Herhangi bir seksüele aitte değilim sadece BIKTIM!!!
Sevgilim Olsun ''İstemiyorum'' Neden😑☝️ ?
Herhangi bir seksüele aitte değilim sadece BIKTIM!!!
Sadece ilk beğeni yetmiyor, sonrasında mantıken de bakıyorsun olaya demekki. Kendinde diyorsun muhabbetleri sarmıyor diye. Seni saran biri olsaydı zaten sende kapılırdın herhalde, tabi fazla otokontrolcü değilsen.
evet o herşeyi kontrol etme isteğim var, ve karşı tarafı asla dinlemem ben merkezciyim
Niye dinlemiyorsun? Ben merkezciyimden kastın ne, herşeyi kontrol etme isteği mi yoksa ego yüksekliği mi?
Ego dürüst olmak gerekirse öyle, dinlemek istemiyorum aşkım lafını duymak bile istemiyorum o kadar tiksindim
:D Hayattan soğuyorsun galiba öyle olunca?
Kesinlikle mesela bu gün öğlen şiketten çıktım ve uzandım evimde, telefon sabah sabah çalmaya başladı arayan kız arkadaşım ya şimdi tam rahatım yerinde işten geldim yorgunum telefonu elime alıp 2 saat onun okulda ne yaptığını dilemek zorundamıyım şaka gibi :)
Şöyle birşey var. Genel olarak bakarsak, insanlar evleniyor diye sende illa evlenmek zorunda değilsin. Ayrıca yalnız olmanın ilk zamanları kötü hissettirsede, sonrasında alışıldığı zamanda kimseyi kolay kolay hayatına alamıyorsun. Çünkü çekmek istemiyorsun kimseyi, stres sıkıntı yok, kafam rahat diyorsun, dertsiz başa dert diyorsun vs. vs.
Gerçi senin sevgilin varmış, görmemişim yazdığını. Allah kolaylık versin ama seviyorsanda bence katlanırsın ya o kadarına. Birazda kendine göre törpüleyebilirdin bazı özelliklerini, bu kadar rahatsız oluyorsan eğer. :D
Dediğinde hemfikiriz ben üniversitemi bitirdim iyi bir kariyer yaptım işimde başarılıyım, güzel yerlere geldim tek düşüncem iş olmuş, yani hayatıma birini almak istemiyorum ev arkadaşım kız şu an birlikte kalıyoruz bazen ona anlatıyorum ama pek işe yaramıyor sanırım umutsuz vakkayım.
Katlanmıyorum aslında sevgilim yok sadece ayıp olmasın diye konuşuyorum hepsi bu..
Sen hem egolusun hem ayıp olmasın diye kızla konuşuyorsun? Çelişkili değil mi? :D
Birini kırmak istemiyorum hepsi bu ego başka birşey aslan burcuyum çok kıyımsızım aslında
İyide sevmiyorsan eğer zaten eninde sonunda o kız üzülecek. Sen bir kendini nadasa bırak, birazcık ama... Sonrasında da aklını bir toparla, herşeyi netleştir ve öyle hareket et bence. Çünkü şu durumun bile belki seni beynen yoruyordur.
Yanlız değilsin, sadece benim etrafımda çok erkek ark yok ve sıkılma falan bunları bile yaşamadım 😂 Sevgiliye hayır✌🏻
Sevemkten bile sıkıldım o derece ! kesinlikle yanlızlık harika hesap soran yok nerdesin diyen yok kafa pırıl pırıl
Güzel böyle , bu işlere bulaşmaya zorladı biri sonra bıraktı gitti birdaha da olmasın kafa rahat 😂
Şu an bir kız arkadaşım var ama beni bıraksın diye dua ediyorum kızı aramıyorum bile telefonlarına çıkmıyorum ısrarla hala peşimde lanet olsunn.
Keşke numaranı vermeseydin 😔
Keşke yani nerde kötü enerji var üzerime çekerim bu konuda iyiyim
Engelle gururu varsa başka yerden ilişmez
bundan önceki tam 2 sene peşime takıldı 2 sene dile kolay ben 1 gün koşmam millet rekor peşinde.
Anlayamıyorum aşk nedir falan sevgi falan hoşlantı falan midem bulanıyor 😊 İyi geceler inş bırakır
Bir zaman geliyor ve hepsi sıkıcı geliyor. beklemeyi bileceksin. sonrasinda saglam birisi çıkar karsina.
Cevap
2Cevap
Bazı insanları beğenirsin ama iki sohbet edince için sıkılır kestirir atarsın. Seni heyecanlandıracak ilgini sürekli çekecek biri denk gelmemiş.
İstemiyorsan kişinin duygularıyla oynar gibi o 2 hafta dahi onunla konusmayacaksin. Kendinizden nefret ettirdiginiz için #Teşekkürler !
İstemiyorsan ne mutlu sana :)
mutluyum
Şanslısın :) ama istiyo gibi bir halin var
Hayır ben evlilikle sonlandırıcam hepsi bu evimde olsun en azından beni ikide bir arayıp rahatsız etmez
Değişnez ki o özellik dahada artıyo diyolar ama bence değişmez
Sana güveniyim mi :)
Evlenip kurtulucağını sanmak ilginç kıskanç olmayan kız ara sen
bencede mesele o zaten :D
İstemesen böyle sorunların olmazdı en çok isteyen sizsiniz :)
Yalnızlık daha bir tatlı be sanki
evet beni bir odada kapalı tutsalar dışarı çıkmak istemem o derece sıkıldım ve bunaldım..
Yanlış anlama ama eşcinsel olabilirmisin?
Alakası yok bu soğuma diyelim herşeyden
Erkeklere sarmadıkça kötü fikir değil 😂
Gay misin yoksa😄
Abarmasak Hayır tabiki..
Ilginc peki cinsel beraberlik yasadiklarin oldumu
Yani varlıklı bir ailenin çocuğuyum lisede üniversitede çok kez yaşadım ondan bile bıktım hiç bir şey istemiyorum yani ot gibi yaşama fikri bana çok cazip geliyor.
Egoist kendini begenmis birisin o zaman
Acı ama gerçek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar