Hadi itirafları bekliyorum hadi kızlar baylar
yakaladim
gördüm
hem yakaladım & hem gördüm
gördüm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir keresinde babamın kuzeni gil bize yatıya misafirliğe gelmişti ben salonda babam babamın kuzeni ile beraber oturuyor sohbet ediyordum aradan zaman geçti sonra içeri odama gitmek istedim odamın kapısını bi açtım babamın kuzeninin karısı yani amcamın karısı yengem banyodan çıkmış benim odada üstünü giyiniyordu kapıyi açmamla havluyu indirimesi bir oldu karşımda çırılçıplaktı meme vajina popo vajinada kıl yoktu bembeyaz pürüssüzdü ince bir çizgi şeklindeydi memeleri bembeyaz uçlar pembeydi çataldan 2 tarafa 2 tepe şeklinde ayrılıyordu kapıyı açtım havlu indi çığlık atarak arkasını döndü bembeyaz götü vardı kıl yoktu çizgi şeklinde 2 tarafa tepe şeklinde ayrılıyorlardı havluyu almak için birden eğildi domalma pozisyonunda vajinanın arka kısmı ile popo deliği göründü popo drliğinin önünde 1 delik daha vardı yani götte vajina arkası önünde 2 delik vardı anlayamamıştım bende 1 delik var demekkinkadınların 2 deliği var diyip geçmiştim sonra havluya birden sarıldı ben donmuş pozisyonda şok olmuşcasına kaldım tabi benim penis baya bi kalktı annem geldi anladı olayı çıktım hemen özürdiledikten sonra bidaha girme bizim hatamız girme diye uyarmalıydım senin odan ne bilecen orada oldunu dedi bende hemen banyoya gittim donu indirimemle boşalmam bir olmuştu hemen sildim falan üstüne bide hayal ederek 31 çektim çıktım çıktığımda yengemde benim odadan çıkıyomuş giyinmiş beni görünce utandı yüzü kızardı fark ettim banyonun lambayı açık unutmuşum yengem imalı bi şekilde lambayı söndürdü banyoda benim yaptıklarımı tahmin mi etti ne garip oldum yengem utanarak içeri gitti annem mutfaktan salona gitti herkes oturuyor salonda herkes çocuk olur öylr şeyler takma kafaya falan diyor ben koridordan dinliyorum sonra ertesi gun oldu falan gittiler ama ben her 31 çektiğimde hayal ederim mükemmel bir anımdır bayramda falan veya memlekete gidince falan yengemle karşılaştığımızda o anı hatırlarmı nedir benden hep gözlrrini kaçırır benim yanımdan uzaklaşmaya çalışır utanır konuşurkende sesi titrer gibi olur bir keresinde bayramda baklava getirmişti tabakta başka bişey istermiein derken bi garip söylemişti ağlamaklı tonda yüzüde kızarıktı ama yıllar önce olayi olduğundan şuanki bayramlar unutmuş gibi olayin olmadığı zamanlar gibi davranıyor unutulmuş demekki ama benim hâlâ aklımda güzel bir anımdır
çok
İstanbul - moskova uçuşunda wc ye gireyim dedim , içeride rus bir hanım efendiyi iç çamaşırını düzeltirken bastım.
Antalyada kaldığım tatil kompleksinde karşı dairemde bir çift odanın perdeleri açık sevişiyordu.
Bir müşterim evine gittiğimde kapıyı havlu ile açtı
üniv. ev arkadaşım evde yalnızım zannederek, banyodan çıkıp mutfağa geldi,
benzer basılma olaylarımda oldu bir kaç kez
Ben gördüm haberim yoktu :D Yakın bir kız arkadaşımın evinde ders çalışıyorduk Kendisi banyodaymış Varlığını hissetmedim. Girdim İki saat bakındı bana bende dedim ki Kıyafetlerini giymelisin :D
Hhahajaj sesli güldüm 😂😂😂
@Makyajdelisi_ :D Gülsemmi ağlasam mı bilemedim :D
Kendimi her banyoda görüyorum bu beni yeterince rahatsiz ediyor bide başkasını mi görecem 😂 Tobe yarabbim
Neden ki kendi vücudunu beğenmiyor musun?
@Farklıbiadam alışkın degilim gormeye hem kiyafetle gördüğüm icin
Makyaj delisi özel yollar mısın bir şey soracağım
@mugesarikamis lez misin?
@ Makyajdelisi_ Ben de görmek isterdim seni
@Farklıbiadam bende senin defolmani istiyorum anlamiyorsan, get out !
😂😂 deli kız seni
Cevap
16Cevap
Univde okurken oda arkadsimi yakaldm duş alms odada cplak yakaldm cok guzl vucdu vardi 🙈🙊
Yani cok gordum ama bu bir yakalama seklinde olmadi :) hepsi bilerek isteyerekdi :)
Gördüm hemde dün. Tv de hemde. Sutton Arsenal maçında çıplak birisi sahaya girdi 😂😂😂😂😂
Onbeş yaşındaydım. bir takımımızın yazlığına gitmiştik. kapi arkasında mayomu giyerken evin sahibi kadın beni görüp gulmustu
Havuza yüksekten atlarken şortumu iyi bağlamamışım çıktı 1 kadında bana bakıp gülüyordu 1 keresinde kamp yapmaya giderken gölün karşısında bir kadın işiyordu
gordum ama ıstemeyerk mecburen dedemı ustunu degıştırmeye calışırken gordum
Yakalamak nedir ya. Neden çıplaklen yakalayım birini 😄
Sahilde görmüştüm bir kadını giyinme kabininde hemen kapattım kapıyı
Deniz gördüm amca kabinin kapısını kapamamış aralıktı içerisi olduğu gibi görünüyordu
Gördüm sıçarken hayvanın biri kapıyı kırmıştı o gördü birde 😂😂
Görmedim yakalamadim sikki nerde😅
İzmir kızı özel yollar mısın
Yakaladım değil de orda olduğunu bilmiyordum
hem yakalandim hem gordum
Nasıl oldu?
kendimi gördüm
kız haklı
gene haklı
evet gördüm
gördüm yakalıdım birlikte olduğum kadınları
gördüm