Sokaklarda serseriler sabah akşam var. ;(
00 YorumlaÇok mu aradın orayı? Daha böyle denize sıfır bir yer yok muydu?
00 Yorumla
+1 yılbence hayatının yanlışını yaparsın. hayat şartları çok zor orada.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe yönde zor ? Türkiyeye göre çok mu pahalı bir ülke ? Köyünden filanda bahsetmiyorum Mumbaiden bahsediyorum
- +1 yıl
pahalı değil zor. türkiye oraya göre cennet. ki oradaki çoğu kişi elinden geldikçe abd göç ediyor.
+1 yılfilm izledin ondan etkilendin dimi:D hindistan öyle güzel bir ülke değil ya alışamazsın fakirlik fazla ve pis bir yer.
15 Yorumla
Soran+1 yılne filmi dostum gittim bizzat ama yaşamak daha farklı filme inancak yaşı geçtim :D ama fakir olduğunu biliyorum
- +1 yıl
orda yılan oynatanlar da vardı galiba. garip bir ülke:D
Soran+1 yılevet baya gizemli ve garip bnde tuaflıklardan hoşlanan biri olduğum içn :D:D
- +1 yıl
tamam git 30 kilo dön:D
Soran+1 yılahaha :D zayıflamam lazım aslında fena fikir değil
Hindistanmı bırak canım sende başka bir ülkemi bulamadın ne yenir ne içilir orda hastalık kapıp uğraşırsın sakın haa evinde otur daha iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılya başka ülke bana dolu ingiltereye belçikaya fransaya gidebilirim stersem sülelam orada ama ben orayı tercih ettim
uzak dogu ülkeleri her zaman çekici gelmişti bana. hindistan güze lv büyük bir ülke ama yaşam zor orda .. insanlarn çogu fakirlik içinde yaşamakta
13 Yorumla
Soran+1 yılçokmu pahalı mesela onu sormuştum?
saygı duyuyorum gıtmenede orada yasamak ıstemenın sebebı ozel deılse paylasırmısın?
00 YorumlaHindistan deyince aklıma inek, tütsü kokusu, kuralsız trafik, tıka basa dolu trenler ve b*klu Ganj nehri geliyor..
00 YorumlaHiç bir şeyi bilmemene rağmen , oraya yerleşme fikrini nasıl edindin ?
11 Yorumla
Soran+1 yılya biliyorumda eğer yerleşen ve yaşayan varsa ayrıntı istedim gezi olarak gitmek başka yerleşmek başka sonuçta
hindistandan başka yer mi bulamadın Allah aşkına :)
00 YorumlaDiğer konusunda 639 cevap paylaştı. İş için Hindistandan gelen misafirlerimiz vardı. Pek olumlu konuşmadılar yani öyle söyleyim.
06 Yorumla
Soran+1 yılsen hndistanda mı yaşıyosun?
Soran+1 yılpeki olumlu konuşmadılar demişsin kim olumlu konuşmadı :?
Soran+1 yıliş gücünün ucuz olması kötümü oluyo şimdi?
Ben de çok merak ediyorum ama yerleşmek için gitmem tatil için belki .:))
01 Yorumla
Soran+1 yıltatile gittim ama tatille de öğrenilcek biyer değil yaşayan varsa bilgi almak içni yazdım zatn :)
- 00 Yorumla
Diğer konusunda 794 cevap paylaştı. Filmlerinden anladığım kadarıyla çok acıklı bir olaydan dans ediyorlar dengesizler
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle .:D
+1 yılHakkında bişey bilmiyosan neden yerleşmeyi düşünüyosun ? ismi mi güzel geldi..
11 Yorumla
Soran+1 yılya biliyormda ben gezi olarak gittim yerleşme başka prada yaşayan türkler varsa bilgi alacaktım
+1 yılHindistana yerleşmeyi mi düşünüyosun ? gerçekten şaşırdım git Muş'a yerleş daha iyi beaaa...
10 Yorumla
+1 yılIyyyyy uzak dur kirli pis yerler onun yerine endonezyaya git
06 Yorumla
Soran+1 yılendonezyada bişehir aklıma gelmed smi dünyada yaşanmayacak 10 şehir arasında kalsın :D
- +1 yıl
Hindistan birinci sırada değil mi yaşanacak sehirlerden hey allahım :-) git kardeş git
Soran+1 yılevet ilk sıralardada arkadaşım sende gitmişsin yine yaşanmayacak biyer söylüyosun tavsiyenin ne manası var o zaman yani? :D
- +1 yıl
Pencap a bir arkadaş gitmişti koşarak kaçtı sen ne diyon biz sana önermiyoruz iyiliğini istiyoz suç mu yani
Soran+1 yılyoo bişiy demed soruyom işte ona göre yerleşicem iyiliğimi istedğin içinde teşekkürler :)
- +1 yıl
Şiddetle tavsiye etmiyorum
Yaşam için iyi degil,müslümansan hiç iyi degil yakarlar seni:/
02 Yorumla
Soran+1 yılmüslüman kesimleride var ama genelinin hindu olduğunu duymuştum
Bollywood'tan etkilendiysen hiç bi'şey filmlerde ki gibi değil bilesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılgittim biliyorum filmlerideki gibi olmadığını
+1 yılİşte seksi ve çılgın oyuncumuz gizli soru soruyor :D
artık saklanma Nadya :D00 Yorumla
+1 yılhindistanda ne yapcan yaw pıslıkten gecılmıyo orası
00 Yorumla
+1 yılGitme be napcan orda, pis ülke olduğu apaçık belli. Çok sıkıntı yaşarsın
00 YorumlaDiğer konusunda 864 cevap paylaştı. kafan mı iyi hindistanda yaşanımı nufus zaten fazla bence dünyanın en pis ülkesi :/
00 YorumlaViral hastalıklar deposu diye biliyoruz.. Gerçi dünya dahi öyle biliyor..
00 Yorumlapis .
00 Yorumla
+1 yılfazla bilgim yok ama bizim ülkede de pahalı ve ucuz yerler var. orada da bu şekilde diye duydum.
00 Yorumla
+1 yılhindistan cumhurbaskani degilim, lacivert insanlar ve ingiliz usulü steak yiyemezsin.
00 Yorumla
+1 yılbence dünyanın harika doğasından birine sahip olan nadir bir ülke ama insanlarıda dünyanın en itici insanları
00 Yorumla
+1 yılTürk kızlarıyla hindistan kızları birbirine çok benzer gider öküze tapar :)
00 Yorumlabula bula orayi buldun sende afrikada yasa daha iyi :-D
00 Yorumla
+1 yılBollywood filmlerinde gördüğün herşeyin tam tersi
14 Yorumla
Soran+1 yılya gittim gördüm ama yaşamak farklı görmek farklı.Filmlere inanacak yaşı geçtim :D
- +1 yıl
Erkekleri aşırı sapık değilmiydi ya oranın?
Soran+1 yılyani erkekleriyle ilgilenmedimde biraz gariplerdi zaten tecavüz olayları çok oluyomuş
- +1 yıl
Evet ondan sordum zaten. Medyadaki hindistanla ilgili haberlerin 95%si tecavüzden ibaret.
+1 yılHindistan kadar pis bir ülke yoktur sanırım..
18 Yorumla
Soran+1 yılya piste ben ganj nehrinde yıkanıcam ara sokaklarında çamaşır yıkıycam demiyorum Mumbai merkezden bahsediyorum
- +1 yıl
İnsanlarıda pis :)
Soran+1 yılfull pis diyosun :D çokmu pahalı peki?
- +1 yıl
Ya şöyle söyliyim bir arkadaşım orda ücretli staj bulmuştu dediki tecrübe edinirim hem gidiyim gitti pahalılığını bilmem ama geri döndüğünde söylediği şey şuydu.Bu kadar pis bir ülke görmedim.Dedim hayırdır anlat bakalım noldu çocuk okadar tiksinmişki dediği tek şey şu abi boşver anlatmaya lüzum yok ineğe tapan bir milletten ne bekliyosan fazlasını gördüm orda..
Soran+1 yılben rotayı batıyamı çevirsem :D
- +1 yıl
hangi sebeple yerleşmeyi düşünüyorsunuz?
Soran+1 yılözel bir sebep iş diyelim gerekyo işte:)
- +1 yıl
bol şans o zaman :)
cevizin üretildigi yer ! cok ciddiyim ! :D
30 Yorumlabekarsan birlikte gidelim :D
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!