Cocugunuza nasil cirkin soyle boyle dersinizki cirkinde olsa dunyanin en guzeli olur ki gozunuzde ben mi yanlis biliyorum tamamcirkinimde bunu nasil anne baba der ki?
Cevabın nedir?
Seninkiler en azından sadece çirkin diyor. Benim annem yüzüme bakıp canavara benziyorsun diyor. Ayni zamanda 18 yaşında benden küçük erkek kardeşim yüzüme bakıp sen benim kardeşim olamazsın yüzün boka benziyorsun diyor. Ve bunu duyan öz annem her seferinde kahkahalarla gülüyor. Ne zaman bana sinirlenme sus kara çingene diyor. Abim, erkek kardeşim her aynaya bakacaklari zaman ilk benim yüzüme bakıp çirkinliğime gülüyor. Sonrasinda kendilerine aynadan bakıyorlar. Ne zaman televizyonda şişman ya da çirkin rolünde olan bir karakter gorselr aynı sen diyip guluyorlar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Banada diyor annem 😒 Bende senin dediğini diyorum insana çocuğu çirkinde olsa güzel görünür, millet övüyor sen gömüyorsun diyorum 😒
13 Yorumla- +1 yıl
Neden oyle oluyoki cirkinim beceriksizim benden kiz olmaz vs vs
- +1 yıl
Takmadan yapamamki ben aile konusunda cidden hassasim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnne baba cirkin dese ne demese ne.
Sonucta yine onlarin cocuklarisin..
Ayrica guzellik goreceli degilmidir, onlar icin oyle olabilirsin bir baskasi icin de guzel olabilirsin.
Bunlar basit seyler. Takmaya gerek yok.
Sonucta ailenle evlenmiyeceksin. :)41 Yorumla- +1 yıl
Hic evlenmicemde anne baba aile ya aile kiriyosa incitiyosa oldugunu begenmiyosa degismeni istiyosa otesi yokki
- Diğer konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılsen çirkin degilsinki bence takiliyolar sana
16 Yorumla- +1 yıl
Takilma degildi gercekti agzindan kacti
- +1 yıl
sacmalama ya evladisin kizim babamda hergun bana hayirsiz ipsiz sapsiz diyo ama parmagim kanasa hemen yanima kosuyo
- +1 yıl
Bilmemkirildim ama
- +1 yıl
kirilma takiliyodur bence cirkin olsan ben sana cirkinsin k. bakma derim
- +1 yıl
Profilde resmim yokki
- +1 yıl
atmistinya
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
9Cevap
banada küçüklükten beri netçesiz diyorlar :D (suratsız demek ) boşver takma
11 Yorumla- +1 yıl
Onu desin soguksun desin ben kendim diyorum ya insanlari sevmiyorum diye koymazda bu koyar ya
Diğer konusunda 650 cevap paylaştı. soyle dusun guzel diye kandirsa disarda gercegi yuzune vursalar daha cok acitir
116 Yorumla- +1 yıl
Disarda guzel denilip icerdekiler cirkin diyince yaraliyo ama disarda deniken hicbiseyi takmayan bir tipim yani baskasi dese guler gecerim
- +1 yıl
Ben hep zit dusuyorumda alttam aliyodum onlara uyduruyodum ama biktim hayatima ben karar vermek osterim o yuzden kavgalarda artti ondan koydu belkide bu kdar cok sey istiyolaar
- +1 yıl
Yok ya cevremde benim kadar yok bizimki asiri bir catisma cunku sadece kendi dogrulari var bir benle degil abimlerlede aynilar
- +1 yıl
Tip okuyan ev islerinin hepsini yapan her dakika gulen onlari surekli onaylayan her dediklerini yapan gelecegime hayallerime karismalarina izin veren biri olmadigim icin birileri vayyy ne kadar guzel kizi var demedigi icin vayy nerde ne okuyo demedigi icin veya ooo ne hamarat denmedigi icin soguk bir insan oldugum icin
- +1 yıl
baya dolmussun sen ya gecmis olsun
ailemizi biz secemeyiz onlarla yasayacagimiz iliskinin nasil bir hal alacagida cogu zaman bizim tercihimiz degildir ama yinede her nekadar bazen fazla da mudahaleci davransalar bizi cildirsalarda bir noktada biz buyurken yanimizda olan insanlar ve hic bir sey vaad etmememize ragmen surekli bir beklenti icinde olmalari aslinda yine bizi dusundugu ve bizlere zamaninda emek harcamis olmalarindan kaynaklaniyor
emin ol catisma hicbir fayda getirmiyo ben cok surtustum zamaninda
simdi ise olabildigince alttan almaya calisiyorum ve onlardan olan beklentimi minimuma indirmeye calisiyorum - +1 yıl
