arkadaşlar samsunlu insanlar nasıl olur?bilhassa samsunun erkekleri
Cevabın nedir?
+1 yılBen karadeniz erkeği olarak yanıt vereyim (Trabzon) çok da farklı olacağını zannetmiyorum.
Kıskanırım , Çok anlayışlıyımdır ve onu seviyorsam gerçekten mutlu etmek için imkanlar çerçevesinde her şeyi yaparım..
Zannediyorum samsunluların da pek farkı yoktur ama karanizli diye böyle olacak diye bir şey yok sonuçta her insan farklı farklı..
Dip Not : Benim bir arkadaş samsunlulardan nefret ediyor nedenini bilmiyorum ^^25 Yorumla
Soran+1 yılnedenini sormadın mı hiç
- +1 yıl
hyr
- +1 yıl
@kübra1993 uyyyy ne deyisun kiz sen biz sevduk mi adam akillu severuz beynumuzlen severuz uçkurumizlan değul lafinu bil da konuş
- +1 yıl
Samsunlu olarak şunu söyleyin aşırı kışkanıç ve aşırı inatçıyızdır
En İyi Cevaplar
+1 yılBen bir samsunlu olarak yazıyorum ilk önce vatanımı çok severim ve vatınım için gerekse canımı gerekse tüm ailemi hatta herşeyimi feda etmeye hazırım ikincisi bir kızı sevdimi candan severim onun mutlu olması için gerekirse kendim acı çekerim ama canımdan çok sevdiğim vatanım ve canımdan çok sevdiğim aşkım arasında kalırsam hiç tereddüt etmem vatanımı seçerim ve asla pişmanda olmam
58 Yorumla- +1 yıl
samsunlulara güven olmaz samsunlular yalancıdır bir keresinde samsunlu arkadaşım oldu evime aldım bütün paramı çalıp kaçmıştı samsunlular ihanetçidir...
- +1 yıl
@Aydan12332 bende samsunluyum ve ben hic hırsızlık yapmadım lafını bilde konuş gennelleme yapma
- +1 yıl
- +1 yıl
@Aydan12332 hepsi aynı değilll
- +1 yıl
@Aydan12332 iyi yapmış aslanım benim
- +1 yıl
@Aydan12332 her samsunlu birmi?
- +1 yıl
@Aydan12332 bazı insanları öyledir herkes değildir
- +1 yıl
@Aydan12332 Sus la ne ihaneti
Laf eden bazı kişilere bakıyorum da şu sadece adam çıkmaz diyenler sizin şehrinizde hiç adam yok kıskanç fesat böyleleri kendi şehrinin insanını başkaları kendi şehrinden kovuyor istemiyor kim kötü burdan da anlaşılıyor kimlerin ne olduğu tecavüzmüş kendi şehirleri ön sırada o konuda.
44 Yorumla
+1 yılorduluyum ben :) . samsun şehir olarak çok güzel.kişiliklerini soruyosan bi kere her insan bi dünyadır bunu unutma genelleme yapmak doğru değil.
çarşambalılar için pek iyi şeyler söylenmez yok krosu varmış,çok kavgacılarmış diye söylentiler duydum ama bilemiyorum.24 Yorumla- +1 yıl
hey hey hey bakın yeter ama çarşambalıya demediğiniz kalmadı tamam biraz kabadayılık var ama adamına göre sadece kıskanma işi biraz abartılabiliyor o kadar
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
13Cevap
Benim eşim Samsun Bafralı, birincisi bafrada olduğu zaman akrabalar kendi arası çok çabuk ve sesli konuşuyorlar, hiç bir şey anlamıyorum, ikincisi çok dik kafalı,(artık burçtan mi Koç, yoksa genelde bilemem) her zaman o haklı, kadınları çalıştırmak seviyorlar, çok düzgün, kimsenin bir kuruş almaz, çok alıngan, çok yakışıklı, kadınları bilmem kaynanam çok güzeldi sarışın, mavi gözlü. aşırı titiz, lahana yerine -kelem diyor, banyo yapmak-çımdı mi😂. kadınlar parayı çok seviyorlar,. köylüleri gidek, gelek, diyorlar, köydeki insanlar çok çalışkan ama kadınlar hem tarla hem eve bakıyorlar. bu kadar galiba.
81 YorumlaBenim eşim Samsun lu 11 yıllık evliyim çok zor aşırı kıskanç maço hep kendi kuralları var dayakta var. Pek ilgi yok aşk lazım değil ev olsun olabildiğince çocuk olsun ve kadına hizmetçi gözüyle bakıyorlar en yak bir fikrini söylesem sen beni mi yönetimin aşırı hassas ve slinganlar bu yüzden kötü niyetli birşey söylemem o kötü niyet atar ve ısrar eder bu niyetle dedin acayip baskıcı kaç kaç kaç hayatını mahvetme
114 Yorumla- +1 yıl
ablam odun her yerde var sen gidip odunu seçersen kendi hayatını kendin mahvedersin ya marangoz olmayı bileceksin ya da odun seçmeyeceksin daa
- +1 yıl
Bunu yapan yozgatlilar olsaydı her lafı sokarlardi. Bunlar insan değil filan. Soranda cevaplayan da onaylardi. Samsunlu yapinca ses yok. Adma çıkmaz Samsun'dan
- +1 yıl
Adam çıkmaz Samsun'dan
- +1 yıl
Aynen öyle. Özellikle Havzalının okumuşu bile köylülüğü atamaz üzerinden. Kadın dövmeleri çok yaygındır ve cimri oluyorlar. Havzalı biriyle evlenip mutlu olan arkadaşım olmadı ben mecburiyetten 5 sene öğretmenlik yaptım orada. İnsanı illallah ettirdi şimdi memleketimdeyim şükür. Doğunun insanının adı çıkmış ama doğulu erkekler karısına böyle davranmaz havzalılar maço geçinir ama kadının parasını da alıp kendi parası gibi kullanır. Neymiş daha çok mal alacaklarmış. Mal canlısı insanlar allah beni o ilçeden kurtardı ya bi daha yolum düşmesin inşallah
+1 yılKızları güzel ama alayı sahtekar olur. Dhkpc'li solcu dinsiz cok çıkar. Tecavüz vakalarinda ilk siradaymis diye duydum Samsun'u. İnsanı beş para etmez. Bizi. Arkadaşın ve ailesi vardı. İşyerinden arkadsstik. Çok kanı 5 para etmez insanlardi. Erzurumlulari tek gecerim yalnız. Milliyetcilermiş erzurumlular. Onların milliyetcilikleri parayı görene kadar. Çıkar elde etmek için garip işlere imza atıyorlar. Erzurum ve samsundan adam cikmaz. Adam gibi adam görünümlü kolpalar cikar ancak
149 Yorumla- +1 yıl
Sizden çok mu adam çıkıyor Yozgat ya da her nereliysen sizden hiç adam çıkmıyor ne kıskanç fesat insanlarsınız senin şehrin böyle demek ki sevmedim Erzurum kadar milliyetçi değilsiniz sizler kadar para göz para delisi insan yok çok kıskanç fesat insarlarsınız Samsun'u Erzurum'u kıskananlar iyice çatlayın kolpa siz gizli sinsiler kimbilir sizin ne çıkarlarınız vardır.
- +1 yıl
Dadaşları ve lazları germeyin sizi iyi gererler adamı pişman ederler akıllı olun bulaşmayın sakın bu şehirlere de adım atmayın fitneciler sizin gibiler Yozgat ya da nereliyseniz o pisliğinizi bulaştırmayın Ankara bile sizin milleti istemiyor kovuyorlar bu size yeter ama sizler laf edersiniz oralara gidersiniz sizin gibilere iki yüzlü insanlar diyoruz laf ettiğiniz yerlere muhtaç oluyorsunuz nedense eee büyük konuşmamak lazım.
- +1 yıl
@Gülüm20 Samsunda 15 yıl kaldım çoğu adam değil ayrıca çok Yalan söylerler yok şöyle yok böyle. Yozgatlı değilim ama biryerinde atıp tutma Anadoku insanın eli öpülür. Atatürkün söylediği bozok yaylasının yiğit evlatları sözünü hatırlatırım saygılarımla. Yiğidin harman olduğu yer diye geçer. Samsun gerçekten hatta karadenizin çoğu öyle heleki ordu.
- +1 yıl
Yozgat mı yok ya sapığını da gördük hepsi çok mu iyi kardeş hayır hiçbir ilde kimse dört dörtlük değil ayrıca biryerinden atıp tutanlar belli adam Ankara'lı bura Yozgatl'ı dolu defolup gitsinler kimse onları istemiyor diyor niye çünkü demek birşeylerini biliyor öyle yiğidin harman olduğu yer demeyeceksin saygılar ha Anadolu diyorsun da Anadolu da tüm Türkiye'dir zaten.
karadenizli olarak cevap vereyim erkekleri ya da kadınları diye ayrım yapmıyorum ama benim karşılaştığım samsunlular çok kabaydılar,istisnaları vardır elbette..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsamsundan değil de trabzondan tecavüzcü çok çıkar, samsunun yerlileri iyidir, samsundaki tecavüzcülerin kökeni hep dışarıdan göçenlerdendir, mesela trabzon ve gümüşhaneden göçenlerden tecavüzcüler çok çıkar. SAMSUNUN YERLİLERİ İYİDİR, SEVDİ Mİ CANDAN SEVERLER. KISKANÇLARDIR, VE YÜREKLİ YİĞİT İNSANLARDIR, BİLDİĞİN ANADOLU İNSANIDIRLAR.
91 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. samsun'un neresinden olduğuna göre değişir.
hoş, samsun'da samsunlu da kalmadı ya...
ben samsunluyum bu arada, hiç fena değiliz kanımca:)71 Yorumlagazate ve tv leri takip et...
en fazla 1.sayfa olayları samsun ve adanadan çıkar...
ayrıca çokda incelik bekleme...25 Yorumla
Soran+1 yılhangi konuda incelik beklemeym
- +1 yıl
bilader ben samsunluyum karadeniz erkeği candan sever kafadan sallayarak konuşma her şehirde iyide kötüde insanlar vardır nerelisin bilmem fakat önyargın ile mersinlimisin
- +1 yıl
canım kardeşim ne tecavüzünden bahsediyorsun sen samsunda bir kızı sözlü beya başka türlü taciz bile etmeye kalksan burada meydan dayağı yer linç edilirsin tecavüzmüş bu kadar aptal olma önyargılı davranma sinirlendim şimdi sövmemek için kendimi zor tutuyorum kalın kafalı herif
- +1 yıl
Alayı kabadayı geçinen kolpalar. Cakal takımı hepsi. Tecavüz vakalarinda ilk siradalar. Adam cikmaz
+1 yılne zaman int den haberlere baksam te..olaylarının bir çoğu orada olmakta.şşehir güzeldir doğası harikadır.ama karşı cinsinize dikkat etmeniz gerek.
39 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani biraz daha açık konşrmusunuz
- +1 yıl
int haberlerin de ne zaman te olaylarını okusam tecavüz olayların da (illa yazdırcan şu kelimeyi) ::((
hep samsun denk geliyor.şehir ve doğası olarak yaşılanacak memleket ama siz bir bayan olarak cok ama cok dikkatli olmanız gerekli derim.
Soran+1 yılordn biriyle beraber olmasanız daha ii olur diosunuz
- +1 yıl
mutlak iyi birileri vardır.genelleme yapmak istemem ama her açıdan dikkat etmenizi öneririm.
