Diğer Arkadaşım bana hediye almış sizce nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor baştan söyliyim hristiyanım lütfen kötü yorum yapmayın arkadaşım diana bana bu kolyeyi almış çok beğendim bide altın kolye fiyatını söylemesem daha iyi siz nasıl buldunuz? beğendim beğenmedim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arkadaşım bana hediye almış sizce nasıl? Cevapla Hediye Soruları Yorum Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Darkness_1998 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Aldığına değer umarım dinini iyi yasiyorsan ne mutlu sana ama boş bir yoldasin yani sonu helak onu da unutma 😂 0 0 Yorumla
ErayCsrr Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. yaniiii beğenilecek bir yani yok ki normal işaret ışte şekilli bir tarz olsa neyse 4 5 Yorumla flawless001 +1 yıl Çok haklısın 😂 Yorumla ErayCsrr +1 yıl haklıyım ama diss like attı kappe 😂 Yorumla flawless001 +1 yıl Olsun ben like attım kardeş 😂 Yorumla ErayCsrr +1 yıl adamsın reis😂😂 Yorumla ErayCsrr +1 yıl adamlık görün lan Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl inşaALLAH Müslüman olursun eshedu en la ilahe illalah ve eshedu enne muhammeden abduhu ve rasuluhu 😉 0 0 Yorumla
HayatAynaSnYansımazı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı. tamam da bir müslüman haç kolyesine nasıl olur da beğendim der , diyebilir :D 3 0 Yorumla
DoğruveDürüst Takip Et Xper 2 Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl Gayet hoş. Benim bir sürü Hristiyan arkadaşım var. Hepsi de çok iyi ve temiz insanlar. Burada da Hristiyan arkadaşları görmekten gayet mutluyum. 1 0 Yorumla
littlebabyyy Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl kank fiyatını söylemesem daha iyi ne mk sanki söylemek zorundaymış da iyiliğimiz için söylemiyormuş gibi 0 0 Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. güle güle kullan, ben haçı beğendim diyemem kanka ;) 1 0 Yorumla
thetraceofblood Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 875 cevap paylaştı. hristiyan arkadaşlarım var bu kolyelerden takan. yakışıyor bence herkese, yakışmayan yok gibi. 0 0 Yorumla
ahbeanastasia Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 47% +1 yıl Diğer konusunda 921 cevap paylaştı. böyle bir şey arıyorum. nereden bulabilirim çok güzeeel :) 0 0 Yorumla
vosvosemrah Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl dini obje olarak kullanmis senn hosuna gttyse no problem nerelisinz 0 0 Yorumla
Labellda Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Diğer konusunda 772 cevap paylaştı. bence çok güzel kuzum Güle Güle günlerde kullan 0 0 Yorumla
hazanjshjdj Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl dini bir tarafa bırakalım. kaba bence kolye biraz 0 0 Yorumla
afroditonline Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Beğenenlerin akıl sağlığından şüphe ediyorum 0 0 Yorumla
OtçuAblanızGeldi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl kaba duruyor biraz daha zarif bir haç olabilirdi 0 0 Yorumla
Sarina Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ukraynadan almış benim için 1 1 Yorumla ErayCsrr +1 yıl az önce de post atmıştın hakkımda dusunce falan filan diye hii sen miydin o Yorumla
gongom Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. güzel klasik bir şey yani 0 0 Yorumla
esmersenguzelsin34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl duz kolye iste 2 4 Yorumla ErayCsrr +1 yıl ben bunu dedim diye diss like yedim 😂 Yorumla ErayCsrr +1 yıl sıra sende 😂 Yorumla esmersenguzelsin34 +1 yıl yav he he Yorumla ErayCsrr +1 yıl tamam😂 Yorumla
TaşPrenses Takip Et Master Yaş: 32 , eic 44% +1 yıl Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sade ve normal.. 0 0 Yorumla
Cocolive Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 364 cevap paylaştı. Gerçekten güzelmiş 0 0 Yorumla
Gökyüzümavisiiiolsun Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. siradan 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar