Cunku zayifliktan utaniyorum
Ozguvenim yerle bir
Boyum da uzun
Ben ne zaman normal bir insan olcam
Ozguvenim yerle bir
Boyum da uzun
Ben ne zaman normal bir insan olcam
Kilo almak istiyorsun umarım doğru algıladım. Yapman gereken şey öncelikli olarak haftalık kendine spor programı uygulaman. Mesala haftanın 2 veya 3 günü koşu ve egzersiz hareketleri. yemek öğünlerini arttırmalısın. Bol bol lifli ürünleri tüketmeli ve de su içmelisin. Abur cuburdan uzak dur. Birde bağırsaklarında kurt var mı yok mu diye bir küçük tahlil yaptırmalısın.
Vallahi çok basit geliyor bana bu tür şeyler, çözülebilir yani. Kendinize sanki imkânsızmış gibi empoze ediyorsunuz bu durumu. Kilo alamayanlar da diyetisyene gidecek, vermek isteyenler de...
O'nlar size uygun şeyler yapacak, o dediklerini uygulayacaksınız. İstediğiniz bedene kavuşacaksınız, bu kadar.
Bisey soyliym mi. Ortaokuldan beri kilo aldigimin hayalini kurarim. Yaz tatili gelmeden plan yapardim kilo alcam diye. Okullar bitti is hayatina atildim ben yine cocuk kilosundayim
Ama işte gitmiyorsun ki, yardım alıp ulaşamasan sonuca tamam diyeceğim. Sen bir dene.
Bende kilo almaya çalışıyorum çok zor oluyor ama çok çabuk veriyorum. İki gün önce başladım düzenli yiyorum 3 saatte bir ekmekle birlikte. Onun dışında kilo aldıracak şeyler lokum muz falan ve hergun pekmez ye kilo aldırıyor kalorisi yuksek
Sen kac kilosun
bende kilo alamiyodum ama et yemeye basladim pizza doner felan onlar fazla kilo aldırıyor bide yemek yerken cok cigneme hizli hizli ye ben bir senede 14 kilo aldim. bide hormonlarin hızlı calisiyor olabilir bir doktora git test yaptir
14 muuu. Ne guzel. Ben 50 olsam raziyim ya. 43 nedirr. Et yerim aslinda hatta cok. Ama pek bise olmuo
Cevap
17Cevap
bende kat kat kıyafet giyemiyorum. bu da kötü bisey
kızlar zayıf olmak ister ama sende çok zayıfsın bir 50 kilo olsan tmmdır
Keskee
utanmani gerektirecek bir durum yok ama kilo için bir diyetisyene git
Doktora git kardeş. Tedavi ol. Tayt gitmek çözüm değil. Vakit kaybetmeden hekime görün
Duzenli ve saglikli kilo almalisn aksam yemek yiyomusn 9 dan sonra abur cubur dene makarna hamur isi ye aksam ustu gece biseyler ye ok
Minyon candir zayif olmakta sagliktir az bisi alsan yeter onuda et hamur isi vs yiyerek alirsn ama takinti yapma stres yapma bnlar sana zarar
kilo alamıyorsan kaslarını bırazda olsa olusturup genısleterek size ını arttırabilirsin. spora başla yararını goreceksın
Tam begendigim ki tipi. Uzun boy ve zayif 😍 bacak boyun uzun ise ve birde bel hattin kivrimli ise asik olunacak kadinsin.
valla bende 88 kiloyum keske biraz zayif olsam diyorum :(
biraz spora yap bence spor yapınca iştahınd artıyo kilo alıyosun illa ki
Kilo almanın yollarına bak. Öyle veya böyle kendinle barışık ol.
en iyisini yapıyorsun kat kat giy üşümesin biyerlerin :)
spor yap kaslarını kuvvetlendir
ahahahah koptum ya kat kat
Sutyene pecete de doldur
Bende zayıfım 😁😁
Zayıfla
boy kac
167
boyda iyide cok mu zayif gorunuyosun oyle
yasin dogrumu burdaki
26 o da. Evet zayif gorunuyorum
dar mi giyiniyosun
Hayir