Denemek amaçlı kuaförde saçımın bir tutamını griye boyattım ve 3 gün sonra boya aktı ve su an sarımsı beyazımsı bir renk kaldı. Amacım tüm saçımı griye boyatmak ama böyle sararır diye korkuyorum. Az önce gördüm mor şampuan diye bir şey varmış ve saçtan boyanın akmasına karşı koruyormuş. Ne kadar korur korusa? Yardımcı olur musunuz korumak için başka ne yapabilirim?Gri saç kaç yıkamada akar?
Keşke uzun süre saçlarımda kalsa dedirten renklerden bir tanesi de gridir :) Son yıllarda oldukça popüler bir saç rengi haline geldi. Sade olarak ve ombre tarzında kadınlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Gözleri de şenlendiriyor diyebiliriz, ben bayılıyorum gri saçlara :)
Gri saç akar mı?
Gri saç akar mı?
Gri saç diğer saç renklerinden daha çabuk akıyor. Altta açıcı olduğu için saçlarınız aktıkça sarıya tekrar dönecektir. Ancak gri saç boyası akar mı diye merak edenler üzülmesin, doğru bakımla gri saçların kalıcılığını arttırmak mümkün.
Gri boya saçta ne kadar kalır?
Gri boya saçta ne kadar kalır?
Gri boyanın saçta kalma süresini doğru bakımlar ve kullanılan kaliteli saç boyası belirliyor. Düzenli olarak mor şampuan kullanarak saçlarınızın gri rengini korumasına yardımcı olabilirsiniz.
Gri saç kaç yıkamada akar?
Gri saç kaç yıkamada akar?
Gri saçların yıkamaya karşı dayanıklılığını da kullanılan boya ve bakım ürünleri belirliyor :) Hiçbir şey kullanmazsanız normal bir gri saç boyası ortalama 3-4 yıkamada renk değiştirecektir. Daha koyu gri tercih ederseniz, renk akarken yerini kül grisine, açık griye bırakacağı için saçlarınızın gri kalma süresi uzayacaktır :)
Mor şampuan gri saçlarda etkili mi?
Mor şampuan gri saçlarda etkili mi?
Mor şampuan platin saçlarda da gri saçlarda da kullanılabiliyor. İçeriğindeki mor renk pigmentleri sayesinde gri renk kalıcılığını koruyor, platin renk ise daha küllü tonlara geçiş yapıyor :) Mor şampuan saçtaki turunculuklardan kurtulmak için de birebir :)
Mor şampuan nasıl kullanılır?
Mor şampuan nasıl kullanılır?
Mor şampuan kullanımında diğer şampuanlardan hiçbir fark yoktur. Yeterli miktarda mor şampuan avuç içine dökülür ve saçlara iyice yedirilir :) Bekletilmek gerekmez, ancak saçlarınızın her yerine uyguladığınızdan emin olun derim. Sonrasında saçlarınızı iyice durulayabilirsiniz.
renk acik bir renk oldugu icin cabuk akar surekli boyatman gerekir oda saci yipratir bende bir ara dusunmustum fakat iyice arastirdiktan sonra vazgectim
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende aktiği için vazgeçicektim ama mor şampuani gordum aklima yatti. O şampuan uzun sure rengi koruyormuş. Sararinca da hoşuma gitmezse siyaha boyarim sacimi diyorum.
o sampuan ne kadar korucak ki normal diger renkler gibi kalici olmasi zor bana kalirsa mahvetme saclarini daha guzel seyler yaptirabilirsin bana kalirsa , unutma sacta canlidir öldurme onlari
Soyledi ama dedim herhalde 3 gunde de akmaz :)) şimdi komple boyaticam ne yapmaliyim akmamasi icin? Anlasilan anliyorsun bu işlerden yardimci olursan sevinirim :)
kuzenm uçlarını boyattı griye ilk boyattığında harikaydı sonra senin dediğin gibi sarımsı oldu ama fena da durmadı o halinide beğendm ben
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu gri saça boyatanlar için mor şampuan diye birşey var ve akmasini önluyormuş ondan denemek istiyorum. Bugday tenliyim sari bilmiyorum ki nasil durur bende
En İyi Cevaplar