Ben bu kadar yıldır öğretmenim. Hiç dikkat dağıttığını görmedim. Ama bazen oluyor. Sizce?
#perihaninkarincalari
#perihaninkarincalari
Dikkat dağıtmaz
Dikkat dağıtır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valla benim de bir dönem okulda çalıştığım oldu. Gençleri az buçuk zaten gözlemliyordum ya okulda çalışınca daha bir yakından gözlemleme şansım oldu. Buna dayanarak söylüyorum sen mini etek giyerek gidersen bunu gören erkek ögrencilerin illa ki dikkati dağılır. Özellikle sana yakın oturanların. Ayrıca tenefüslerde ''Üffff lan hocanın gtü gördün mü laaaaan. Mına koyum aklım çıktı laaaan. Var yaaaa bunu bana verecekler bir köslerim bir köslerim eze eze düdüklerim'' gibi muhabbet yapacakları da kesin. Artık kendine neyi yakıştırıyorsan onu giy. Ama merak da ettim yahu mini etek müfredata aykırı değil miydi?
Öğrenci gözüyle diker valla 🤣
Dikkat dagitmaz hocam. Biz neler giyen hocalar gorduk ve hala da gormekteyiz.
Böyle bir cavap bekliyordum sağol😃
Siz sagolun 😀
Bizim ortaokulda genç evli Türkçe öğretmenimize sınıftaki erkekler dar kumaş pantolon giydiği halde arkasından iğrençlikler yapıyordu. Dikkat hak getire. Bu dönemde ki öğrencileri ele alırsak kesinlikle dikkat dağıtır diyorum.
Bulunduğum okulun seviyesi böyle değil. O yüzden şanslıyım
Ben devlet ilkokuluna gitmiştim. Okulunuzun seviyesinin öyle olmaması güzel tabi.
İğrençlik derken ne yapiolardi merak ettim
Liseyse o ergenlerin agiz suyularini burdan gorebilirim
Yes lise
Cevap
47Cevap
Ablam mini etek liseyse giyme. Malum ergenlikte oluyorlar ve her türlü maazallah tahrik edersin falan. Yanlış anlama. Öyle olanlar oluyor. Mutlaka olur yani. Dini inancın var mı bilmiyorum ama müslümansan ve dinine bağlı yaşarsan böyle sıkıntıların olmaz hem tesettür herkese yakışır. Sanada yakışır. Yani zaten 37 yaşındasın yaşlısın biraz :D :D :D
Mini etek devrin geçmiş bence :D :D Şu 37 yaş şeyini ciddiye alma :D Ama dini inancını bilmiyorum ona göre tavsiyem budur.
Ablacım yanlış anlama benden büyüksün. özür diliyorum. fakat hiç hoş değil yaptığın. Dikkat dagıtmaz fakat emin olabilirsin nett bütün kızlarda erkeklerde arkana bakıyorlar. Orta okul ve lise öğretmeniysen de seninle ilgili hayal bile kurarak mastürbasyon yapıyorlardır bile. neden giyiyorsun? Amaç ne? Bak ne güzel okumuşsun öğretmen olmuşsun? @GizliKadınSelen
Amaç yok. Öğretmenlikle alakası yok. Herkes istediğini giymeli bence. Ama görüşünü dikkate alacağım
Hocanın güzelliğine ve seksapelliğine bağlı olarak değişir.
Olabilir
Sitedeki erkeklerin görmeden dikkatini dağıtan etek ergen öğrencileri darmadağın eder
😊😊😊
Dikkat dağıtır eğer iyi fiziğin varsa. Zaten yoksa kimse takmaz ki. Bizim lisede sağlık dersine giren bir hoca vardı. Cidden kadın çok ama çok dar giyiyordu. Millet tahtaya yazarken falan tahtaya bakamiyordu.
popon mi bakıyorlardı demek istedin :)
Bizim lisede bir hocamız vardı. Koca götlü diye alay ederlerdi arkasından.
Büyük popolu olmasında. Güzelmiş >>))
kesinlikle dağıtır normalde kapalı giyince bile ilgi dağıtırken mini eteği düşünemiyorum artık
Pantolon giyen öğretmenlere bile gözü kayan değişik tiplerden bahsediyoruz..
Buradaki abazanlara sorarsan dağıtır der. Okulda dağıtmıyordu dikkatimi.
derse olan ilgileri değilde size olan ilgileri artabilir
Dikkat dağıtmakla kalmaz, akılda çeşitli fantaziler türeyebilir.
Mininin boyuna dikkat ettiğiniz surece dağitmaz hocam.
Canım yaş grubuna göre değişir Lise öğrencilerinin dikkatini dağıtabilir...
Öğrencilerin Lise Çağındaysa İllaki Dikkatlerini Üstüne Çekersin
Dağıtır hocam en basiti erkek öğrenciler siz arkanıza dönük ders anlatırken onlar malum yerlerini sıvazlar hayalden hayale dalarlar sonuç olarak ders dikkat filan kalmaz;)
biz zamanında sizin gibi öğretmenlerimizin arkanızdan çok konuştuk hocam, hakkınızı helal edin..
ergenlik :))
Bu ihtimal bile öğrencilerin iyiliğini düşünen öğretmen için giyilmemesi gereken bir kıyafet olmalı.
ben ergenlik dönemindeyken bakardım. İllaki göz kayıyıo ama dikkatim dağılmıyodu
O yaşlarda gormezlerse ilerde dağıtır.. yani dagıtmaz..
Bütün gözler üzerinde olacağı için Dağıtacağı kesin...
Hergun giyiyorum. Ben sınıfta bir dikkat dağınıklığı görmedim
Lise son
orta okul lisede öğretmenlik yapıyorsan bir de güzelsen dikkat dağıtır abaza olanlar seninle ilgili hayal kural ama çirkinsen veya ilk okul da çalışıyorsan sorun olmaz ama meslektaşlarının sana aşık olma ihtimali var bekar falan varsa
Öğretmenim ben orta okul 6 7 8 deyken kısa etek gıyen öğretmenlerim beni tahrık edıyodu sonrası wc😊
Normaldir ama hiç bir öğretmenime öyle tahrik olucak bir gözle bakmamıştım. Tabii bakanlarıda normal buluyorum ergenlik hali ama öyle bir şey yaşamadım o zamanlar.
hmm orasını bilemeyeceğim :D @Boyka5269
Bence dağıtmaz ama otururken bilemem... Birde mini etek ne kadar mini görmek lazım...
Dikkat dagıtma kısmı ögrencilerin aldıgı notlara bakarak anlayabilirsiniz.
notlar düşükse dikkat dagılmıstır
Sen göremezsiniz tabiki çünkü dikkatleri dağılırken senin arkan dönük oluyor,
Dikkat dağıtır. Yolda biri mini etek giyince bakıyorum ki öğrencilerde bakar.
Görmek lazım etekli halini alışmış olabilirler sana 😉
bizim lisedeki hocalarda mini giyerdi dagılmazdı ama kocaman bir popo ve carpık bacak varsa veya bir karıstan daha kısa ise dagıtabilir yaz dönemi hocamız şortla gelmişti ama tarz bir kıyafetti üstüne ince bi gömlek sdece o dıkkatımızı cekmıstı
Öğrenci yaş aralığı ne?
20 yaş
Sen hatta o mini eteğin altına kilot da giyme hiiiiç dikkat çekmez arkandaki öğrenciler 31 çeker :):)
Kaç tane başarısız öğrencin var?
Böyle insanlar olduğu için kizlarsoruyor sitesine girmek istemiyorum bazen. Kendini gizliye alarak neyi kanıtlamaya çalışıyorlar acaba. Doğrusu böyle insan türlerini yabancı ülkelerde görmek nadirken bu ülkede her gün fazlasıyla görüyoruz. Terbiyeden yoksun bir "insanın" daha yorumuyla karşı karşıyayız ve üstelik Gizli Üye. Şaşırdık mı? Tabiiki de hayır! ALLAH senin gibi insanların belasını versin beyni penisle yer değiştirmiş insanlar. Bunlara adam demeye 1000 şahit ister.
@FırındaÇekirge lan a*k mun fırıldağı sana ne girdi çıktıda gelip yorumuma karışıyosun? git yabancı ülkeye ozaman orda seni s****ler, yalama sana gel yorum yap diyenmi var
Bak bak konuşmalara bak tam senin olmayan terbiyene yakışacak tarzda. Başka bir yorum beklemiyordum zaten yorumdan kendini belli ettin. Muhatap bile olmam senin gibi cinsel atıklarla.
@FırındaÇekirge madem böyle bir tepki bekliyorsun bir başkası ne yorum yapmış karışmıyacaksın gelmiş birde bela okuyor s****min yalaması
Sanane? Böyle bir tepki olacağını biliyor ve her zaman karşılaştığımda sizin gibi insanlarla eğleniyorum ne bekliyordun? Zaten eminim dışarıda senin gibilerden bir sürü vardır.
"gelmiş birde bela okuyor" dan sonrasını okumadım.
@FırındaÇekirge olum s** git başımdan akşam akşam benim küfür ambarımı boşalttırma benim yorumuma asıl muhatap ses etmiyorsa sana ne düşer biliyosun
Konuşma tarzına o kadar gülüyorum ki kendini düşürdüğün seviyeye bitiyorum. Senin gibi insanlardan bu sitede maalesef çok var. Dediğim gibi hala eğleniyorum şuanda. Ama işin en üzüldüğüm kısmı sadece bu sitede değil Türkiye'de çok var. ALLAH'ım sen bizim sonumuzu hayır et bizi böyle insan şeytanlarının şerrinden koru!
Hangi okuldasin 😂😂😂
Sapıklar lisesi 😂😂😂😂😂😂😂 şaka şaka
mini giyersen derse odaklanmazlar ki:D senin totoya odaklanırlar bacaklara odaklanır ögrenciler :ads
Lise öğretmeniysen fena.
Evet ama yok birşey
Mutluysan devam et.
Hangi sınıfa öğretmensin o önemli :D
Ben lisedeyken bizim liseye gelseydin görürdün.
soruyor musun birde.
Çoğu öğretmen giyiyor
yaş 37. yani yinede sen bilirsin
Temel içgüdü filmini tekrar yaşatıyorsun çocuklara
bizim okulda da siyah mini etek
Bacaklatın güzelse dağıtır
dağıtır ergendir ne olacak
Branşınız nedir, ilkokulda mı görevlisiniz
ogrenci yasina bagli.
Dağıtmazmı hocam ya birde inçe çorap varsa
Offf o çorap ayrıca cildirtio insanı
Șöyle ögretmenlerimiz olmadi ki.