Türksolu gazetesi böyle tuhaf bir manşet atmış. Ne düşünüyorsunuz?
turksolu.org/sehit/2.htm
turksolu.org/sehit/2.htm
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben İzmir'de okuyorum, İzmir'de bile kürtler var hele buca ve karabağların çoğu mahallesi kürtlerin elinde. Vatanımıza zarar vermedikleri kendi hallerinde oldukları sürece onlarla bir sorunumuz yok ama yapacakları en ufak provokasyona bile "DUR" demesini bilmeliyiz. Çünkü bu ülke bizimdir devletin adı da "TÜRKİYE CUMHURİYETİ" dir.
Kamalistlerden de bu beklenir ak,kürt halkını bu kafayla kimse anlamaz
Doğru. İstanbul'un merkezi semtlerinden birinde yaşıyorum. Sokağa çıktığımda Türkçe konuşan yok. Tiplere bakıyorsun hepsi apaçi... 3 kuşaktır bu semtteyiz ama artık kendi semtimden tiksinir oldum. Ama yakındır bizde de iç savaş çıkacak. O zaman dananın kuyruğu kopacak...
KESİNLİKLE İÇ SAVAŞ ÇIKACAK. O DA BU KÜRTLER YÜZÜNDEN OLACAK. . . .ADAMLAR 10 TANE ÇOCUK YAPIYOR FAKAT YIKANMAYI TEMİZLİĞİ ÖĞRETMİYORLAR. BİZİM MAHALLEDEDE VAR . YANLARINDAN GEÇİLMİYOR. GİDİN ARKADAŞIM KÖYÜNÜZE. BIRAKIN ARTIK TÜRKİYEMİ . BU VATAN BİZİM. BU TOPRAKLARDA DEDELERİMİZİN KANLARI VAR. OSMANLI TORUNUYUZ ATATÜK'ÜN ASKERLERİYİZ BİZ. . . SİZ NECİSİNİZ ? ? ? ATANIZ KİM ? BAYRAĞINIZ NE ? NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ. ATIN KENDİNİZİ . . .
O gazetenin zihniyetine göre hiç de "tuhaf" bir manşet değil, beklenen bir şey. Solun içindeki truva atları
Cevap
4Cevap
olabilir basbakanı savunmuyorum 3 5 yapın diyor kendisi kürtler 5 7 9 falan yapıyorlar bu kadar hızlı nasıl nüfusları arttı istila ettiler şehileri göç ederek
çok doğru. İstanbul sokaklarında dolaşmak yeterli bunu görmek için
faşist olan solu da ilk defa görüyorum.Gerçi devrimci müslümanlar var. Zenci türk milliyetçisi de gördüm. :DD
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE ! ! !
Hahhaha türksolu okuyan biri daha.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar