Elinde ki dandirik telefondan ne olduğu belli halbuki
Çakma kıyafet giymek zavallılık değil mi?
Elinde ki dandirik telefondan ne olduğu belli halbuki
Zavallilik demeyelim de insan durumunun yettigini almali durumu olmayipta gosteris amacli alanlari hos karsilamiyorum mesela boyle ortama armani tshirtle giriyorlar ya cakma :D o komigime gidiyor bilmeden alanlara lafim yok
Ahah aynen
Bir kumasa bin tl veren enayidir kardes yokluktan degil vicdandan giymem ben millet sokakta yirtik terlikle dolasirken artislik yapacam diye binletce tllik kombin yapanlara insan gozuyle bakmiyorum.
alamayanlar var aslında durumu olmadıgı için benim her seyım marka alısmısım ve durumum iyi oldugu için hep marka giyiyorum ama cevremde giyemeyenler var onlarıda anlamak lazım
çakmasını almak varken gidip aynı şeyi 5 katı paraya almak zavallılık keşke üstüne aldığın kiyafetle adam olunabilinse
paraya bu kadar önem veren ve aldığı pahalı eşyayla hava atan insanlara acıyorum
Yaa nolursun acıma hahajs
Cevap
8Cevap
Aynı kıyafete neden ufak bir etiket yüzünden daha fazla para veresin ki? Parasıyla rezil olmak diyoruz bu yaptığına. Çakmasını giymek absürt bir şey ancak bunu zavallılık olarak gören kişi de normal değil.
zavallilik icin bir sey diyemem ama kalite farki oldugu icin cakma kullanmamaya bakiyorum
Kimin ne giydiğinden ne aldığından sanane. Niye bu kadar gösteriş meraklisisin? Herkes gücünün yettiğini alır. Sana zavallı deme hakkını kim veriyor?
İnsanları küçümsemek niye?
Gücü ona yetiyordur, alıyordur.
Hayır değil bir markası var diye kumaş parçalarına o kadar para verip sonra çakma kıyafet gitmek zavallılık değil mi demek zavallılık asıl
Bir de üstüne gizliden soracak kadar Özgüvensz olmak da ayrı bir zavallılık
Öz mü güven 😂
ben ne kıyafetler gördüm içinde adam yok, ne adamlar gördüm üstünde kıyafet yok xd xd
kıyafetin cakmasi ile orjinalini ayırt edebilenler demekki çok cakma kullanmışlar. .. sonradan görme 😀
Bencede aptal gibi o firmaların reklamını yapmak ve elbiseyle adam olduğunu düşünmek zavallılık
Aynen kaliteli olduğu için giymek varken dimi 😉
Çok komiksin senin gibiler sokaklarda süt dökmüş kedi gibiler buda ayrı bir ironi
Güzel saçmaladın hahah
Ben mi senmi? Babanızın aldığı elbiseyle adam olduğunu zanneden siz zavallılar daha kendinizi bile korumayı beceremiyor cesaret eksikliğiniz var ve bu eksikliği ve ezikliği elbise ile kapatabileceğinizi zannediyorsunuz tabi karakter desen yerlerde oda ayrı bir durum
Yazın asgari ücretle çalıştım ben bu bir
Ayrıca boksörüm bu iki daha beni tanımadan genelleme yapıyon ameke amelesi 😂
Amele mi 😂😂😂 Bu daha da komik oldu peki sen benim ne iş yaptıpımı nerden biliyorsun. Durumum iyi fakat ben aptal gibi bir firmanın reklamını yapacak vebununla öpünecek biri değilim acizsin işte aciz. Kaldı ki boksörlük te 15 yaşındaki çocuğu boks kulübüne götür oda iki üç ay sonra boksörüm diyor
Konuşmandan tahmin ettim amele seni 😂
Tamam dostum sen haklısın bir şey demiyorum. Seninle bunun tartışmasına girmeyeceğim
Hayır insan yakışanı giymeli
sence öyle, başkası için öyle olmayabilir belki..
Belki 😄
Marka takıntılı insanları hiç anlamamışımdır
çakma marka giyecegime markasız giymek tercihimdir
Aynen knk
👏👏😂
Buna zavallılık denmez!
Herkes para basmıyor
Ben de basmıyorum djjs
Ben para basıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar