Arkadaşlar lütfeennn bilgisi olan söyler mi, yoksa kavga edebiliriz yoktan yere?

Erkek arkadaşımda swarmında 20 arkadaş görünüyordu. Ama tesadüf bazen böyle baktım googledan foursquar gördüm orda bir sürü kişiyi takip ediyor yazıyor. Ben hiç biliyorum onu, swarmıda aktif kullanmadım zaten sildim. Ama onla swarm ilintilimi yani o kadar insanı takip ediyor ve aktif kullanıyormu göremiyorum teline bakmam normalde huyum değil ama bunu görünce acayip delirme geldi yemin ederim gece gece. Sorsam açık açık kavga edebiliriz beni neyle suçluyosun vs.1 seneyi gecti ilişkimiz dedim teline bakarım yanyana sorarım ya da. Napayım sizce ya sormamak için zor duruyorum. Orda bir sürü kişi var kız. Haliyle gerildim çok. Mesela fcede yapıyor yer bilidirimi ama orda sadece. Ya belki kullanmıyor unutmuştur vs ama nasıl anlıcam. Swarmı ben sildim arkadaşımdan bak dedim çıkmıyor diyor adı. Yoktan yere benden öncesi için huzursuz olsun istemiyorum ama kıskandım bian nedense. Nasıl anlarım bunu? Nasıl anlıcam ya hiç kullanmadım öyle çünkü bilgim yok bana yardım edin lütfen..
Arkadaşlar lütfeennn bilgisi olan söyler mi, yoksa kavga edebiliriz yoktan yere?