Bende aynisini yapiyorim amabu aralar kaldiramiyorum zaten karmakarisik bir hal aldim guzel bir liseyi kazandim ama sehir degistirdiler ikinci sinifta berbat otesi bir okulda kontenjan buldum okuldan acayip sogudum sonra benim istedigim meslege izin vwrmediler ben duygusalik ufak seyde bile cok uzulurum gormezden geldiler uni tercihi yaptilar gitmedim puanim dustu kpss ye gir dediler girdim ygs calisamadim simdi ygs var ama hazir degilim isbulmami istiyolar kpss ile onun baskisi var kpss icin bilgisayar vs kurslarina gitcem acilmasini bekliyorum onun baskisini yapiyolar unide baski yapiyolar ama calisamiyorum dersin basindan on kere kalkiyorum ev islerinde bianda mukemmel bir ev kadini olmami istiyolar suana kadar ev isini az az yapan biriyim araba surmeyi zorla ogretiyolar ayni anda bir cok sey ogretiyolar ve gelecegim konusunda iyice kaygiya dusuruyolar kafam allak bullak mutsuzum falan iyice icime cekiliyorum bu yuzden alttan alamiyorum artik sira onlarda cunku anlamiyolar
- +1 yıl
Daha 18 yasinsayim okul yeni bitmis lise sonda bile ergeniz cocuguz ben hala istedikelri olgunlukta degilim malesef
- +1 yıl
24 yasina kadar hepimiz ergeniz bence bos bir odaya gir hic bir sey yapma kim oldugun ne yapmak istedigin uzerine bol bol dusun belli bir karara var mesela ben psikolog olmak istiyorum ya da calismak istemiyorum v. s bu karara vardiktan sonra aileni karsina al konus tane tane once annen ya da babam artik hangisi daha anlayisli geliyorsa onunla konus de boyle boyle benim bundansonraki hayatimda hayatimi su sekilde sekillendirmek istiyorum bu konuda ailem olarak bana yardimci olucaginiza inaniyorum filan birazda duygu somurusuneoyna
benim anladigim sen kendini cok boluyorsun yani yok calisicam yok okuyacam yok eve yetisicem derken butun bu karmasanin icinde boguluyorsun kendini dinle yolunu ciz ona uy bence - +1 yıl
Benim yolum belli o yola tas koyan o yolda yeni yol acanlar onlar denedim konusmayi degismedi bisey
- +1 yıl
İns kazanirim bu senede giderim belki uzak kalmak iyi gelir sorunlari cozmeue
- +1 yıl
İkinci ogretim okucamsartlari o memurkuk yapcam ayni zamanda neyse psikoloji istiyorum yalnizca yildirim beyazitta var o olmazsa ikinci ogretim sosyal hizmetler veya sosyoloji veya pdr onlarda olmadi aciktan sosyalhizmett veya sosyoloji
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçık sözlü insan, en sevdiğim.
Kızım ben hala evrilmeyi bekleyen bir maymun olmama rağmen annem prensesim falan diye sever.
Yalanın daniskası.11 Yorumla- +1 yıl
Cunku annen icin guzelliginin kaynagi sana olan sevgisi
+1 yılYaaa olmaz öyle sey annen baban büyük haksizlik yapmis eger gercekten öyle demisse eğer
Belkide seninle oynamak eglenmek kızdırmak icin demislerdin alinma ya hem allahin yarattığı hangi imsan cirkindir ki10 YorumlaSana çirkin diyen kör olsa gerek
Yahut da demiştir hiç bilmeyerek
Kabul edemez ki bunu bir yürek
Mümkün mü annenle baban söylesin10 YorumlaEvlatlık olmayasın sakın bir araştır derim...
116 Yorumla- +1 yıl
Yok maesef
- +1 yıl
Bu yastan sonra almazlar :)
- +1 yıl
Olarrrrr nasil ukasirim :) gerci ayrilmadimi onkar almazki simdi
- +1 yıl
Verrrrrrrr :)
- +1 yıl
Mesgulllllll :(
- +1 yıl
Bakalim
- +1 yıl
Kabul rdermi o zmn :)
- +1 yıl
Anlastik :)
+1 yılDemek ki onların istediklerini yapmıyosun hiç
16 Yorumla- +1 yıl
Hayatimin icine ettiler hayallerimin icine istedikleri oldu her cocuklarinda
- +1 yıl
Bazı anne babayı anlayamıyorum bilemicem ama genelde zıtlarına gidince en acı yerden vuruyolar. Anne olunca anlıcakmışız hadi bakalım
- +1 yıl
Anne olunca kiyaslarim bende :)
- +1 yıl
Sen aynısını yapmazsın. İnsan yara aldıkça empatisi güçlenirmiş :)
- +1 yıl
Ondan guclu demekki o anlamda demedim o zaman bende anneyim kizinca bisi diyemicek
- +1 yıl
He "aynısını yapıcam" mı demek oluyo bu şimdi
+1 yılanneden babaya evlattan evlada değişir
16 Yorumla- +1 yıl
Sevgi degismez demekki aradaki sevgi sahte
- +1 yıl
sevgi neden sahte olsun bir çirkin demekle sahte mi oluyor ya sen onlara ne yaptın
- +1 yıl
İstedikleri kiz degilim sarisin degilim mavi gozlu degilim uzun boylu degilim tip kazanmadim ev islerinde super degilim 30 yasindaki bir kadin gibi evi cekip ceviremiyorum cok sey yaptim onlara
- +1 yıl
hmm anlıyorum onların sorunu dogurmasalarmis madem bu kadar beklentileri var yarış ati evlat edinselermis
- +1 yıl
Keske dogurmasalardi berbat haldeyim geceb kavga ettik zaten aile kavrami tamamen tukendi ilerdede evlenmicem aile kurmicam o derece
- +1 yıl
öyle düşünmeyin
çocuğun gururu kırılır yazık günah daa :(
12 Yorumla- +1 yıl
Demi
Link atıyım oku moralin yerine gelsin
120 Yorumla- +1 yıl
At da neyin
- +1 yıl
Getirmedi
- +1 yıl
Gercek
- +1 yıl
Takilma yok ortada yanlarinda hic cirkinim triplerine girmedim soz konusi ailemsede alinganlasirim
- +1 yıl
Offff
- +1 yıl
Bakimli olmaktan kastiniz ne su son bir ay haric iyiydim su aralar saldim oda evdeyim ders ders vs yoruldum
- +1 yıl
Ailem konusunda yapamiyorum
- +1 yıl
Ben kendime derim ama onlar ciddi ciddi diyemez abime kiz bakiyolar annem diyoki renkli gozlu birine bakiyodu kiskancak gurbet nasil bir zihniyettir ben ne diye kizkaniyim yesil gozu seviyorum ama vermemis allah ama kendi gozumu ssviyoeum hem bir lense bakiyo neyse oste beyaz olsun renkli gozlu olsunvs diyolar benim gibi olsa almazlarmisbu nedemek ya
- +1 yıl
Yeterince begeniliyorum zaten ama koydu annemlerinki
- +1 yıl
Denicem saol :)
+1 yılanneyle baba ne diyosa doğrudur
15 Yorumla- +1 yıl
Cocugunun yuzune bunu diyen gercek anne babaligi anlayamamistir benec
- +1 yıl
şaka yapıyorum tabiki.. dünyanın en çirkin çocuğuda olsa benim en güzel varlığımdır..
- +1 yıl
Bunlar niye boyleki
- +1 yıl
belki üveysindir
- +1 yıl
Yok degilsin diyolar akrabalarada benziyom
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. oyle soyleyen varmiydi
11 Yorumla- +1 yıl
Evet
yalana gerek yok çirkindir
21 Yorumla- +1 yıl
Ben cirkin degilim demiyorum anne baba oyle goremez cocuklarini diyorum
Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. Şaka yapıyor olabilirler
11 Yorumla- +1 yıl
Saka degildir
Durup dururken mi diyolar?
23 Yorumla- +1 yıl
Abime kiz bakiyolar o ara dondu muhabbet esmerim ya hep sarisin mavi gozlu kiz istedikleri icin
- +1 yıl
Sabahtan beri suratim asikzaten depresif kisiligim var iyice delirmek uzereyim evde kaldikca
Ne de sizin kızınız demek gerek o zaman susar
118 Yorumla- +1 yıl
Annem beyaz tenli ya guzel harbidende guzel tamamda
- +1 yıl
Esmerim ve bence cirkinim
- +1 yıl
Aileme gorede cirkinim
- +1 yıl
Beyaz tenli degilim ondandir
- +1 yıl
Yok degil
- +1 yıl
Bilmem cirkinim tamamda boyle demeleri koydu iste niye koyuyosa
- +1 yıl
Bakimlisizim ama depresyondayim ne yapim oncesinde susluydum
- +1 yıl
Nedenmis
- +1 yıl
Neyse bosverin
- Diğer konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenimkiler övüyor.
19 Yorumla- +1 yıl
Benimki anca gomer millet ovuncede gomer neymis millet nazar degdirirmis
- +1 yıl
Benimkinin gömdüğü sıra başaramadıklarım oluyor, çok ağır oluyor sonra tartışıyoruz.
- +1 yıl
Yok benimki kotude iyide plsa gomer sinacvdan iyimi aldim kotu geldi diyo hep vrya baska biseydede oyle
- +1 yıl
Rahatsız olduğunu belirt.
- +1 yıl
Diyorum sen karidma nazar degmesin diye diyorum diyo
- +1 yıl
İyi niyetle yapıyor aslında demek ki:ddd
- +1 yıl
Olsun bari tekken gommesin yahuuu :)
- +1 yıl
Huyları öyle demek ki😹😹
- +1 yıl
Malesef :)
+1 yılçirkinmisin peki?
25 Yorumla- +1 yıl
Guzellik gorecelidir bence cirkinim ama yinede anne baba bunu diyemez cocuguna
- +1 yıl
hastanede karışmış olma ihtimalin varmı?
- +1 yıl
bunu sana dediklerinde anam babam ne ki ben ne olayım de. bir daha derler ise beni öpsünler :)
- +1 yıl
Demem ben onlar degilim cunku bende uvey diyorum ama yok diyolar
- +1 yıl
süpersin :)
+1 yılDoğru haklısıın 😊
20 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi