haftaya doğum günü var. kutlamam gerekirmi. saçma olmazmı kutlamak
Cevabın nedir?
+1 yılBarışma gibi bir niyetin yoksa kesinlikle kutlama ama barışacaksanız bu günü değerlendirirsin işte.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılyinede kutlamalısın bence.. küslük ayrı, özel günlerde yanında olmasanda düşünmen ayrı..
023 Yorumla
Soran+1 yılbensiz yapamadı geldi dicek ama
- +1 yıl
ne derse desin. senin ona değer verdiğinden olduğunu bilir.. hiç yazmasan zaten hiç değer vermedi der geçer.
Soran+1 yılama tartışırken telini kapattı o yüzden ayrıldm
- +1 yıl
ayrıldıysanız durum başka.. sen küstüğnü demiltin sadece..
eğer hiç bir daha görüşmek istemiyorsan kutlamana gerek yok
Soran+1 yılbidaha senle konuşmucam dedim sadece. ayrılmak olmuyormu bu
- +1 yıl
küstün bana göre trip attın.. ama size göre bilemem.. bence kutla gitsin olabilir böyle şeyler tartışmalarda
Soran+1 yılsözünü yedi dicek. 1 hafta içinde o arasa keşke
- +1 yıl
ne derse desin.. doğum gününü unutmadığını bilsin. sende zaten doğum gününü kutlarken canım cicim diye direkt kutlayacak galin yok ki
Soran+1 yılsadece nice senelere flan işte.
- +1 yıl
tamam onu yazabilirsin bacım bir şey yok bunda😉 umarım hatasının farkında olup özrünü diler
Soran+1 yıldemezi bensiz yapamadı die ya
- +1 yıl
demesine ne derse desin. içten ona değer verdiğini bilir. kutlamazsan daha kötü olur
- +1 yıl
hem onsuz yapamamış olsaydın direkt her gün onu mesajlarla boğardın ki bunu yapmadın anladığım kadarıyla
Soran+1 yılyok canım . zaten doğum günü olmasa hiç aramayı düşünmüodm ki :/ nasılsa o yazar die. ama işte şeytanlık edip doğum gününe kadar bekleyebilir bkalım yazıcakmı die
- +1 yıl
senin yinede o gün kulamam şart.
kısaca doğum günün kutlu olsun, ya da nice yıllara yazarsın. devamını kendisi getirir. ben olsam içim erirdi derdim ki bana küstüğüne rağmen doğum günümü unutmayıp kutladı diye.. kutlamamış olsaydı tamam zaten bana değer vermiyordu diyip bitirirdim bir kasede ilişkiyi ve unutmakta zorluk çekmem.. o yüzden diyorum sana kısaca kutla doğum gününü, hiç bir şey kaybeymezsin.
Soran+1 yıltamam canım ama şunu dşünüyorum. şimdi bir erkek olarak küsüz ya 1 hafta içinde beni araması gerekmezmiydi. 1 hafta beni aramzsa bana kıymet vermemiş olmuyormu
- +1 yıl
bazıları inatcı.. ben kendi abimden biliyorum.. biz tartıştığımız zaman ilk adımı ben atıyorum haklı olsamda. kendiside zaten özür diliyor icabında..
şimdi kendisinin nasıl biri olduğunu bilmediğim için net bir şey diyemem.. tartışma konunuzun ne kadar önem taşıdığınıda.. sen hala değer veriyorsun ona, vermemiş olsaydın bu konuyu bu kadar ince düşünmezdin canım.. olduğun gibi ol ve ona değer verdiğini hissettir bence
Soran+1 yıldeğer veriorm ama işte hakettiğim değeride göremiorm. yanlışmı yapıcam kutlayarak ona da emin değilim.
- +1 yıl
bana göre kutlayarak bir şey kaybetmezsin.. ama kutlanasanda kendisini haklı çıkartırsın..
Soran+1 yılsana özel mesaj atabilirmiyim canım bişe sorcam
- +1 yıl
tamam buyur sorabilirsin canım
ama evvela takip atman lazım. mesaj kurum kapalı çünkü
Soran+1 yılattm canım kabul et
Soran+1 yılhala mesaj gönderemzsnz diyor ama :/
+1 yılAyrılmadın sonuçta küstün. bence kutlamazsan ayıp olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılama 1 hafta o beni aramazsa eğer bu süreçte. benim ona ragmen kutlamam gerekirmi
- +1 yıl
Sadece kuslukse 1 hafta birbirinizi aramazsanz sıkıntı zaten. bekle bı 2 gün. dusun o sırada sorununuzu. o aramazsa. sen ara. bak ben bu yüzden küstüm sen bunu yaptın alındim falan. sakince güzelce konusursanz sorununuzu halledersiniz.1 hafta uzatmak kuslugu araya soğukluk girmesine sebep olur
Soran+1 yılben aramıycgma göre. bu iş bitmiş demektir. doğum gününde yazmamda gerek kalmadı. mantıklı konuştun teşekkkür ederim.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
7Cevap
+1 yılBence barismak icin cok güzel bir firsat. Tabi iliskiyi hala kurtarmak gibi bir niyetin var ise
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğuk bir şekilde kutla sonra trip atmaya devam et. Sen böyle yapınca haklı bile olsa gelir özür diler
00 Yorumla
+1 yılgüzel kardeşim siz sevgilisiniz ne olursa olsun taze küs sayılırsınız bana kalırsa kutlaman gerekir bu senin ona olan saygını gösterir. büyüklük sende kalsın. kutlamadın demesin.
010 Yorumla
Soran+1 yılama tartışrken telefonunu kapattı. o yüzden küstüm. kutlimmi yine
- +1 yıl
ne için tartışıyordunuz sıkıntı değilse öğrenebilir miyim?
Soran+1 yılçok saçma bişeydi. ama kapattığı için daha çok sinirlendim. resti çektim bnde
- +1 yıl
haddim değil ama yanlış yapmıssın. ben senin yerinde olsam alttan alırdım. hatta doğum günün kutla özür dile saçma olduğunuda düşünüyorsun sonuçta. bundan sonraki tartışmalarında da alttan al. umarım tartışmazsınız. sonra sinsilik değil mi bütün alttan aldıklarını yüzüne vur. * ben ilişkimizi kurtarmaya çalışıyorumda her sıkıntıda alttan almaya çalışıyorumdaaaa seninn yaptığınaaa baaaak falanlar filanlar diyerr gir
Soran+1 yılerkekleri alttan alırsan tepene çıkarlar. öyle bir hata yapma sakın
- +1 yıl
bence yanlış düşünüyorsun. eğer haksızdan ya da gereksiz saçma bir konu hakkında tartışıyorsan alttan almak gerekir. ben bunu hata olarak görmüyorum. ama kafa karıştırmayalım kıdaca doğumgününü kutlaman gerekir. şöyle düşün onun değil de senin doğum günün. kutlarsa ne hissedersin kutlamazsa ne hissedersin?
Soran+1 yılöküzmüş derim bir kutlmadı nie bu kadar kinlendi derim ama ben tartışırken telefon kapatmam kimseye?
- +1 yıl
o sinirle olan bir şey geçti gitti. bak sen onun kutlamasını istiyormuşsun. o da senin kutlamanı eminim ki istiyordur
Soran+1 yılama bensiz yapamdı geldi dicek :/
- +1 yıl
yaaav desin aşkta gurur mu olur. sevmiyorsan kutlama artık barışmak istemiyorsanız kutlama gururluk bir konuda değil ki.
Ayrıldıysan kutlama. Küstüysen kutla :$
011 Yorumla
Soran+1 yılbitti demedim ama daha konuşmucam dedim :D napcam ya :D
Soran+1 yılama hatasını anlasın istiorm. kafam durdu :/ bensiz yapamadı geldi demesin istiorm
Soran+1 yılo zmn biter zaten. bitsede üzülmem zaten ama dedğim gbi hatasını 3-4 günde anlayıp gelmesni isterdim. belki o da bilerek haftayı beklior doğum gnünde arıcak die.
Soran+1 yılcanım zaten mesaj atsamda demicekmi bensiz yapamadı diye. :/
Soran+1 yılaynen bende bunu düşünüorm işte lanet olsun bana. aptalım. ulan az daha bekle 2 hafta snra et kavganı gerirezkalıyım vallahi malım
Soran+1 yılbu derde çare yok.:D
Saçma olmaz , adım atmış olursun
08 Yorumla
Soran+1 yılkutlamsam nolur peki
Soran+1 yıltartırşıken telini kapattı bende ayrıldm işte.
Soran+1 yılkeşke doğum günü olmsaydı of ya
Soran+1 yılkutlamamam lazım dimi
niye saçma olsun seviyosun sonuçta
02 Yorumla
Soran+1 yılama hatasını anlamıcak bu sefer. barışmak istio dicek.
Kutlamazsan asıl sacma
00 YorumlaSeviyorsun ki sevgilim diyorsun
00 Yorumla
+1 yılkız doğum günü geçsin sonra barış parana yazık 😅
04 Yorumla
Soran+1 yılaramam ki ben normalde :D
- +1 yıl
arama boşver gurur yap ki peşinden koşsun
Soran+1 yılişte doğum günü var maalesf aklm karıştı bu yüzden
- +1 yıl
seviyorsan doğum günü barışma fırsatı olur aksine sevmiyorsan boşver parana yazık bahane bol beni üzdün de oysa ne sürprizler düşünmüştüm falan filan
öpüşün barışın
01 Yorumla
Soran+1 yılo özür dilerse barışırm
Valla bence dogum gunun kutlu olsun yaz derim
09 Yorumla
Soran+1 yılama hatasını nasıl anlıcak bu sefer
Soran+1 yıltartışıoduk telefonunu kapattı. bende küstüm. napim sence
Soran+1 yılkardeşim burdan yazsana.
Soran+1 yılbunu düşündüm valla. ama bana bir kutlamadı kinlendi der die korkuorm
+1 yılçocukluk yapma
03 Yorumla
Soran+1 yılyapmam gereken nedir. telini kapattı tartışırken bende ayrıldm. şimdi ben kutlasammı kutlamasammı of ya
- +1 yıl
arama
- +1 yıl
yaptığı çok ayıp
Seviyosan kutla of😏
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki nasıl hatasını anlıcak. küsücek bu haftayı buldum lanet olsun
+1 yılKutlama ya boşgver
01 Yorumla
Soran+1 yılsen ne dşünürdün kutlamasa
+1 yılküsmüşsen kutlama
02 Yorumla
Soran+1 yıldimi o zmn hatasını anlamaz.
- +1 yıl
aynen sürünsün
Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. Saçma olur
00 Yorumla
+1 yılsalla gitsin
00 Yorumla
+1 yılolmaz kutla
056 Yorumla
Soran+1 yılneden olmaz dedin
- +1 yıl
daha yeni kusmussunuz barismaniza bahane
Soran+1 yılişte o da öyle anlar die korkuorm :D
- +1 yıl
oyle olmasi gerekiyor zaten :D
- +1 yıl
kutlamazsan tamamen bitmis demektir
Soran+1 yılkeşke haftaya küsseydm. lanet olsun
- +1 yıl
ahahha :D dogum gununden sonra olmaz ki. bence simdi barisin :D
Soran+1 yılgururlu oldğumdan bişe yapamıormki. doğum gününü kutlasam dicekki bensiz yapamadı geldi. kutlamasam iş hepten biticek. of ya
- +1 yıl
bende ufaktan sen durt :D
- +1 yıl
bencee
Soran+1 yıltartışırken telefonunu kapattı ama bende küstüm. buna ragmen kutlimmi doğum gnünü
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılsen olsan napardın. sevgilin bu yüzden ayrılsa
- +1 yıl
ben 1-2 gun gectikten sonra arardim
Soran+1 yılaynen işte. bende bunu bekledim. aramazsa kutlamim dimi?
- +1 yıl
daha 1 hafta var arar umut kesme
Soran+1 yılbgün 2. gün ne mesaj attı ne aradı. eger 1 hafta içinde bişe yapmzsa doğum gününü kutlamam gerekirmi gerekmezmi aklım durdu :/
- +1 yıl
1 hafta yazmazsa. hic kutlama
Soran+1 yılaynen bende böyle düşündüm. . senin başına gelseydi aramaz doğum günü acaba beni arıcakmı die merak eder beklermiydn. ? erkekler bu kdar ayrıntlı düşünrmü
- +1 yıl
ederdim tabi
Soran+1 yılpeki sen kızı 1 hafta aramadın. neden doğum günümü kutlamadı die üzülürmüydn
- +1 yıl
bittigine uzulurdum kutlamaya falan aldirmazdim. bittigine ve hic onemsemedigini dusunurdum
Soran+1 yılama sende 1 hafta aramamışsn dimi. kendine suç aramazmıydın :/
- +1 yıl
insan kendi hatasini gormez :D. bak bence bu hafta ikinizden biri yazcak ve bariscaksiniz
Soran+1 yılyaa inşş yaa. doğum gününden önce yazar inş :/ ilk işim sana haber vermek olucak.:D
Soran+1 yıl1 hafta bana yazmzsa ona ragmen kutlmama gerekirmi bilmiorm hiç ama hiç
- +1 yıl
simdi kustugunuz konuda onemli ikinizden biri alttan alcagi konu mu?
Soran+1 yılkızdığım şey teli kapatması
- +1 yıl
neye kizdida teli kapatti?
Soran+1 yılyoruldu çünkü onu suçlamamdan heralde. dayanamadı teli kapatıı. 2 sa sonra açtı mesaj attı. bende cevap yazmadım. buna ragmen doğum günü kutlimmi.
- +1 yıl
ne dedi?
Soran+1 yılinatçıymışm
- +1 yıl
hakli :D simdi en son mesaji o atmis. senin yazman lazim istersen bugun yaz istersen dogum gununde
Soran+1 yılama telini kapattı telini. ben o yüzden kızdım. o da bunu biliyor.
- +1 yıl
belki sarji bitmistir sor bir
Soran+1 yılya saçmlaama :DD
- +1 yıl
sen yaz ona bence :D
Soran+1 yılhayır ya beni önemsemedi zaten. bide yazıcakmıyım :/
- +1 yıl
yazma bir ask daha sona ersn
Soran+1 yılmaalesf öyle olucak :/
- +1 yıl
birgun asklar biter hatiralar kalirrrr :D
Soran+1 yıl:((((((((((((((((((
- +1 yıl
donerse senindir kanka :D
Soran+1 yıl1 hafta aramazsa kutlimmi kutlamimmi. bir erkek olarak objektif düşünceni bilmek istiorm:D
- +1 yıl
kutla. benim ki kutlamisti ama barismamistim :D
Soran+1 yılaa nie barışmadn
- +1 yıl
bir hata en fazla 2 kez yapilir :D
Soran+1 yılo da mı inatçıyıdı. tek suçum inat edip büyütmekmiş
- +1 yıl
yok inatci degildi. inat cokta kotu bisey dgil ama herseyde inat yapiyorsan artik bikmis olabilir
Soran+1 yılbu 2. oldu. buna ragmen bıkmışmıdırki. s
- +1 yıl
bıkmıştır. son mesajinda ne dedi ki?
Soran+1 yılsen alttan al biraz özveri göster vs dedi.
- +1 yıl
bıkmis demek ki
Soran+1 yılkutlamama gerek yk yani :/
- +1 yıl
evet bencede
- +1 yıl
kutladin mi? :D
Kutlama ya
00 YorumlaAyrilin
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten ayrıldık işte. küsmek ayrılmak demek
+1 yılBoşver önemseme