Babamla 5 yıldır konusmuyorum tavsiye?

Babamla yaklaşık 5yildir konusmuyorum nedenini hala bilmiyorum aslinda ilk abimle kavga etti abim lisede iken okumak istemedi zoruna gitti babam olan şahsın neyse ona bisey demiyirum abim hep nefrwt etti ama Şu an askerde tabi daha yakin oldular ama bana gelirsek hersey farkli abim liseyden 5. sinifta falandim iste hersey yavas yavas oldu uzaklasti benden o zamanlar baya caliyodum falan bernyese iste eskisi gibi hic kinusmadi benimle misafir cocuklarini basini oksar oynardi onlarla ben cok uzuyodum gerçekten. Sonra bunlar devam etti Şu an lisedeyim ve ayni evde olmamiza ragmen tek kelime etmiyoruz zaten odamdan hic cikmam konusmamak icin elimden geleni yapıyorum bayramlar ise korkulu ruyam diyebilirim bu olaylar oldugunda ortaokulda özgüvenim yok olmustu zatrn Şu an biraz daha iyi gibi iste bayramlarda elini opmek en istemsigim sey ama annem zorluyor annem hep kızıyor senin yuzunden onunla kavga ediyorum diyor simdi bunlar pek umrhmda degil eskiden hep beklerdim beni affeder diye ama hatalı ben miyim sizce çocukluk donemimdi sonucta ve ne yaptim hâlâ bilmiyorum bu ne zamana kadar surer bilemiyorum bana biraz tavsiye verin lütfen
Babamla 5 yıldır konusmuyorum tavsiye?