Soran+1 yıldoğru diosunuz her yern iisi olduğu gibi kötüsüde olur..anladığım kadarıyla oranın geneli bozuk doğrumudur
- +1 yıl
artık ne diyeyim.ALLAH iyilerle karşılaştırsın.kendinizden taviz vermezseniz inş.birşey olmaz.yeter ki bayanlar yeşil ışık yakmasın
- +1 yıl
canım kardeşim ne tecavüzünden bahsediyorsun sen samsunda bir kızı sözlü beya başka türlü taciz bile etmeye kalksan burada meydan dayağı yer linç edilirsin tecavüzmüş bu kadar aptal olma önyargılı davranma sinirlendim şimdi sövmemek için kendimi zor tutuyorum kalın kafalı herif
- +1 yıl
senin o dar görüşlü aklını ben... beyinsiz
- +1 yıl
@emirhanke55 tecavuzcülerin arkası coksa napacaksin. Evet ondan tecavüz vakalarinda birinci samsun
yorum yok tanımıyorum ama kızlarına pek ısınmadım insan canlısı değiller
50 Yorumlasamsun insanı samimidir ama erkekleri eski kafalıdır kadınını sahiplenir kadınlar ve erkekler fındık işiyle uğraşır erkekler inşaat yapar maçodur ama aşk insanıdırlar heryerin iyiside vardır kötüsüde
00 YorumlaSamsunlularla çalıştım üçkatcinin teki inşaat işcisi olanlar biz çalışırken bizi duvar arkasından dikizliyorlar kaç balkon yapıyorlar diye atatürk bu samsuna iyi basmış böyle fırlamalar çıkmış
23 Yorumla- +1 yıl
sen ne boş bir insansın yaa
- +1 yıl
@emirhanke55 Aynen haklısınız. Samsunlulardan adam cikmaz.. sahtekarlarin önde gidenleridir.
- +1 yıl
@HakanHakan8888 sen adam ol bı kardeş bize admlgimiz yeter
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimse üstüne alınmasın ama eski eşim samsunluydu aman kaç kaç derim
65 Yorumla
Soran+1 yılnasıl biriydi
- +1 yıl
Samsunlu kadinlarin yuzde 90 ninda namus seref anlayisi yoktur. benim eski karimda samsun alacamli 1 yasindaki kizini birakip babasi yasindaki adama kacti. ocagini kadinsiz ewladini anasiz birakti. bizim gene 2 komsumuz samsun bafrali onlarda ewini birakip baska erkeklerle birlikte oluyordu. yani kisacasi benin tanidigim. nekadar samsunlu kadin varsa namussuz cikti
- +1 yıl
boş yapma bacım
- +1 yıl
- +1 yıl
Aynen öyle
Samsunluları pek bilemiyorum ama genel olarak karadenizli erkekler sert ve kıskanç olur.
22 Yorumla- +1 yıl
@kübra1993 ilgisiz mi sert doğru kıskançta doğru ama bacım samsunluyuz fakat ilgisiz lafı olmadı şimdi 5 sene sevdiğim kızı bekledim ben lise1 den üni 2 ye şimdide nişanlıyız genelleme etmeyin
Şahsen samsunlu erkekler göründüğü değiller sevgisinin arkasında duran tip değiller kendilerini hep üstün görürler. Uzak durmakta fayda var
10 Yorumlahöst desem ne yaptınız siz ya biz çarşambalıları tamam kabadayılık var ama gayet iyizdir
s:32 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aySAMSUNLULAR
1. YOBAZ, KABA,
2. KENDİNİ ÖVEN, KENDİNİ BİR ŞEY SANAN. EGOLU
3. KISKANÇ. KİMSEYİ ÇEKEMEZ.
4. ERKEKLERİ SAPIK BİR ÇEŞİT KİŞİLER
00 YorumlaSamsunlulara kurban olun lan siz bilende konususuyo bilmeyen de
70 Yorumla
+1 yılSamsun
Atakum insanı nasıl bilen var mı20 YorumlaKızları güzel olur ;)
30 Yorumla
+1 yılmaço olr arkdan bılyrm.
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıldı arkdşn
- +1 yıl
maço ılıskılerınde tutarcı kıskanc asırı duygusal aıle bağları sağlam.
genelleme yapamayız adı üstünde onlarda insan
00 Yorumlaiyi olur güzel olur benim çok samsunlu arkadaş var
50 Yorumlabenim sevgilim samsunlu çok iyi biri:)
31 YorumlaHavzalıysa uzak dur
10 Yorumlasoğuk ve dar kalıp
25 Yorumla
Soran+1 yıldar kalıp derken?
Soran+1 yılgeri kafalılar mııdr yani
- +1 yıl
aynen beynimiz slim fit bizim baya helal
+1 yılkomikti bu
00 YorumlaKızları güzel
30 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında